Magdaru to teraz moje spostrzeżenia i pytania
Odpowiadam
1. dla chłopaka takie kolory były chyba najfajniejsze

i uchwyty morskie, bo chyba by mnie przeklnął, jak bym mu motylki wybrała, hihi
2. kuchnia otwarta, bo niestety nie mamy kuchni z oknem, przed remontem była tam zabudowana taka paskudna witryna, w blokach tego typu, w którym mieszkamy, to już tylko babcie te witrynki straszne zostawiają ;-/ zapachy mi nie lecą do pokoju, mamy dosyć dobrą wentylację chyba, poza tym mamy okap z wewnętrznym obiegiem na wszelki wypadek

3 i 5. a ja właśnie chciałam coś nowoczesnego, te klasyczne meble kojarzą mi się z babciami i z góry wiedziałam, ze takich nie wybiore, te nasze kupowaliśmy chyba jakieś 2 tygodnie po wejściu tej kolekcji do sprzedaży i strasznie zadowolona z nich jestem no i ciemnych szukałam od samego początku

to jest ten sam pokój, tylko jest dosyć duży i to zdjęcie z narożnikiem jest z drugiego końca pokoju robione, na przeciwko narożnika są mebelki z telewizorem i po prawej stronie kuchnia

trzeci pokoik jest potapetowany na zielono i są meble robione na zamówienie, to te 2 pierwsze fotki, hihi
4. co do firanek, to nie mogłam zrobić inaczej, bo te 2 okna sa w 1 pokoju

balkonowego nie wyobrażam sobie z krótką firaną, a tego małego z długą, mam 2 osobne karnisze przy nich i musze kombinować, firanki są z tego samego wzoru, tylko kupuję po kilka metrów długiej i krótkiej, a na ścianach przy oknach mamy panele, więc nie musze zakrywać paskudnych ścian, bo nie są paskudne