Z jakich aplikacji korzystacie na swoich smartfonach i tabletach ??
Bez czego się nie możecie obejść ??
Napisano 30 lipca 2014 - 09:14
Napisano 30 lipca 2014 - 09:21
Mój telefon ma niestety mała pamięc, więc poszaleć nie mogę ![]()
Na pierwszym miejscu jest na pewno WhatsApp do kontaktowania się z ludkami. Wszyscy moi najbliżsi znajomi go mają ![]()
Poza tym mam Spotify (do muzyki), Instagrama, Facebooka, We heart it (do ściągania fajnych tapet), Ling Ling do nauki słówek i zawsze mam jakąs mała gierkę na zabicie nudy. Aktualnie Follow the line ![]()
Napisano 30 lipca 2014 - 09:23
Jakieś nowości też testujecie ?? bo w sumie zapomniałam o to spytać też ![]()
Napisano 30 lipca 2014 - 09:46
Użytkownik Kahela edytował ten post 30 lipca 2014 - 09:52
Napisano 30 lipca 2014 - 09:57
Ja zaczynam od zainstalowania:
Meteo.pl, pogoda wyliczana matematycznie
Wow armory - do mojej gierki i postaci
battel.net mobile, też do gierki, kod do logowania
z gier:
Bubble blast, rozbija się pęcherzyki i reakcja łańcuchowa
Hill Climb Racing - jeździ się samochodzikiem, po różnym terenie
i ostatnio furorę mi robi Super 2048, ale cięzko to wytłumaczyć ![]()
z nowości jakie testuję:
Tapatalk, do obsługi for, ale nie każde mi znajduje...
Endomondo, powiem że nawet mi się spodobało...
i teraz jeszcze Różowe lusterko, przypomina o tabletkach anty, ale i np mozna wpisywać wagę i jakies porady są...
antywirusy faktycznie coś dają ?
Użytkownik wloczykijka edytował ten post 30 lipca 2014 - 09:57
Napisano 30 lipca 2014 - 10:35
nie wiem do konca, co prawda cos tam czyszcza i wtedy jakby tel lepiej chodzi, ale ja mam glownie po to by miec blokde antykrdziezowa. Jak zmienilam karte w telefonie, to przychodzi mail o zmianie karty i mam mozliwosc zareagowania. Moge wyslac komende o wykasowaniu wszystkich danych, o zablokowniu telefonu... Moze sie przydac (oby nie)antywirusy faktycznie coś dają ?
Napisano 30 lipca 2014 - 10:39
Kiedyś się już własnie zastanawiałam, czy jest sens instalować...
może warto..
Napisano 30 lipca 2014 - 14:30
Świetna gra, bardzo wciąga! Przeszłam kiedyś całą
Bubble blast, rozbija się pęcherzyki i reakcja łańcuchowa
Mam Operę Mini i Gmaila.
Z antywirusa też korzystam, obecnie mam AVG ![]()
Do pisania smsów mam GO sms Pro, bo na moim Samsungu maksymalna ilość znaków w jednej wiadomości była mocno poniżej 'normy' i mnie to irytowało bardzo. Przy tej aplikacji jest wszystko ok. ![]()
Do muzyki mam Mort Player i Open FM - internetowe radio, fajna sprawa ![]()
W celach rozrywkowych mam dwie gry: Sudoku (uwielbiam, również w postaci papierowej
) i Phit Droid 2 - prostokątne pole pocięte jest w każdej rundzie na klocki innego kształtu i trzeba je ułożyć w taki sposób by właśnie zapełnić cały prostokąt, trochę myślenia jest przy tym ![]()
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 30 lipca 2014 - 16:14
Ja mam w sumie kilka, tylko takich, które używam regularnie:
- mobilny ing i edenred
- gmail
- tapatalk
- Janosik
- Jewels star i advanced 2048
- przepisy.pl
- opere mini
- go sms pro
- clean master
Co jakiś czas testuję nowości, ale w większości przypadków są mocno przereklamowane i szybko znikają z telefonu
aaa.... czy do tej o której myślę?
Wow armory - do mojej gierki i postaci
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 lipca 2014 - 16:46
Napisano 30 lipca 2014 - 17:23
Instagrama, Facebooka, We heart it
CleanMaster, Gmail, YT, Allegro, Goodreads, Buy me a pie!, Promocje w telefonie, Runtastic, i "Mój kalendarzyk".
i 4 gry w razie "W" ![]()
Napisano 30 lipca 2014 - 17:36
ano
Ooo, czyzby tez wowowy nolife
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 30 lipca 2014 - 18:34
@nie(d)oceniona no i wszystko jasne
ja od razu na oficjalnym grać zaczęłam... ![]()
a sama apka, no cóz.. wydana przez blizza, więc raczej zadba o siebie ![]()
Napisano 30 lipca 2014 - 19:27
Kiedyś chciałam stworzyć taki temat, ale mi go wcięło podczas tworzenia ![]()
Moje aplikacje, które polecam na Androida:
Quizwanie - gra się ze znajomymi lub z przypadkowymi osobami z sieci (max. chyba z 8 osobami można mieć aktywną rozgrywkę) i odpowiada się na 3 pytania w każdej rundzie, a rund jest 6. Jest sporo kategorii i wybiera się je na zmianę (raz my, raz przeciwnik) przy czym w każdej rundzie obie osoby mają te same pytania. Grać nie trzeba w tej samej chwili, maksymalnie chyba 48 albo 50h można zwlekać ze swoimi odpowiedziami. POLECAM! ![]()
ps. w wersji darmowej są co jakiś czas 5 sekundowe reklamy, ale nie przeszkadza to zbytnio
można grać także na iOS.
Duolingo - nauka języków poprzez różnorodne ćwiczenia. Póki co z polskiego można uczyć się jedynie angielskiego. Można śledzić także postępy naszych znajomych jeśli dodamy ich do rankingu. Aplikacja co jakiś czas pokazuje, którą lekcje należy powtórzyć.
Promocje w telefonie - polecam jeśli ktoś lubi być na bieżąco z gazetkami ze sklepów (coraz więcej jest ich dodawanych). Posiada opcję informowania o nowych gazetkach.
Hay day - najlepsza farma ever
jeśli ktoś lubi te klimaty to także polecam ![]()
Yatse - jeśli na komputerze także mamy zainstalowaną tę aplikacje (XMBC) to z telefonu lub tabletu mamy pilot, a na komputerze tv, seriale i filmy
my akurat laptop mamy non stop podłączony do tv więc nawet nie planujemy zakupu dekodera (wsio darmowe)
Póki co pamiętam tylko o tych. Później zerknę co jeszcze używam na tablecie ![]()
Napisano 08 sierpnia 2014 - 17:05
Jejku jak czytam co wy piszecie to mam wrażenie jakbym miała 100 lat. Zatrzymałam się na zwykłym telefonie z klawiaturką i zastanawiam się czy w przyszłości ogarnę te nowe cuda. ![]()
Lubię czytać!
Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"
Napisano 08 sierpnia 2014 - 20:22
A ja mam ![]()
millenium
ipko
moj kalendarz
whats app
viber
fb
messenger fb
eset antywirus
Napisano 09 sierpnia 2014 - 09:32
Ja z aplikacji to mam: rozkład jazdy autobusów, mój kalendarz, ing online, instagram, fb, messenger i chyba tyle. ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 10 sierpnia 2014 - 07:46
ipko
a jak Ci się to ipko sprawdza ?
Napisano 10 sierpnia 2014 - 08:25
Wiesz co , dobrze, ale ja zazwyczaj tylko sprawdzam stan konta , nie robie zadnych przelewów ![]()
Napisano 03 czerwca 2015 - 10:30
ja wiedzialam, ze jesli coś fajnego wpadnie mi w ręce, to Tilka na pewno widziała to wieki przede mna
Quizwanie - gra się ze znajomymi lub z przypadkowymi osobami z sieci (max. chyba z 8 osobami można mieć aktywną rozgrywkę) i odpowiada się na 3 pytania w każdej rundzie, a rund jest 6. Jest sporo kategorii i wybiera się je na zmianę (raz my, raz przeciwnik) przy czym w każdej rundzie obie osoby mają te same pytania. Grać nie trzeba w tej samej chwili, maksymalnie chyba 48 albo 50h można zwlekać ze swoimi odpowiedziami. POLECAM!
ps. w wersji darmowej są co jakiś czas 5 sekundowe reklamy, ale nie przeszkadza to zbytnio można grać także na iOS
No i szukam czegos fajnego, przydatnego albo z jajem
Z mojej cudownej listy został clean master i apka ing, pozostałe powywalałam, nawet tapatalka odstawiłam na razie
Przyda,łoby sie uzupełnić zapasy
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Konta firmowe z premiami – aktualne zestawienia i Wasze opinie |
|
|
|
Jaki jest obecnie najtańszy kredyt mieszkaniowy? Wasze doświadczenia i porównania |
|
|
|
Wasze domy |
|
|
|
Czy Wasze znaki zodiaku pasuja do siebie...? |
|
|
|
Wasze ulubione filmy/seriale |