Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Urozmaicenie wyglądu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 ibox

ibox
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 02 lipca 2014 - 15:19

Lubię wyglądać niebanalnie .Inaczej od innych .Mam bluzki ,które same pokolorowałam .Kiedy kupuje w sklepie jakąś sukienkę to w domu ją odpowiednio przerabiam .Dodaje kieszonki ,nowe hafty czy zmieniam guziki.Teraz na maszynach komputerowych jest bardzo wiele rodzajów ściegów.Można je łączyć .Przy fajnych niciach wygląda to na prawdę odjazdowo.Do tego fajna naszywka czy bransoletka .Opaska na głowe.W ten sposób nie trzeba wydawać wielkich pieniedzy aby ładnie i niebanalnie wyglądać.Projektuje sama .Mam własne pomysły,choć często opieram się na sprawdzonych markach.Wygląda to tak zwykła bluzka z lumpexu wizyta w dodatkach krawieckich nowy pomyśł trochę przeróbki i mam cudowny ciuch

#2 karolinka5

karolinka5
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 18 lipca 2014 - 13:51

no  właśnie fajie ;) jak masz pomysly

#3 bizuu4

bizuu4
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 09 sierpnia 2014 - 16:22

A ja właśnie stawiam na klasykę i minimalizm :)

#4 anka100

anka100

Anna Maryla

• Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 26 sierpnia 2014 - 10:53

U mnie różnie bywa. Jednego dnia klasyka oraz minimalizm. Drugiego dnia lata 60 :P Nie mam jakoś okrelsonego stylu jeśli chodzi o ubiór.

#5 tylkomorze

tylkomorze
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 02 października 2014 - 09:43

No to fajnie. Ja często kupuję ciuchy w secondhandach, ale nie mam ciągotów do przeróbek...

...bo chyba tak naprawdę moda mnie nie interesuje specjalnie.

Chodzi o to: lubię wyglądać dobrze, podobać się sobie, kupować ciuchy, które wpadły mi w oko. Ale nie śledzę trendów i nie zastanawiam się specjalnie nad swoim stylem. Wiem tyle: zazwyczaj wybieram ciuchy w trzech kolorach - czarnym, szarym, niebieskim.

...tylko w letnich ubraniach zdarza mi się sięgać po inne kolory właściwie.

<bananowy1>

"Głupstwo jest wielkie jak morze, wszystko w sobie pomieści"  - Bolesław Prus

#6 aniamikos

aniamikos
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 października 2014 - 09:31

Ja lubie ciuchy eleganckie i gustowne, do tego łądne szpileczkii i każda kobieta wygląda arakcyjnie

#7 ancuś

ancuś
  • Użytkownik
  • 85 postów

Napisano 17 października 2014 - 11:25

A ja właśnie stawiam na klasykę i minimalizm :-)

ja tez uwleibiam klasyczny styl :)

#8 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 21 października 2014 - 20:53

ja nie mam jednego stylu , lubie niebanalne ciuchy ;-) co do urozmaicania stroju to ostatno nawet kolczyków nie dobieram do stroju.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#9 Tamara_26

Tamara_26
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 17 września 2015 - 09:03

mnie również się podobają zarówno ubrania eleganckie, gustowne , ale i takie żebym czuła się w nich na codzień dobrze

#10 ulanka

ulanka
  • Użytkownik
  • 31 postów

Napisano 25 września 2015 - 08:35

biała koszula, jakiś złoty wisior, eleganckie spodnie szpilki i czerwona szmina - taki troche biznesowy look, ale z pazurem :)

#11 Kuberka

Kuberka
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 09 listopada 2015 - 10:09

Ja nie jestem zwolenniczką rzerabiania, bo niestety w większej mierze wygląda to kiczowato. Jak widzę koleżanki w moim wieku (40+), które szczycą sie tym, że same przerabiają/szyją rzeczy, a wyglądają jak choinka na Boże Narodzenie, to zdecydowanie wolę swój stonowany, kalsyczny wygląd.

#12 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 listopada 2015 - 10:45

a nie jestem zwolenniczką rzerabiania, bo niestety w większej mierze wygląda to kiczowato.

Bo we wszystkim trzeba znac umiar. Nie sztuka jest napackach dodatkow i wyglasac tak jak to okreslilas, jak choinka... Jest mnostwo osob, ktore maja wyczucie i dobry gust. Rzeczy ktore sa przez nie przerobione to majstersztyki, ktorych w sieciowkach sie nie znajdzie ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#13 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 01 grudnia 2015 - 14:51

Przede wszystkim przy przerabianiu trzeba wiedzieć co się robi. Znam dziewczyny, które wyczarowują cuda. Szkoda, że ja nie mam takiego talentu. Moje zdolności na cerowaniu się kończą. :( 

#14 basienna

basienna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 09 listopada 2020 - 12:49

Zazwyczaj stawiam na proste rozwiązania w swoich stylizacjach i stonowane kolory. Na jesień trochę zaszalałam i kupiłam sobie taki sweter: DSC_0335.jpg . Jak dla mnie to mega odważna decyzja, bo unikam kolorów, ale ten miał coś w sobie no i był przeceniony. W tym sklepie trwają wyprzedaże i sporo ciuszków można kupić o 70% taniej.

#15 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 23 marca 2021 - 10:10

Można się inspirować tym, co jest w sieci. Ja znalazłam reformy damskie i właśnie takie są idealne na specjalne okazje.

#16 bizuu4

bizuu4
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 20 kwietnia 2021 - 11:27

Zdolna jesteś! Brawo! Ja niestety mam 2 lewe ręce

#17 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 05 lipca 2021 - 20:37

Plecaki https://plecaki.szkola.pl/ ale nie tylko można właśnie wybierać dla siebie w sieci. Dla mnie takie zakupy są wygodne i bardzo praktyczne. Szybko udaje się takie kupić.

#18 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 26 sierpnia 2021 - 11:08

Z kolei na prezent idealny będzie mały portfel męski Kraków. Właśnie portfele mamy możliwość dzisiaj kupować przez internet. Jest ich sporo, więc wcześniej można na nie zerknąć.

#19 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 05 października 2021 - 11:36

W internecie odkryjemy także dodatki dla dzieci takie jak plecaki https://gim3.edu.pl/...-dziewczyn.html Jak najbardziej właśnie na takie opłaca się zerknąć i zamówić dla dziecka.

#20 basienna

basienna
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 15 października 2021 - 14:21

Ostatnio zmieniłam pracę, w której obowiązuje dress code. W sumie stawiam na bardziej eleganckie looki. Właśnie kupiłam sobie takie spodnie: https://luxusowi.pl/...r-lei-spodnie-4 . Jestem zdania, że odcienie szarości to zawsze są dobrym rozwiązaniem. Do tego dobrałam jeszcze koszule i spodnie z printem, ale to już dla siebie, a nie do biura. Jak zobaczyłam, że są przecenione o 50% to się nie zastanawiałam tylko brałam. Z resztą całą kolekcję wiosna-lato tak przecenili w tym sklepie.