@wloczykijka to nie mój kolor, nie mój gust, nie mój fason.
Niech Ci się wygodnie chodzi. ![]()
Napisano 06 czerwca 2014 - 08:21
Napisano 06 czerwca 2014 - 18:58
haha
ale dziękuję.. ogólnie sa baardzo wygodne ![]()
Napisano 07 czerwca 2014 - 07:30
O kurza melodia...@magdaaaaa...ależ one są wysokie!Cudne są!Oby zawsze były wygodne. ![]()
@wloczykijka...Twoje są dokładnie w moim guście...i fason,i kolor,iwysokość koturny...piękne. ![]()
Użytkownik gogi edytował ten post 07 czerwca 2014 - 07:33
Napisano 07 czerwca 2014 - 19:59
pierwszy raz sprzączki nie udziabały ale potem było ok.
ależ one są wysokie!Cudne są!Oby zawsze były wygodne.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 11 czerwca 2014 - 14:21
A ja w tym roku postanowiłam spróbować i kupiłam koturny Maciejka. Są bardzo lekkie i co najważniejsze - skórzane. Póki co nosiłam je tylko w domu ale są naprawdę wygodne ![]()
Napisano 04 lipca 2014 - 09:05
super piękne mi się podobaja:)
Napisano 16 lipca 2014 - 14:02
@magdaaaaa bardzo ladne,idealnie wyglądają na nodze.@wloczykijka ,typowo letnie buciki.Kolorek uniwersalny.Wygladaja na wygodne.Podobają mi się.
Napisano 17 lipca 2014 - 10:55
Bo są bardzo wygodne
z resztą chodzę w nich całymi dniami
Napisano 25 września 2016 - 10:03
Bardzo fajny kolor, można wiedzieć gdzie kupiłaś? ![]()
Napisano 17 kwietnia 2018 - 16:09
A lubicie kolorowe buty właśnie takie jak te koturny czy czerowne szpile... Ja kocham czerwone buty i ostatnio zauważyłam, że kupuję tylko takie albo bardziej stonowane bordo xD
Napisano 19 kwietnia 2018 - 13:47
Super są ! pierwsza klasa ![]()
Napisano 16 lipca 2018 - 10:56
Ostatnio widziałam bardzo podobne w sklepie luxusowi.pl chociaż koturn był nieco niższy. Teraz wydaje mi się, że warto kupić kilka par butów bo są obniżki i można sporo zaoszczędzić. Tylko, że z natury jestem leniwa to nie biegam po sklepach, a wszystko kupuje online. Narazie upolowałam dwie pary butów i torebkę oczywiście xxl.
Napisano 14 sierpnia 2018 - 21:25
kolor jest boski <3
Napisano 16 marca 2020 - 13:08
Nigdy nie miałam koturn, jakoś takie obuwie nie jest w moim stylu.
Napisano 25 marca 2020 - 12:43
W ostatnim czasie o wiele bardziej wolę koturny niż szpilki. Szczególnie wiosną i latem do sukienek. Buty na podwyższeniu bardzo fajnie wydłużaja nogę oraz jednocześnie prostują sylwetkę. Koturny są stabilniejsze i wygodniejsze dla stopy niż buty na obcasie. I sama czuję się w nich pewniej jak jestem na dłuższym spacerze.
W tym roku zamówiłam sobie już nowe espadryle na wiosnę, konkretnie te na zdjęciu poniżej.
Zamawiałam w sklepie Deichmann
https://www.deichman...e-espadryle.cat
Mają sporo nowych kolekcji na wiosnę.

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych