Mamusie, w jakich lozeczkach spia obecnie wasze pociechy?
Kiedy zmienialyscie?
My jestesmy wlasnie na etapie zmiany lozka na wieksze. I tu jest problem jakie wybrac 160, 180, 200cm? Poradzcie.
Napisano 23 kwietnia 2014 - 13:01
Kiedy zmienialyscie?
My jestesmy wlasnie na etapie zmiany lozka na wieksze. I tu jest problem jakie wybrac 160, 180, 200cm? Poradzcie.
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 23 kwietnia 2014 - 13:10
Moja Gabrysia śpi w takim normalnym łóżeczku ze szczebelkami , do 3 latek góra do 4 będzie w tym łóżeczku spała
.
Kiedy zmienialyscie?
Mój synek jak miał już 4 lata spał na tapczanie , a potem z tapczanu przenieśliśmy go na fotel rozkładany , a teraz śpi na piętrusie
on na górze a Marysia na dole
z początku trudno była , a teraz sama kładzie się spać
podobnie Gabrysia wchodzi do łóżeczka i śpi
.
Według mnie im większe tym lepiej wasz synek będzie rósł , i tak co roku nie opłaca się łóżka wymieniać najlepiej zakupić takie aby starczyło już na parę lat ![]()

Napisano 24 kwietnia 2014 - 18:56
góra do 4 będzie w tym łóżeczku spała
nie skomentuję ![]()
@nikus ja chwilę po 2 urodzinach przeniosłam Zuzu na rozkładany fotel - jedynkę, z wysokimi bokami
będzie miało jakieś 140cm długości, nie więcej.
Łóżeczko szybko zrobiło się za małe, mimo, że moje dziecko należy chyba do największych kurdupli świata ![]()
Teraz planuję to piętrowe, z biurkiem na dole, mam nadzieję, że na kilka kolejnych lat wystarczy ![]()
Napisano 10 maja 2014 - 14:08
Są też takie łóżeczka, które można rozsuwać i rosną razem z dzieckiem. Wszystko zależy od tego, czy chcesz, żeby służyło na długo i czy masz dużo miejsca w domu.
Nasz maluszek póki co śpi w kołysce jeszcze, ale jak tylko tata znajdzie czas zmieniamy na łóżeczko ze szczebelkami, bo zaczyna się powoli podnosić
Napisano 25 listopada 2017 - 23:36
Użytkownik Aspirynkaaa edytował ten post 25 listopada 2017 - 23:36
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 04 stycznia 2018 - 19:33
Ja mam takie łózko, które rośnie z moim dzieckiem:)
ostatnio mąż przemalował je na różowy kolor, ulubiony kolor córci, która przechodzi etap księżniczki.
Zmieniłam też trochę dekorację, a pomysłów na zmiany dostarczyła mi Dekoria /link/
Zresztą zobaczcie same:)
Napisano 17 stycznia 2018 - 12:40
Ten domek także i mi się podoba, ale nie wiem czy to dzieciom się szybko nie znudzi. Także myślimy co z tym fantem zrobić, ale jednak chyba postawie na normalne łózko 200 cm.
... reklama...
Napisano 17 maja 2018 - 15:02
U nas było to samo, też braliśmy pod uwagę łóżko o specyficznym wyglądzie, ale koniec końców stanęło również na normalnym. Sporo wtedy przejrzeliśmy tych ofert, jednak zależało nam na czymś solidnym, a te od youngdeco w jagodowymkocie wzbudziły nasze zainteresowanie. Na pierwszy rzut oka wyglądały na porządne i tak też jest. łóżko jest naprawdę ładne, ale najważniejsze też, że córce sie podoba i że jest wygodne.
Napisano 01 sierpnia 2018 - 09:50
Mamy nieużywane łóżeczko ze szczebelkami. Młody od 1 dnia śpi z nami. Myślę, że w okolicy 1,5 roku będziemy go przenosić do jego pokoju do dorosłego łóżka - o ile będzie chciał, jeśli nie to z naszej strony nie ma żadnej presji bo nam się fajnie w 3 śpi.
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Fryzura do spania |
|
|