Za mną chodzi ostatnio różowa pomadka, ale jakoś nie widzę siebie w tym kolorze, choć wszyscy mówią że mi pasuje..
Mam nawet próbkę i na 2 pomalowanich się skończyło
Napisano 29 maja 2014 - 12:12
Za mną chodzi ostatnio różowa pomadka, ale jakoś nie widzę siebie w tym kolorze, choć wszyscy mówią że mi pasuje..
Mam nawet próbkę i na 2 pomalowanich się skończyło
Napisano 29 maja 2014 - 14:50
różowe pomadki już mi sie znudziły(za dlugi czas nosiłam),teraz przerzuciłam sie na kolorek koralowy.Dobrze sie czuję w takim odcieniu.
Napisano 29 maja 2014 - 14:58
No ja zazwyczaj gustowałam w czerwieniach, delikatnych brązach...
Napisano 03 czerwca 2014 - 22:47
@Findmysky. a ile ona kosztuje i gdzie ją można dostać?
Ja kupuję w internecie. Cena to tylko ok. 5 zł.
Żal nie brać, polecam. ![]()
Napisano 09 czerwca 2014 - 19:45
Napisano 31 sierpnia 2014 - 18:22
Ja polecam Milky Shake Lip Gloss Bella
super nawilża i powiększa, ale nie przez pieczenie, bo mnie nie piecze, ale jest fajny przez ten "mokry efekt". Jakby usta były pokryte glazurą czy coś XD nie umiem tego określić.
Napisano 05 września 2014 - 10:15
Ja ostatnio kupiłam matową koralową w biedrze (producent bell) i jest bardzo fajna:)
Napisano 24 września 2015 - 17:24
ja ostatnio kupiłam od golden rose, matową w kredce matte crayon lipstick bodajże i bardzo mile się zaskoczyłam, bo cena nie za wysoka a pomadka bardzo fajna, kremowa, matowa, ale nie wysusza ust, mi bardzo podpasowała mam kolor taki ciemny czerwony- ponoc bardzo modny tej jesieni ![]()
Napisano 25 września 2015 - 08:20
ja teraz szukam jakiegoś trwałego w miarę matowego (alw to nie jest warunek konieczny) bordo ![]()
Napisano 28 września 2015 - 08:42
od golden rose
ja ostatnio ogólnie na nich poluję, ale nie po drodze mi ich stoisko .... ![]()
Ja ostatnio kupiłam błyszczyk z essence XXL oraz pomadkę z rimmela ![]()
Napisano 17 listopada 2015 - 21:26
ja znowu zgubilam kredke do ust inglota.... one są swietne, ale jak to kredka - latwo sie gubi
((
Napisano 01 grudnia 2015 - 18:06
Poluję na szminkę w płynie w kolorze krwistej czerwieni i jakoś nie mogę znaleźć żadnej trwalszej. Nie ma może któraś z Was jakiejś sprawdzonej firmy?
Napisano 07 września 2016 - 13:35
Dla mnie najlepsze są grube kredki do ust z Golden Rose
Napisano 07 września 2016 - 15:59
@marzenah57 kupiłam i polecam jak najbardziej. Trwała, ładne kolory, wydajna, tania ![]()
Napisano 08 września 2016 - 08:33
Ja używam kosmetyków AVONU.Sa bardzo dobre Szminki i blyszczki do ust są rewelacyjne.POLECAM
Z Avon lubię bardzo te matowe szminki ![]()
Napisano 28 listopada 2016 - 12:45
ja teraz tez mam fazy na maty, szczególnie golden rose, sephora, mua i nyx!
Napisano 19 grudnia 2016 - 02:13
To prawda, Nyx i golden rose mają fajne szminki, jeszcze lubię matowe z Bourjois. Z pomdek kolorowych lubię powiększający balsam do ust z bielendy. Mam berry pink. Rzeczywiście usta wydają się trochę większe, nadaje ładny kolorek i nawilża
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych