Tak samo w nosie- przebiłam jakby dwie warstwy, a ta ostatnia jest jakaś taka rozciągliwa i... nie wyszło.
W języku bym sobie sama nie odważyła się zrobić jakoś. Poza tym po moich próbach to jednak wolę zdać się na kogos z doświadczeniem
Napisano 28 stycznia 2008 - 13:23
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:07
Ależ dziękuję!Ooooooo widzę nowy kolczykdla Ciebie Roszpunko troche mam czerwone
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:08
prosze kochana z bolem bylo przebicie tak ja przebilamAleż dziękuję!Ooooooo widzę nowy kolczyk To Ty siostrze przebiłaś? Podziwiam bo ja sie kompletnie nie nadaję do takich akcji
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:42
az wstyd pisac ale jak mam byc szczera to pisze za cienka mialam igle a kolczyk do pepka jest gruby przy koncu a na poczatku jest cieniutki i zeby ja teraz nie bolalao to odwrocilam go a za jakis czas wyciagne go i przemienie pierwszy raz misie to stalomadziuchu, a czemu trzeba odwracac, bo jak ja miałam przebijany pępek to nie musiałam przekładać
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:47
Żaden wstyd! Po prostu chciałaś siostrze bólu oszczędzić. I tak Cię podziwiamzeby ja teraz nie bolalao to odwrocilam go a za jakis czas wyciagne go i przemienie pierwszy raz misie to stala
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:49
pewnie lezy dumna jak paw i oglada tivikaŻaden wstyd! Po prostu chciałaś siostrze bólu oszczędzić. I tak Cię podziwiam Zadowolona siostra jest?
dziekuje wam najwazniejsze aby byl prosto przebity i nie bolaloale i tak ślicznie bo ja to bym migdy w życiu ani sobie ani tym bardziej komuś nie przebiła.
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:54
No i chyba żeby się dobrze goiło.dziekuje wam najwazniejsze aby byl prosto przebity i nie bolalo
Napisano 28 stycznia 2008 - 15:58
dzieki narazie to nie wiem zobaczymy a co najgorsze mamcia nic nie wieNo i chyba żeby się dobrze goiło.
Napisano 28 stycznia 2008 - 16:00
Dobra maść. Mój D. sobie świeży tatuaż nią smarował.urwie mi uszy ma masc Tribiotic powinno byc dorze
Napisano 28 stycznia 2008 - 16:04
o widzisz to superDobra maść. Mój D. sobie świeży tatuaż nią smarował.
A z mamą nie będzie może tak źle? Ile siostra ma lat?
Napisano 28 stycznia 2008 - 17:01
Napisano 28 stycznia 2008 - 17:04
No to ja bym Ci uszy urwała.15lat hehe
Napisano 28 stycznia 2008 - 17:06
wklejaja ja sobie też kupiłam dzisiaj kolczyk właśnie z tą tęczową cyrkonią,zaraz fotke zrobie i wstawie
nie strasz mnieNo to ja bym Ci uszy urwała.
Napisano 28 stycznia 2008 - 22:19
Madae, to ja Cię podziwiam, że sobie sama przebiłaś nochala... podobno łatwo uszkodzić nerw
Napisano 04 lutego 2008 - 15:30
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych