Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Piercing

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
707 odpowiedzi w tym temacie

#261 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 12 maja 2008 - 20:15

Olciiia znieczulenie lodem,bo tego sie nie stosuje na pępek tylko na urazy,tego igłą to nawet nie czułam.
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#262 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 12 maja 2008 - 20:34

Aha rozumiem :) teraz musze sie tylko bardzo bardzo zastanowic mianowicie wszystkie za i przeciw <hmmm1></span>

#263 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 13 maja 2008 - 13:50

a pozniej nie mialas juz zadnych problemow z ropieniem czy cos takiego?

tzn wiesz, ja początkowo miałam trochę problemów, ale to dlatego, że pierwszy raz genialna pani przebiła mi pępek takim pistoletem. a że byłam wtedy nieuświadomiona to na to pozwoliłam. no i ta pierwsza dziurka mi się delikatnie mówiąc spsuła...
ale za drugim razem, jak miałam przebijana już porządnie tak jak tutaj na tym filmiku to nic mi się nie działo, nie ropiało i bardzo ładnie się goiło ;)

ale to tak ladnie wyglada :mrgreen:

no ładnie, szczególnie latem jak jest taki dłuższy kolczyk i się tak ładnie błyszczy w słoneczku :)

#264 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 22 maja 2008 - 21:06

dzsiaj kupiłam taki

Załączone miniatury

• 366384878.jpg

wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#265 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 22 maja 2008 - 21:08

ładny ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#266 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 22 maja 2008 - 22:04

słodki ten kolczyk, fajne bajery robią do pępków, nic tylko przebierać

#267 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 23 maja 2008 - 11:44

anusek, bardzo ladny :-D A nie kuja cie te skrzydelka jak sie schylasz,albo siedzisz?

te twoje kolczyki normalnie mi coraz wieksza ochote robia na przebicie pepucha :-P ale najpierw wezme sie za brzuszki :mrgreen:
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#268 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 23 maja 2008 - 11:52

angik1683 te jej nogi troche sie czasami wbijają ale nie aż tak żeby przeszkadzało :-P

#269 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 23 maja 2008 - 22:13

oł, a nie drażni cię to?
ja bym nie mogła :P

#270 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 07 czerwca 2008 - 13:13

Dziewczyny mam jeszcze jedno pytanie, bo tak sie przyzwyczajalam do mysli ze bede miala ten kolczyk w pepku :mrgreen: i teraz bym chciala to zrobic, tylko sie zastanawiam czy jest sens np. gdybym teraz to zrobila to czy mam szanse pokazac go jeszcze tego lata bardzo bym chciala ale nie wiem moze lepiej zrobic go na zime zeby ladnie sie zagoil
i zeby nie bylo ze chce zalozyc bikini a tu jakis babel z ropa :P

#271 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 08 czerwca 2008 - 14:10

mi się wydaje, że to każdemu inaczej się goi
jednym dłużej inny krócej

#272 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 08 czerwca 2008 - 18:48

Olciiia tak jak napisała cerrata różnie może byc.ja przebijałam w czerwcu i normalnie wyglądało,ładnie,zero problemów,tyle że kąpac sie gdzieś nad morzem czy w basenach nie można.dopiero po kilku miesiącach coś mi sie zaczeło paprac.jak chcesz żeby sie szybko goiło to kup sobie krople propolisowe,są dużo lepsze niż woda utleniona.no i na początek kolczyk tytanowy.powino byc dobrze.o ile ci nie przeszkadza że przez wakacje sobie nie popływasz to rób

#273 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 08 czerwca 2008 - 22:10

aha dziekuje dziewuszki to ja sie wstzymam przez wakacje jednak bo ja to morsik jestem i lubie poplywac :P pewnie jakos na jesien sie wybiore do salonu tylko sie zastanawiam czy lepiej w Niemczech czy w Polsce moze to nie ma znaczenia.. e tam...

a z tym kolczykiem to ja musze tam isc tzn kupic sobie taki tytanowy wczesniej czy oni mi od razu dadza rtaki specjalny na poczatek?

#274 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 08 czerwca 2008 - 22:25

Olciiia kolczyk możesz sobie kupic sama i iśc z tym swoim oni go zdezynfekują albo kupic odrazu u nich,czasami mają fajne i nwet spory wybór,ja ci zaraz podeśle link do strony z fajnymi kolczykami dobrej jakości a gdzie salon to nie ma znaczenia,może nawet w niemczech będą lepsze

#275 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 08 czerwca 2008 - 23:15

anusek, Bardzo mi sie podobaja niektore z tych kolczykow np takie w panterke :mrgreen: i z tymi wzorkami tylko 75zl to juz przesada :P moze kiedys sie skusze ale jak na razie jako pierwszy to chyba sobie zwykly z cyrkonia kupie :) juz sie nie moge doczekac

aha i widze ze oni to zakleja plastrem tak?
i jak pozniej z myciem bo przeciez brzuch to nie reka ze mozna jakos obmyc, tam zawsze gdzies woda sie dostanie... :-/

#276 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 19:58

Olciiia z tym plastrem to tylko jeden dzień,potem musi byc odsłonięte bo tak lepiej sie goi.a z myciem to normalnie byle by nie szorowac i żeby przez jakiś pierwszy tydzień za dużo piany tam nie było.bo wodą taka normalna to spoko,tylko moczyc sie w wannie nie można

#277 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 09 czerwca 2008 - 21:04

Troche mnie to wszystko przeraza ale i excytuje :P

i te kolczyki sa zajefajne hehe mam nadzieje ze mi sie ladnie bedzie goilo, ale na razie nie ma co gdybac i gadac powroce do tematu po wakacjach :P

i zwruce sie do Ciebieanusek, jeszcze raz :)
dzieki dzieki :*

#278 ardna

ardna
  • Użytkownik
  • 27 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 11:57

ja mam 3 dziurki w uszach po jednym a kazdym (standardowo) + jedna dodatkowa na lewym uchu i jeszcze mam kolczyk w brwi ( prezent mikolajkowy od misia;p ) ostatnio sie zastanawiam nad jakims tatoo no ale sie zobaczy
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#279 skinnybitch

skinnybitch
  • Użytkownik
  • 1 630 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 14:17

A ja mam kolczyk w jezyku i polecam wszystkim odwaznym :mrgreen:
Dołączona grafika

#280 Eassy!

Eassy!
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 10 czerwca 2008 - 15:36

Kolczyk w języku (przez pierwsze 2tygodnie) to najlepsza dieta odchudzająca...jak dla mnie przynajmniej :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych