dziewczyna o imieniu Dajana
Masakra
Napisano 01 marca 2012 - 19:30
A ja uważam, że nie ma nic krzywdzącego w tym imieniu a wręcz przeciwnie - podoba mi sięMasakra
jak można tak dziecko krzywdzić
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 01 marca 2012 - 21:46
to ja jednak wolę Stefanię, Franciszka, Zosię i Anielęna pewno jest lepsze od Stefani, Franciszek, Zoś, Anielii itp
Napisano 01 marca 2012 - 21:56
Napisano 01 marca 2012 - 22:24
Napisano 01 marca 2012 - 22:28
A ja uwielbiam wszystkie te stare imiona. Mała Zosia mi się marzy- niestety będzie niespełnione. Tak samo jak Jaś. Cudowne są, takie z duszą. :->na pewno jest lepsze od Stefani, Franciszek, Zoś, Anielii itp
Marcin ładnie, Łukasz mi się źle kojarzy. Ale za normalność imion i tak na plus.Marcin Łukasz
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 01 marca 2012 - 22:43
A ja uwielbiam wszystkie te stare imiona. Mała Zosia mi się marzy- niestety będzie niespełnione.na pewno jest lepsze od Stefani, Franciszek, Zoś, Anielii itp
Marcin ładnie, Łukasz mi się źle kojarzy. Ale za normalność imion i tak na plus.
Napisano 01 marca 2012 - 23:29
Podoba mi się zwyczaj dawania dzieciom na drugie imię imion rodziców.A mi drugie imię mojego syna kojarzy się tylko z jego tatą.
A dlaczego będzie niespełnione?
też pytam, dlaczego niespełnione będzie ?
Napisano 02 marca 2012 - 10:06
Mało tego i dziwnie mi się kojarzy,kwi,kwi,kwiKwiryna mi się nie podoba - śmieszne w wymowie
Napisano 02 marca 2012 - 17:20
Podoba mi się zwyczaj dawania dzieciom na drugie imię imion rodziców.
bo umówiłam się z bratową, że Zośka będzie jej
a Janków u P. w rodzinie już dwóch( tata i synek kuzynostwa)- nie wiem, czy to dobry pomysł tak dublować imiona :->
Co do dziwnych imion- w szpitalu spotkałam pielęgniarkę Kwirynę -podobno to staropolskie imię. Szybciej się z nim nie spotkałam. Ona mówiła, że uwielbia swoje imię za oryginalność.
Napisano 02 marca 2012 - 19:14
Ja na obozie kiedyś byłam z Pamelą, dziwne imię, ja bym tak nie dała,ale trzeba przyznac że oryginalne - nie znam drugiej osoby z takim imieniem :->Palmira
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 02 marca 2012 - 21:10
Napisano 21 lipca 2012 - 20:54
Napisano 22 lipca 2012 - 21:56
jak BenzemaKarim
Napisano 23 lipca 2012 - 09:49
troche bardziej kojarzy mi się z męskim imieniemkuzynka dostał imię Nelly
Napisano 23 lipca 2012 - 10:19
Nelly
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Prezent dla koleżanki z pracy |
|
|
|
Prezent dla mamy |
|
|
|
Kredyt dla firmy transportowej – ktoś korzystał z takiej oferty? |
|