Jeśli sie okaże że mnie przyjmą i będę miała zniżke na zabiegi to będę wniebowzięta
Tipsy, wzorki...
Rozpoczęty przez
Guest_Kociak_*
, 28 lis 2006 19:28
3245 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 lipca 2007 - 13:25
No narażam sie
niedawno skonczyłam staż na tipsy ,byłam dzisiaj w pośredniaku podpisać papiery to odrazu mnie skierowali na staż do salonu odnowy biologicznej
Jeśli sie okaże że mnie przyjmą i będę miała zniżke na zabiegi to będę wniebowzięta
(mają tam takie fajne maszynki niszczące tkankę tłuszczowa i celulit)
Napisano 12 lipca 2007 - 13:28
Ooooo to w takim razie powodzenia. Trzymamy kciuki. Pochwal się co i jak
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Napisano 12 lipca 2007 - 13:32
No właśnie zaraz będę dbała o swój wizerónek , muszę ściągnąć resztki starych tipsów (polamałam dwa to sie wkurzylam i teszte obciełam i mam teraz takie kurduple śmieszne) i założyć nowe hmmm... ale kurde nie mam weny i towar dopiero zamówiłam więc chyba klasyczny french zrobię
Napisano 12 lipca 2007 - 14:05
sluchajcie laski 
ide 11 sierpnia na weselicho-jutro ide na tipsy-koło 10tego tylko zrobie lekkie wypełnienie bez zmiany wzorku,szukałam czegos fajnego w necie ale wszystko takie "oklepane"
wybrałam trzy.. ładne? nie wiem na jaki sie zdecydować...a moze ktoras da jakies zdjecie z ładnym wzorem? chciałabym zrobic tym razem french i cos na nim, takiego w miare do wszyskiego pasujacy wzor
bo nie wiem jakia bede miała kreacje.

z innym kolorem gwiazdek?

Shot with DSC-P10
kóleczka?

Shot with DSC-P10
taki standardzik..
Diablica.. Ty widze tez fanka tipsów- poradz cos
ide 11 sierpnia na weselicho-jutro ide na tipsy-koło 10tego tylko zrobie lekkie wypełnienie bez zmiany wzorku,szukałam czegos fajnego w necie ale wszystko takie "oklepane"
wybrałam trzy.. ładne? nie wiem na jaki sie zdecydować...a moze ktoras da jakies zdjecie z ładnym wzorem? chciałabym zrobic tym razem french i cos na nim, takiego w miare do wszyskiego pasujacy wzor

z innym kolorem gwiazdek?

Shot with DSC-P10
kóleczka?

Shot with DSC-P10
taki standardzik..
Diablica.. Ty widze tez fanka tipsów- poradz cos
Napisano 12 lipca 2007 - 15:26
Dla mnie trzecia fota jest najlepsza, bo ja lubię takie kolorki. Poszukam czegoś na necie to dam znac
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"
Napisano 12 lipca 2007 - 18:03
Nie musza być delikatne, ponieważ nie ide jako panna młoda, ani swiadek ani nikt wazny. tylko jako zwykły gosc.ok, pokazujcie dalej
jak cos macie
Napisano 12 lipca 2007 - 18:36
Diabliczko i Ty nosisz takie pazurki jakie wkleiłaś?? bez urazy - ale dla mnie to jest okropność
takie.....wyzywające (o ile można tak powiedzieć o paznokciach). nigdy w życiu bym takich nie założyła bez względu na okazję. jedynie nr 05 jest okej. no ale to tylko takie moje subiektywne odczucie
Ananasku, te, które Ty wkleiłaś wszystkie ładniutkie
ja bym wybrała chyba z gwiazdkami (ale inny kolor) albo te trzecie.
Ananasku, te, które Ty wkleiłaś wszystkie ładniutkie
Napisano 12 lipca 2007 - 22:04
[quote name="Madzia81"]Diabliczko i Ty nosisz takie pazurki jakie wkleiłaś??
Nie
ja noszę tylko czarny french lub brokatowe wypiłowane na kwadrat bez udziwnień.Mojej mamie w ramach ćwiczeń zrobiłam french biały z błękitnymi kwiatkami z akrylu i wyszły super.Tamte wkleiłam dla przykladu wiadomo każdy lubi co innego
właśnie ściągnełam stare tipsy (czarno-srebrne) i nie ma bata dwa miechy przerwy i intensywna terapia bo oczywiście zdolna baba śpiesząc się ze ściąganiem przepiłowała sobie płytkę na kilku paznokciach i byle dotyk sprawia ból
.
Ananasku masz rację większość tych tipsów zrobiona jest na pokaz (konkursy) aby pokazać co potrafią
Nie
Ananasku masz rację większość tych tipsów zrobiona jest na pokaz (konkursy) aby pokazać co potrafią
Napisano 12 lipca 2007 - 22:08
Diablica666, sciagniecie tipsow na dwa miesiące niewiele da. Rozmawiałam z kilkoma kosmetyczkami na ten temat- sciagniecie tipsow, aby odrosł swoj poaznokiec to minimum pol roku.Po tym czasie płytka pznokcia sie wymienia i ewentualnie mozna mowic , ze sa w dobrej kondycji.
Tez sciagnełam kiedys na 1.5 miesiaca chyba , ale kobieta powiedziała mi, ze na tak krotki okres czasu to nic nie da
I miała rację.
Tez sciagnełam kiedys na 1.5 miesiaca chyba , ale kobieta powiedziała mi, ze na tak krotki okres czasu to nic nie da
Napisano 12 lipca 2007 - 22:12
W sumie prawdą jest, ze jesli kosmetyczka robi panokcie profesjonalnie to nie potrzeba zadnych przerw. Znam kobiete , ktora od 4 lat robi ciagle tipsy i nigdy nie miała zadnej przewy,nic jej sie nigdy nie działo, ani nie bolały ją paznokcie podczas piłowania ich.Dobra reka robiła
Napisano 13 lipca 2007 - 11:36
Podobaja mi sie bardzo ale nie przesadzjmy z dlugoscia i wzorami, ale ja mam swoje ładne paznokcie białe i mocne. Jak robilam sobie na wesele u dwoch paznokci bo mialam złamane do dzis (rok minał)łamia mi sie i rozdwajaja, a jako kura domowa z małym dzieckiem nie moge sobie pozwolic-ani ugotowac, wykapac dziecko nic.............
[ Dodano: 2007-07-13, 12:38 ]
mi tez podoba sie pierwszy wzór
[ Dodano: 2007-07-13, 12:38 ]
mi tez podoba sie pierwszy wzór
Filipek
Napisano 13 lipca 2007 - 13:07
nio! zrobiłam
takie jak na ostatnich trzech zdjeciach/zdj.nr.2/, na skos french i diamenciki, tylko , ze ja je mam tylko czarne
ladnie to wygląda jestem zadowolona
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych