Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2981 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 maja 2011 - 11:52

na 1wszych widać trochę krzywy french prawie na każdym pazurku :P
Wzorki mi sie podobają na obu zdjeciach :)
ja 2 dni temu robilam sobie nowe ale jestem mega nie zadowolona więc nawet się nie będę chwaliła...

#2982 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 28 maja 2011 - 13:03

na 1wszych widać trochę krzywy french prawie na każdym pazurku :P

da się to zauważyć dlatego maartekkk nie podobają mi się, są za bardzo sztuczne i takie kwadratowe

ja 2 dni temu robilam sobie nowe ale jestem mega nie zadowolona więc nawet się nie będę chwaliła...

<przytul></span> i co będziesz ściągać czy przeczekasz ?
Dołączona grafika

#2983 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 maja 2011 - 13:05

Podobają mi się te kwiatki na pierwszych, ale nie lubię takich kwadratowych paznokci. Wolę bardziej naturalne.

#2984 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 maja 2011 - 13:13

i co będziesz ściągać czy przeczekasz ?

nie no zostawie je... bo wydałam pieniądze.. więc szkoda je ściagać ale następnym razem będe wybredna i nie będę taka uległa... bo zrobiła mi okropnie je

#2985 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 28 maja 2011 - 18:10

krowka17, no cóż, nigdy nie mówiłam, że moje prace są w 100% dobrze wykonane, niestety, niektóre rzeczy wychodzą dopiero na zdjęciach - nie, nie próbuję się usprawiedliwiać ;) Bywają gorsze i lepsze prace, zwłaszcza, że nie zajmuję się tym już nawet hobbystycznie, jedynie, kiedy poprosi mnie ktoś o to, więc i wprawy w ręce już takiej nie ma
karatetyka, jak już pisałam niejednokrotnie - to nie ja ustalam kształty paznokci - przychodzą kobitki i mają w głowie swój ustalony wzór i czy mi się to podoba czy nie, muszę to zaakceptować, ewentualnie dać jakąś sugestię, co ja bym proponowała, jaki kształt, wzór itp, ale zazwyczaj się to nie sprawdzało :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2986 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 maja 2011 - 18:23

maartekkk, ja wiem ;-) Tylko, no po prostu taki kształt zwyczajnie mi się nie podoba.

#2987 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 maja 2011 - 09:10

Martek a ja będę inna i powiem, że mi się podobają- laikiem jestem, więc niedoskonałości nie zauważam, kwiatki na drugiej fotce jak zwykle mistrzowsko, także na plus :-)
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2988 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 29 maja 2011 - 09:50

, ale nie lubię takich kwadratowych paznokci. Wolę bardziej naturalne.

ja tez wole naturalne dlatego nie poodbaja mi sie natomiast

laikiem jestem

wiec ja tez nie zuwazyłam niedociagniec. Ogolnie ok, jesli ktos lubi pazurki w kwadrat
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#2989 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 29 maja 2011 - 22:23

maartekkk oba mi się podobają. Taki delikatny french i wzorki też śliczne :-D

201407101662.png

#2990 malutka04

malutka04
  • Użytkownik
  • 72 postów

Napisano 23 czerwca 2011 - 20:42

Witam mam pytanie czy ktoś by mi mógl powiedziec albo dac jakies rady jak nauczyc sie malowac ładnie swoje paznokcie naturalne bo chcialabym tego sie nauczyc. z góry dziękuje

#2991 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 10:13

Miom zdaniem to próbować, próbować i jeszcze raz próbować.. Ja maluje tylko zawsze jednym kolorem bez wzorków i z czasem coraz lepiej mi to wychodzi.. Więc trzeba ćwiczyć.. A w drogeriach jest wiele dostępnych naklejek i ozdób, a jeżeli samej Ci ciężko to nałożyć zawsze można kogoś poprosić :-)
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#2992 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 11:10

zgadzam się z malutka trzeba po prostu próbowac , bawić się. Z czasem na pewno dojdziesz do wprawy z malowaniem paznokci ;-)

201407101662.png

#2993 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 13:53

ale jest tak, że nie którzy nie mają po prostu 'daru' umiejętnego i prezecyjnego malowania, wtedy można np pomalować jasnym lakierem paznokcie (nie będzie widać za bardzo nierówności) i jak malutka napisała kupić gotowe wzorki jakieś białe kwiatku lub coś innego i też będzie bardzo ładnie, elegancko, delikatnie i świeżo

moja koleżanka jest tego przykładem ZASZE jak ją widzę to paznokcie pomalowane na czerwono lub inny mocno kolor i przy tym pomalowane skórki, palce <umieraam></span> ale co tam jej się podoba, a i aż tak tragicznie nie wygląda , nie umie inaczej i już
Dołączona grafika

#2994 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 15:02

moja koleżanka jest tego przykładem ZASZE jak ją widzę to paznokcie pomalowane na czerwono lub inny mocno kolor i przy tym pomalowane skórki, palce ale co tam jej się podoba, a i aż tak tragicznie nie wygląda , nie umie inaczej i już

Mi nie zawsze wychodzi ekstra precyzyjnie, ale jeśli się zdarza jak Twojej koleżance to biorę ten patyczek do uszu nasączam w zmywaczu i delikatnie zmywam.. Zawsze to mniejsze prawdopodobieństwo, że zmyje z paznokci niż gdybym to robiła płatkiem kosmetycznym ;P
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#2995 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 18:12

ano tylko trening czynu mistrza . mnie zawsze jedna reka lepiej wychodzi . zazwyczaj plauszków sobie nie maluje, ale na skorki zdarza sie wyjechac. <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2996 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 24 czerwca 2011 - 18:22

mnie zawsze jedna reka lepiej wychodzi .

mi gorzej wychodzi prawa, bo wtedy muszę lewą malować ..nie lubię tego robić :evil:
Dołączona grafika

#2997 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 07:39

mi gorzej wychodzi prawa, bo wtedy muszę lewą malować ..nie lubię tego robić

mi tez zawsze gorzej prawa wychodziła, ale ze wszystkim można dojść do wprawy. Teraz mi juz coraz lepiej wychodzi malowanie prawej ręki :-D

201407101662.png

#2998 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 12:55

To chyba u każdej tak jest, że lewą gorzej malować więc krzywo wychodzi;p
ale zawsze można poprawić :-D

#2999 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 25 czerwca 2011 - 18:19

To chyba u każdej tak jest, że lewą gorzej malować więc krzywo wychodzi;p
ale zawsze można poprawić :-D

no nie, u leworęcznych na odwrót ;-)

Jeśli chodzi o malowanie to nie cierpię małych i cienkich pędzelków :evil: wtedy to sztuka jest pomalować za jednym pociągnięciem.

Ale z drugiej strony wolę mniejsze lakiery gdyż wiadomo szybko się nudzą, a później tylko do kosza lądują te duże buteleczki.
Dołączona grafika

#3000 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 26 czerwca 2011 - 14:47

Ale z drugiej strony wolę mniejsze lakiery gdyż wiadomo szybko się nudzą, a później tylko do kosza lądują te duże buteleczki.

Małe praktyczniejsze bo czy się znudzą czy nie szybciej się zużywają i się nie psują stojąc.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych