Tipsy, wzorki...
Napisano 25 września 2010 - 09:05
Napisano 25 września 2010 - 09:09
to chyba te pierwsze jesli już
jestem pod wrażeniem że im to nie spada dobry klej mają
Napisano 25 września 2010 - 19:48
Jedyne co mi do głowy przychodzi to: o jezusicku
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 25 września 2010 - 21:12
haha dokładnieo jezusicku
Nigdy w życiu dałabym zrobić sobie takiego czegoś, bo po prostu bałabym się, że pod ciężarem tego czegoś odpadnie mi mój paznokieć. Brrrrr...
Napisano 25 września 2010 - 21:15
nic mnie nie zachwyca, wręcz odpycha, po co robić coś takiego na paznokciach, skoro to nie jest nic a nic praktycznego
Między nami nic nie było
Parę nocy, trochę wina,
To za mało by Cię mieć.
Może tylko się łudziłam,
Może lekko pogubiłam,
Nie bój się nie zrobię scen..
Kiedyś się uda
Jeszcze przyjdzie na nas czas
Napisano 25 września 2010 - 22:30
A czy wszystko musi być praktyczne?po co robić coś takiego na paznokciach, skoro to nie jest nic a nic praktycznego
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 26 września 2010 - 06:35
Reszta do mnie nie przemawia
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 26 września 2010 - 12:35
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 26 września 2010 - 18:05
dokładniejak na zawody to chyba ok - długie i krzykliwe
przecież w tych paznokciach nikt nie fukcjonuje na co dzień - są tylko na czas konkursu
wg mnie są malymi arcydziełami, zapewne bardzo pracochłonnymi i wymagającymi jednak jakiegos talentu i umiejętności
podziwiam
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 07 października 2010 - 09:03
Napisano 07 października 2010 - 18:53
Jak to: bardziej trwałe? Prawidłowo założone paznokcie powinny trzymać się min. miesiącKiedys dalam sobie zalozyc tipsy,takie bardziej trwale.
Po trzech dniach poszlam je zerwac,bo nic nie potrafilam zrobic.
I właśnie tu się mylisz. Z poprzedniego cytatu wynika, że poszłaś je 'zerwać'... i dziwisz się, że paznokcie są zniszczone?...Zniszczyly mi sie tez plytki,po tym kleju zrobily sie matowe i takie jakies szorstkie.Juz bym drugi raz na to nie poszla.
Napisano 07 października 2010 - 20:07
Napisano 08 października 2010 - 06:14
No wlasnie takie.Moza zalozyc sobie tansze na tydzien lub dwa.To jest jakis plastik,który sie szybciej lamie.Szczerze mówiac nie bardzo sie na tym znam,tyle co mi powiedzieli w studio kosmetycznym.Jak to: bardziej trwałe? Prawidłowo założone paznokcie powinny trzymać się min. miesiąc
[ Dodano: 2010-10-08, 07:18 ]
No bo poprostu zle sie z nimi czulam,nie spodziewalam sie,ze nic nie bede mogla zrobic.Slyszalam tez,ze sam klej niszczyplytke paznokcia.No nie wiem,nie bede sie wypowiadac,bo poprostu nie wiem.Mnie to nie spasowalo i nie dalabym juz wiecej zalozyc tipsów.Z poprzedniego cytatu wynika, że poszłaś je 'zerwać'... i dziwisz się, że paznokcie są zniszczone?...
Napisano 08 października 2010 - 12:19
natomiast takie długie to aż mi ciary przechodza, brrr
Napisano 08 października 2010 - 20:03
Oj to kobity w tym studio chyba mają tylko parcie na pieniądze i wciskają kit osobom, które się nie znają... równie dobrze można kupić plastiki w drogerii za 4 zł i ten sam efekt jest... po prostu ręce opadają.. i dziw się człowieku, że ludzie mają później takie, a nie inne zdanie na temat stylizacji paznokci....No wlasnie takie.Moza zalozyc sobie tansze na tydzien lub dwa.To jest jakis plastik,który sie szybciej lamie.Szczerze mówiac nie bardzo sie na tym znam,tyle co mi powiedzieli w studio kosmetycznym.
I najważniejsze: MASY SIĘ NIE ZRYWA!! Żel czy akryl należy zdjąć za pomocą acetonu(akryl lub żele soak-off) lub po prostu spiłować... zrywając masę, zrywasz razem z własną płytką, co może doprowadzić do różnych chorób..
[ Dodano: 2010-10-08, 21:14 ]
A teraz pokażę Wam moją dzisiejszą pracę... kobitka ma bardzo zaniedbane paznokcie i skórki, co widać na zdjęciu, ale zrobiłam, co mogłam, by się jej dłonie ładniej prezentowały
Napisano 09 października 2010 - 03:53
maartekkk, udało Ci się- bardzo ładnie dłonie się prezentują
Napisano 09 października 2010 - 07:17
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 09 października 2010 - 11:00
kształt i długość nie do końca w moim guście, ale po twoich pracach widać, że "ćwiczysz" i każda jedna łapka wychodzi coraz lepiej
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych