Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Tipsy, wzorki...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3245 odpowiedzi w tym temacie

#2441 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 09:59

wow :shock: ale arcydzieła :D hehe
widać, że ewidentnie na konkurs jakiś bo przecież w ciągu dnia w takich funkcjonować nie dałoby rady ;-)

te pierwsze - w tygrysi wzór nawet fajnie wyglądają ;-) oczywiście długość nie taka ale mówię o samym wzorze

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#2442 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 10:16

te pierwsze - w tygrysi wzór nawet fajnie wyglądają

eee tam, nie fajne, takie mam skojarzenie z jakąśbabą zakochana we wzorze w zwierzęta <bezradny></span>
reszta koszmar, nawett na konkurs, nieeeee przemawiaja do mnie w żaden sposób :-/
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#2443 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 12:33

te pierwsze - w tygrysi wzór nawet fajnie wyglądają ;-) oczywiście długość nie taka ale mówię o samym wzorze

te pierwsze by jeszcze uszły ale reszta :roll:
te drugie to mnie wręcz obrzydzają :-P

#2444 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 12:36

takie mam skojarzenie z jakąśbabą zakochana we wzorze w zwierzęta

tylko proszę nie myśleć, że ja jestem fanką takich wzorów :P bo absolutnie tak nie jest, wręcz przeciwnie
ale podoba mi się sposób ich wykonania po prostu, fajny efekt dają - widać, że dużo czasu było potrzeba na zrobienie takich wzorków, mozolna praca.. bo to cieniowanie pod spodem .. :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#2445 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 13:34

Olciiia, tj sztuka dla sztuki, pokazówka umiejętności... patrzeć na to od strony technicznej, to trzeba pogratulować zdolności - nie każdy potrafi tak formować akryl w przestrzeni... nie mówię, że mnie się to podoba, ale nie krytykowałabym bezpodstawnie...

A jak jest w ciąży to się nie dziwię ;) Jak już u niej będziesz to nie zapomnij zapytać o markę żeli :P
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2446 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 14:01

Ja miałam tipsiki zaledwie 3 razy, ale bardzo lubię :) Moja przyjaciółka kupiła teraz te wszystkie duperele do Akryli i ma mi robić (nie ma wprawy jeszcze, ale tragedii nie ma i mam za free :P). Sama niestety mam paznokietki dość łamliwe :( ale jak naprawdę o nie zadbam to nawet mam długie i ładne :)
A mój M. mówi, że ładne są moje naturalne i nie lubi jak sobie robię tipsy. Ale jak już je mam to lubi jak go drapie po pleckach <serduszka></span>
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#2447 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 17:37

Olciiia,obrzydliwe te paznokcie,wręcz odstraszające,jak u baby Jagi.Nie widzę w nich nic urzekającego. <bezradny></span>

#2448 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 22:09

nic urzekającego.

A dla mnie wręcz przeciwnie ;-) Jasne, że na co dzień takie pazury nie maja racji bytu, ale na konkurs? czemu nie? Każda z nas patrzy przez pewien pryzmat... "ja bym takich nie zrobiła"... ale pomyślcie ile pracy trzeba włozyc w stworzenie czegoś takiego i że do tego naprawdę trzeba miec choc odrobinę talentu i cała masę wyobraźni ;-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#2449 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 22:11

To są takie a'la migdałki maminy mojej...
Mama nigdy nie lubiła sztucznych czy długich paznokci... ale przysługa za przysługę - musiała się poddać za to, że zmusiła mnie, abym podcięła jej grzywkę, gdzie ja nigdy tego nie robiłam :P Jedynie musiały być zaokrąglone i krótkie :)
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2450 Camomile

Camomile
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 22:35

maartekkk, są prześliczne! Mnie tez możesz takie zrobić :D:D:D
Kobiety... nie można z nimi ani przegrać, ani wygrać :)

#2451 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 22:36

podobają mi się :-D tylko ja zamiast śnieżynek wybrałabym jakieś kwiatki :mrgreen: chciałabym teraz mieć takie pazurki nooo... ah cudnie by było mieć Cię bliżej :-P jesteś najlepsza :mrgreen:
Dołączona grafika

#2452 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 22:40

maartekkk, oj, a mi się nie podobają ... takie zwyczajne ... nudne ... nie o kształt mi chodzi w tym momencie (chociaż mi zupełnie nie odpowiada), ale śnieżynki to sobie można samodzielnie poprzyklejać ;-) a tipsy zawsze mi się kojarzyly z takimi wzorami, z którymi można mieć problem wykonując je samodzielnie ... już bym zwykły frencz widziała bardzie <bezradny></span>

P.S. czemu wszystkie rączki na twoich zdjęciach tak się "świecą"? sąmokre, czy nabłyszczasz je czymś :oops: ?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2453 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 22:49

Lolka000, oj do najlepszości to mi naprawdę wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee brakuje albo i więcej ;) ale zapraszam bardzo chętnie :P
nie(d)oceniona, to nie są naklejki :P tylko pieczątki :P mama sama sobie wybrała takie brokaty, frencha i te płatki to co ja jej będę narzucać, zwłaszcza, że to się robi najszybciej, a na szybkim wykonaniu w miarę zależało, bo mama moja ma problemy z kręgosłupem i nie może siedzieć długo w jednej pozycji i takie tam... dla niej te 1,5h (dla mnie to ekspres był) to i tak dużo było
A to co się świeci - gdzieś kiedyś czytałam, to myślałam, że padnę :P Jak ktoś kogoś właśnie pytał, czy te palce są pociągnięte bezbarwnym lakierem <umieraam></span> tj oliwka do skórek i paznokci :) odżywia pazurki i skórki, fajna sprawa ;)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2454 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 stycznia 2010 - 22:57

czy te palce są pociągnięte bezbarwnym lakierem

to by mi nie przyszło do głowy nigdy <umieraam></span> przynajmniej mam taką nadzieję ;-)

to nie są naklejki :P

to się też domyśliłam :P no ale tak mi się skojarzyło, z takimi badziewiami co to samodzielnie można poprzyczepiać do pazurów na odrobinie kleju ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2455 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 08:58

martek bardzo ładne i starannie wykonane paznokietki :D szczerze przyznam, że na pierwszy rzut oka nawet nie wyglądają jakby były sztuczne, więc mamcia powinna być zadowolona - skoro nigdy nie przepadała za sztucznością w tej kwestii ;-)

jest frencz - więc ode mnie plus :D
różowe płatki są urocze :) i brokacik się świeci jak spadający śnieg :P
tak słodko-zimowo się zrobiło i fajnie jest ;-)

co prawda ja osobiście średnio przepadam za 'migdałkami' ale te wyglądają bardzo zgrabnie :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#2456 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 09:34

martek niestety, nie podobaja mi sie. Po pierwsze ksztalt- zdecydowanie wole kwadratowe i dluzsze od tych. Po drugie wzorek- sniezynki jakos do mnie nie przemowily.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#2457 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 10:41

ładne, ale za bardzo sie mienią <bezradny></span>
no i za krótkie jak dla mnie

#2458 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 12:00

martek fajne :D
ale nie moja dlugosc

P.S. widze ze masz te same stempelki co moja Karolcia ;-)
te okragle metalowe?

#2459 maartekkk

maartekkk
  • Użytkownik
  • 3 309 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 12:16

Olciiia, ależ oczywiście :P na razie dorobiłam się tylko płytki, bo oryginalne Konadowskie cholerstwo drogie jest - prawie 20zł za jedną blaszkę... a nie wiem, jak sprawują się tańsze odpowiedniki
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#2460 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 31 stycznia 2010 - 12:18

a nie wiem, jak sprawują się tańsze odpowiedniki

z tego co slyszalam to zle

karola ma mnostwo tych blaszek
fajne wzorki mozna z tego stworzyc

spokojnie wszystkiego sie dorobisz ;)