Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla naszych facetów - pomysły

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
743 odpowiedzi w tym temacie

#441 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 18:30

Dziewczyny, i nie spotkal kryzys...kompletnie nie mam pomyslu <bezradny></span>

Niedlugo z Miskiem obchodzimy 2ga rocznice naszego zwiazku. I tu rodzi sie problem, gdyz kompletnie nie wiem co mu z tek okazji kupic. Rzeczy typu zdjecia w ramce przerabialismy, zestawy kosmetyczne czy perfumy tez juz byly, akcesoria kibicowskie rowniez. Wszystko bylo :lol: Zegarek kupil sobie ostatnio, jednym slowem wszystko ma. Dodam, ze mam malo funduszy, wlasciwie mama obiecala mi pomoc , ale bedzie to drobna kwota. Chcialabym dac mu cos od siebie, swiadczacego o moim uczuciu,a jednoczesnie zeby nie kosztowalo majatku. Myslalam, zeby zrobic cos sama, ale po 1. nie mam talentu :lol: a po 2. znow nie mam pomyslu :lol: . Moze Wy mi cos podrzucicie?
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#442 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 18:53

89kasienka89, a jakie zainteresowania ma Twoja druga połówka? :)
a jeśli nie związane z jego hobby too... zawsze sprawdzały się romantyczne wieczory tylko we dwoje.. przygotuj mu jego ulubione danie, włóż seksowną bieliznę i na wierzch ładną sukieneczkę ;) zrób się na bóstwo jednym słowem, kup jakieś winko i może taki wieczorek? mały wkład pieniężny a fajny efekt ;)
albo upiecz specjalnie dla niego jakieś ciasto np w kształcie serduszka :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#443 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 11 grudnia 2009 - 19:09

89kasienka89, ja z moim M obchodzimy za tydzien nasz pierwszy roczek razem :mrgreen:
nie myśle o prezencie bo odgrywamy mile spędzony wieczór sprzed roku :mrgreen:
idziemy na jakieś jedzonko, spacerek piwko :-P
no i milutki wieczór później :oops:

podzielam zdanie imienniczki- zorganizuj czas dla was jako prezent i na pewno będzie świetnie :!: niedługo Gwiadka, kolejne wydatki wiec na rocznice cos innego 8-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#444 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:12

no wlasnie interesuje sie meczami, jest zapalonym kibicem, ale dawalam mu juz kibicowkie jakies rzeczy. Z ta kolacja i sexowna bielizna pomysl super, ale gorzej z realizacja, gdyz oboje mieszkamy z rodzicami :-( Ale te ciasto w ksztalcie serduszka? Fajny pomysl ;-) Moze to, plus jakis drobiazg maly. A na kolacje to pewnie On mnie zabierze.

niedługo Gwiadka, kolejne wydatk

my mamy rocznice tydzien po Gwiazdce, akurat 1 stycznia, wiec na gwiazdke umowilismy sie, ze nic sobie nie dajemy ;-)

#445 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:23

Ale te ciasto w ksztalcie serduszka? Fajny pomysl Moze to, plus jakis drobiazg maly.

pewnie :D będzie coś własnoręcznie zrobione, takie prosto z serduszka - ciasto :) oraz będzie coś kupnego, bardziej użytecznego na co dzień :) mogą to być bokserki z jakimś śmiesznym wzorkiem lub jakiś kosmetyk dla mężczyzn (jest ich teraz mnóstwo do wyboru w drogeriach) albo jakąś książkę o jego hobby możesz poszukać - skoro jest zagorzałym kibicem na pewno by się z takiej lektury ucieszył ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#446 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:27

amoramor dziekuje Kochana za rady ;* i po klopocie ;-) bedzie chyba ciasto serduszko i jakies perfumki a dzis widzialam smiesze bokserki w renifery ;-)

#447 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:38

89kasienka89, zrob dla niego prezentacje w PowerPoincie. Jakies wasze fotki, miłosne wierszyki, aforyzmy, własne wyznania, do tego jakas fajna muzyczka w tle :-P
Na moim zrobilo to ogromne wrazenie, az biedak łezke uronił ;-) Polecam !
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#448 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 11:45

Olenka, łoo nietuzinkowy pomysł :D i na pewno efektowny ;) chyba go kiedyś wykorzystam, niekoniecznie na prezent dla chłopaka ale dla przyjaciółek ;)

kasia nie ma za co i polecam się na przyszłość :D o aa bokserki w reniferki będą takim miłym świątecznym akcentem czyli od razu zahaczysz o prezent na Gwiazdkę takie 2 w 1 będzie :D
a co do ciasta to są teraz w sprzedaży takie jakby flamastry z lukrem i nimi można napisać jakiś tekst na torcie :D widziałam je w Kauflandzie ( o ile masz gdzieś w swoim mieście ten sklep) :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#449 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 22:56

89kasienka89, zrob dla niego prezentacje w PowerPoincie. Jakies wasze fotki, miłosne wierszyki, aforyzmy, własne wyznania, do tego jakas fajna muzyczka w tle :-P
Na moim zrobilo to ogromne wrazenie, az biedak łezke uronił ;-) Polecam !

dostalam cos takiego na walentynki rok temu :lol: tylko, ze w innym programie ;-) Fakt, prezent super, plakalam ze wzruszenia... Niestety, to juz bylo :-P

amoramor nie mam Kauflanu, wlasnie mylalam, zeby kupic cos do napisu... Ale mysle, ze w hipermarkecie powinnam cos takiego znalezc

#450 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 13 grudnia 2009 - 23:44

ja dostałam zamówinie na baterie i uchwyt do palmtopa :roll: już bardziej bezdusznego prezentu nie mógł sobie wymyslić...Ale jak to facet chce praktyczną rzecz. W każdym razie bateria dopada :-P Będzie gitara basowa, bo to też chce :-P
lilian

#451 pueria

pueria
  • Użytkownik
  • 195 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 21:13

a może zestaw do grania w golfa w wc? ktoś słyszał, ostatnio to dość popularne jest :)
Dołączona grafika

#452 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 14 grudnia 2009 - 22:21

zestaw do grania w golfa w wc? ktoś słyszał

ja się na to natknęłam w internecie :D jak zobaczyłam to nie mogłam opanować śmiechu... ludzie to mają fantazję :mrgreen:
no ale jeśli czyjś facet jest zagorzałym fanem golfa to prezent będzie jak najbardziej trafiony ;) tylko gorzej, że teraz faceci będą godzinami okupywać łazienki, bo jak zaczną grać to nie skończą :P i gdzie my się będziemy tyle czasu pindrzyć? :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#453 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 23:03

zestaw golfa do wc przepraszam??? chyba czegoś nie kumam?

Ja też mam problem z prezentem dla lubego... Najpierw myślałam o czymś ekstremalnym- np. 2 jazd testowych subaru z kierowcą rajdowym... teraz zeszłam na ziemie i chyba będzie jakaś polówka albo bluza firmowa...
Mruczę więc jestem :)

#454 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 grudnia 2009 - 23:13

Ja tez od kilku dni mam problem. Bo miałam w planach karte dźwiękową. Tak długo się zabierał do jej kupna, ze stwierdziłam ze mu ją kupie.
A tu : ... :shock: kupił sobie ja sam. Dwa dni temu :evil: :evil: :evil:

Więc teraz chyba zostane przy planie B i kupie mu bluze :-P :-P

[ Dodano: 2009-12-21, 14:36 ]
A ja na szczęście (moze w ostatniech chwili, ale zdąrzyłam) :P kupiłam swojemu prezent na świeta, a dokładniej: lampke nocną na USB i bluze w której sama najchętniej bym chodziła.

http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/856/43/98/856439811

Myslałam nad perfumami, ale stwierdziłam ze to takie troche oklepane, bo dwa razy już mu kupywałam perfumy :P
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#455 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 27 stycznia 2010 - 12:08

No więc część tego prezentu mam bo jest to nasz wspólny pomysł polegający na podarowaniu sobie srebrnych obrączek. Jednak mam problem co do tego dodać. Chciałabym żeby było to coś skromnego ale też takiego żeby chłopakowi się spodobało i był zadowolony :lol:

[ Komentarz dodany przez: Elodi: 2010-01-27, 12:14 ]
temat scaliłam, następnym razem proszę sprawdzić, czy istnieją podobne tematy.
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#456 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 11 lutego 2010 - 16:45

No więc ja podobnie jak Elodi nie miałam kompletnie pomysłu na prezent dla D. na Walentynki. Tydzień temu kupiłam już kartke, bo się zakochałam w niej :-P

Dziś musiałam już ostatecznie coś kupić: poszłam do sklepu, miski, czekoladki, bla bla bla.

Pomyślałam sobie o takim romantycznym wieczorku we dwoje, szampan itd. itp.
Więc kupiłam lapmki szampana (bo takowych nie posiadamy), szampana. Dokupiłam czerwoną wstążeczke i ładnie wszytsko powiązałam :D

I bardzo mi sie prezend podoba :mrgreen: :mrgreen:
Do tego jeszcze kupiłam Walentynkowe czekoladki wsio :lol:

#457 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 lutego 2010 - 16:50

Olenka, super taki romantyczny wieczorek :) Szczerze powiedziawszy jeszcze bardziej byłabym zadowolona, gdyby to ON coś takiego wymyślił, no ale... nie wymagajmy za wiele :mrgreen: Swoją drogą ostatnio też preferujemy szampana, może coś wykombinujemy na sobotę :)

A gacie wrzucę wieczorem :lol:

#458 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 11 lutego 2010 - 19:37

a ja kupiłam póki co bokserki w serduszka i myśle co jeszcze :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#459 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 11 lutego 2010 - 19:41

Hehe widze, ze kazdy z naszych Misiakow dostanie to samo :lol: Bo ja rowniez zakupilam boksereczki, z dwoma dinozaurami i serduchem posrodku i smieszna kartke walentynkowa ;-)

#460 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 11 lutego 2010 - 19:52

widze, ze kazdy z naszych Misiakow dostanie to samo :lol:

mój tam gaci nie dostanie :-P :-P a prawda jest taka że nic nie dostanie, bo:
a) nie mam zwyczaju dawać prezentów na walentynki
b)zazwyczaj jak prezent daję to z jakimś hiper poslizgiem, typu mikołaj w styczniu etc :mrgreen:

a swą drogą zastanawiam się nad zrobieniem mu albumu ze zdjęciami, biletami jakimiś (z kina, koncertów) i takimi pierdołami innymi z całego okresu kiedy jesteśmy razem :mrgreen: kiedyś juz wspominał że chciałby coś takiego zrobić, tylko nigdy nie ma czasu. Nie mówię konkretnie na walentynki, tak bez okazji :-D
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."