Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Prezenty dla naszych facetów - pomysły

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
743 odpowiedzi w tym temacie

#481 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 12 lutego 2010 - 18:55

Elodi gajtki świetne :!: świetny wybór :mrgreen:
Młoda no no, postarałaś sie :-D
piękny prezent, taki od serca, fajnie to wymyśliłaś ;-)
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#482 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 lutego 2010 - 20:34

to tak naprawdę same chciałybyśmy dostac od facetów

ehh ale mój nie ma takiej wyobraźni... :->

ale czy faceci też się cieszą z takich właściwie ręcznie robionych prezentów od serca ? <bezradny></span>

mój tak
swego czasu pisałam tez wiersze i dawałam mu w prezencie napisane piórem na ozdobnej papeterii..
wiem że ma do tego wielki sentyment i że trzyma je w specjalnym miejscu ;-)

dziękuje dziewczyny za pozytywne opinie, fajnie że wam się podoba :-)

#483 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 12 lutego 2010 - 21:14

mloda,tylko jeden szczególik bym poprawiła :oops: nie podoba mi się,że tekst nachodzi na oko Twojego chłopaka ;-)

Ale ogółem bardzo fajny pomysł i wykonanie <ookk></span> napisz jaka była reakcja na prezent :-D
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#484 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 12 lutego 2010 - 22:35

Tilia, hmm.. fotka jest tak zrobiona aby służyła za tło.. coś jak papeteria, ale jeśli poprawię wg twoich wskazówek i zobaczę jak to wygląda ;-)

napisz jaka była reakcja na prezent :-D

oki ale to dopiero 25 lutego :-)

#485 lily

lily
  • Użytkownik
  • 690 postów

Napisano 02 września 2010 - 16:57

właśnie zamówiłam kubek z moim zdjęciem sexy i do tego napis "wymarzona żona" :lol: - będzie upominek na dzień chłopaka :mrgreen:
lilian

#486 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 11 września 2010 - 08:26

ja kompletnie nie mam pomysłu na dzień chłopaka <bezradny></span> wszystkie bokserki, krawaty, bluzy, koszule, koszulki, kubki, perfumy, zestawy do golenia się wyczerpały...co jeszcze???

[ Dodano: 2010-09-11, 09:29 ]
zastanawiam się nad puzzlami z naszego zdjęcia...
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#487 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 11 września 2010 - 08:54

zastanawiam się nad puzzlami z naszego zdjęcia...

czy ja wiem.. tak średnio mi się to widzi, nie wiem, jak tam by się to podobało twojemu facetowi <bezradny></span>

ja w sumie tez nie mam pomysłu.. zresztą my i tak w ten dzień nie będziemy razem :-(
najśmieszniejsze jest to że mój facet nigdy nie pamięta o tym dniu :lol:

#488 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 11 września 2010 - 09:34

mój facet nigdy nie pamięta o tym dniu

mój też nie ale fajnie mu o tym przypomnieć małym prezencikiem ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#489 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 11 września 2010 - 16:15

M jest zapalonym fotografem. Cały czas kupuje jakieś nowe i stare aparaty, obiektywy, szkiełka, nie szkiełka itd. Znalazłam ostatnio w internecie zdjęcie takiego tortu - aparat chyba taki sam, jak ma M. Szukam tylko kogoś, kto byłby w stanie go wykonać, bo mimo, że moje umiejętności plastyczno - kulinarne ostatnio się polepszyły, to do takiego mistrzostwa jeszcze nie doszłam i pewnie długo nie dojdę

Załączone miniatury

• NnsU3PyRshU62zy7HX.jpg

#490 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 11 września 2010 - 16:18

karatetyka, wiesz, że ja zgłupiałam :P Piszesz o torcie, a ja tu aparat widzę :lol: <umieraam></span> Ale pomysł świetny, na pewno będzie zadowolony ;) Tylko znaleźć takiego cukiernika będzie trudno :roll:

#491 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 11 września 2010 - 16:21

karatetyka, super jest ten tort !! Myślałam, że to prawdziwy aparat a nie tort. Najlepiej poszukaj cukiernie, która zajmuję się takimi oryginalnymi ciastami, a jeśli masz już kogoś zaufanego u kogo kupujesz to poproś o wykonanie takiego tortu. U mnie w mieście na pewno jest jedna taka cukiernia która wykonuje takie ciasta, więc u siebie też poszukaj.

Poszukaj u siebie cukiernie Dybalski, u nich na stronie są pokazane jakie torty robią i widzę, że oryginalne też robią :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#492 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 11 września 2010 - 16:39

rewelacyjny prezent <jupi></span> i taki niespotykany :-) na pewno twój wybranek byłby zadowolony
mój jest początkującym fotografem więc wpadłam na pomysł jakiejś książki z tym związanej... <bezradny></span> nie wiem sama

upatrzyłam w sklepie takie fajne zestawy do win...może się na któryś zdecyduję
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#493 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 11 września 2010 - 19:52

karatetyka, genialny masz pomysł <ookk></span>
na pewno połówek będzie w niebo wzięty :D

napisz później czy udało Ci się znaleźć cukiernię, która wykona ciacho i ile taki luksus kosztuje :D

wiesz, że ja zgłupiałam Piszesz o torcie, a ja tu aparat widzę

dokładnie takie samo miałam odczucie - i tak sobie myślę hmm chyba pomyliły się jej działy :mrgreen:

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#494 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 12 września 2010 - 14:13

Mój ma 22 urodziny i dziś wybrał sobie sam perfumke
Beckham signature czy coś takiego :-P
Taką chciał taką dostał :mrgreen:

Ważne że zadowolony :-D
Może wieczorem coś dołoże do prezentu :oops:

#495 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 15 września 2010 - 09:22

Ha, okazuje się, że zrobienie takiego tortu do dla cukierni banał :D Przeszukałam internet, wysłałam maile do kilku cukierni ze zdjęciami tortu, jaki mnie interesuje i ceny są przeróżne. I tak na przykład w jakiejś "galerii tortów artystycznych" za 1,5 - kilogramowy tort zażyczyli sobie 110 zł, a w zwykłej szczecińskiej cukierni 5 kg za 39 zł - do tego można sobie dowolnie komponować smaki.
Oglądałam ich galerię zdjęć i chyba sobie poradzą :-)
Tylko teraz nie wiem, czy mam czekać do urodzin M, czy znaleźć jakąś wcześniejszą okazję :-P

#496 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 15 września 2010 - 09:34

czy znaleźć jakąś wcześniejszą okazję :-P

Po co szukać - zaraz jest dzień chłopaka (30.09) więc może z tej okazji taki torcik :mrgreen:

A ceny: rzeczywiście duża rozbieżność : za 1,5 kg - 110zł; a za 5kg - 39zł. Jak wydaje Ci się, że ta cukiernia da sobie radę to się nawet nie zastanawiaj ;-)

Ja tam myślałam o Dniu Chłopaka i chyba nic kupować nie będę szczególnego, ale właśnie podłapałam pomysł z torcikiem i chyba kupie jakiś torcik do tego może winko albo jakiś likierek i tyle ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#497 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 16 września 2010 - 07:46

A ja zamówiłam Łukaszowi na Dzień Chłopaka tablicę podświetlaną z imieniem do ciężarówki-już w tamtym roku o tym marzył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I jego będzie wyglądać jak ta poniżej,tylko na środku będzie ŁUKASZ pod spodem jego miejscowość, z lewek symbol orzełka, a z prawek zamiast tego byka będzie serduszko z moim imieniem. Co prawda Łukasz chciał gryf scanii ale mam nadzieje że mi wybaczy tą drobną modyfikację. :-P :mrgreen: cała będzie będzie podświetlana na zielono.
Ojej już sobie wyobrażam jak się ucieszy :lol:

Załączone miniatury

• projekt.png

#498 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 16 września 2010 - 08:31

mloda,super pomysł,fantastyczne i niespotykane.Na pewno Twój facet się ucieszy.Podoba mi się bardzo.I to podświetlenie całości,kapitalnie. <bravoo></span>

#499 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 16 września 2010 - 09:05

mloda, dużo za nią zaśpiewali?

Co prawda Łukasz chciał gryf scanii

będzie serduszko z moim imieniem.

różnica minimalna :lol: może nie zauważy <umieraam></span>

już w tamtym roku o tym marzył

i się doczeka :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#500 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 16 września 2010 - 09:53

No, fajny pomysł :) Tym bardziej, że Twój Chłop coś takiego chciał mieć. Ja znów zapomniałam, kiedy jest dzień chłopaka, ale nie robię żadnego prezentu- bo nie obchodzimy tego święta z D., zresztą Dnia Kobiet też nie :) Może ewentulanie lizaka kupię :P
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt