Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Warsaw Shore.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 Arora

Arora
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 24 listopada 2013 - 18:33

@Arora wyreżyserowane, że dwie laski rzygają? no nie wiem, rzygi były jak żywe :lol:

Hahahahahaha! Pewnie miały w scenariuszu "Nawalcie się aż do porzygu" xD

Tajemnica szczęścia jest prosta: przekonaj się, co tak naprawdę lubisz robić, a potem skieruj ku temu całą swoją energię. Od tej chwili twoje życie nabierze treści, a wszystkie twoje prag­nienia ziszczą się łatwo i przyjemnie.

#22 Mgnienie

Mgnienie
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 25 listopada 2013 - 12:41

Ten program to jedna, wielka porażka. Myślałam, że po Miłości na bogato już nic mnie tak nie załamie, oj grubo się myliłam. Serio, skąd się biorą tacy ludzie, jak uczestnicy tego programu? :shock:

Lot nad wyspą tajemnic trwał długo, lecz taki wysiłek był konieczny by dosiac się na wczasy rehabilitacyjne w górach

#23 Faira

Faira
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 14:45

Boję się to obejrzeć. Podobno mają grać w 7 innych krajach europejskich ten serial. Wstyd dla polski i warszawiaków..

#24 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 16:02

Podobno mają grać w 7 innych krajach europejskich ten serial.

Już grają ;-)

Ja wszystkie odcinki obejrzałam z ludzkiej głupiej ciekawości. Myślałam, że może ci ludzie trochę zmądrzeją, ale niestety nic takiego się nie wydarzyło. Podobno ma być 2gi sezon, bo oglądalność była rekordowa.

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#25 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 25 stycznia 2014 - 17:03

Mi wystarczy, że obejrzałam kawałek filmiku o tym całym Trybsonie, bo uwielbiam Majewskiego, a jak wrzucił jakąś nutę o nim to z ciekawości sprawdziłam kto to i skąd on :lol:

I już mi wystarczy, chyba bym się nie odważyła zagłębić w to coś :lol:

nawet te zagraniczne wersje były denne moim zdaniem w porównaniu z innymi programami puszczanymi na mtv :-)

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#26 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 07:20

No wstyd sie przyznac, ale ja obejrzałam wszystkie odcinki :D

Nie to,że mi sie podobał, ale z ciekawości i dla poprawy humoru, bo te ich odzywki były....

#27 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 26 stycznia 2014 - 09:40

Ja obejrzałam kilka, akurat jak natrafiłam w TV, nie żebym jakoś specjalnie na nie wyczekiwała. :lol: :lol:

Dno totalne, ale pośmiać się można. :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#28 tykwa

tykwa
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 29 stycznia 2014 - 16:31

Nie wiem kto ogląda takie słabe rzeczy. Szkoda tylko, że na MTV nie leci już muzyka tylko takie denne seriale:(

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych