Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kolczyki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

#41 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 29 marca 2014 - 12:03

@elizabeth te pierwsze motyli bardzo mi się podobają! Gdzie to takie cuda po 1zł wypatrzyłaś? :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#42 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 29 marca 2014 - 20:48

są mniejsze niz się wydaje i są z leciutkich koralików, więc leciutkie jak piórko
No to super, bo ja kiedyś kupiłam "ciężkie" kolczyki i mnie uszy bolały jak nosiłam pół dnia.

Cena wypasiona :D :D

nixqp2.png

#43 biedronka-w-czapce

biedronka-w-czapce
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 26 listopada 2015 - 20:22

A czy któraś z was posiada może jakieś fajne, niezbyt duże nausznice i mogłaby polecić sklep internetowy gdzie można je kupić? Bardzo mi się podobają ale zazwyczaj widuję tylko takie wielkie (np. w kształcie jaszczurek), a szukam czegoś delikatnego np. z motywem kwiatowym :-)

...link... 

#44 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 30 listopada 2015 - 21:09

To zależy czy możesz nosić kolczyki tzw. sztuczne, dużo ich jest w sklepach internetowych, które oferują kolczyki do piercingu. Gdzieś mi mignęły, jeśli uda mi się dogrzebać w mojej historii do sklepów w których zamawiałam to podeślę linki. :) 

#45 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 01 grudnia 2015 - 10:12

@Appia linkować nie można na forum, ale zachęcam do załączenia pliku w postaci obrazu czy grafiki :)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#46 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 01 grudnia 2015 - 11:19

Ok, przyjęłam do wiadomości linków niet. Szkoda, bo to ułatwia życie. Nie mam nerwów do grafik i obrazów, chyba, że mój laptop zacznie w końcu współpracować... 

#47 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 04 grudnia 2015 - 14:24

Nie mam nerwów do grafik i obrazów, chyba, że mój laptop zacznie w końcu współpracować...

Pod okienkiem, w którym piszesz jest napisane "więcej opcji". Wystarczy tam kliknąć i na dole pojawi się opcja "dołącz pliki". Wystarczy wrzucić jakiś obraz z pulpitu, załączyć i gotowe ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#48 Appia

Appia
  • Użytkownik
  • 121 postów

Napisano 16 grudnia 2015 - 13:47

Tak @inqaa jeśli nie ma się laptopa z zapisanymi różnymi opcjami blokad w dodatku po norwesku ;) 

#49 Optimatka68

Optimatka68
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 16 grudnia 2015 - 20:28

hej jestem tu całkiem nowa, ale mam fioła :-) na punkcie kolczyków. ostatnio od Alice Jo np, takie jak w załączeniu, szkoda że nie można zamieszczać linków bo znalazłam fajną stronkę z promocjami,

Załączone miniatury

• alice_jo.jpg

#50 Sabina333

Sabina333
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 18 grudnia 2015 - 17:58

wow, piękne, jestem fanką bizuterii od alice, fakt kolczyki są rewelacyjne, nie znałamm tej strony z tańszymi rzeczami od niej, jak stronka, jak nie można to nie dawaj linka ;) napisz poprostu nazwe strony

#51 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 grudnia 2015 - 18:58

Takie informacje proszę podawać przez prywatna wiadomość, gdyż są klasyfikowane jako reklama ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#52 kaliem22

kaliem22
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 19 grudnia 2015 - 14:49

śliczne! Ja osobiscie wolę krótkie kolczyki, na takie miałam fazę kilka lat wstecz ;P

#53 Optimatka68

Optimatka68
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 11:38

wow, piękne, jestem fanką bizuterii od alice, fakt kolczyki są rewelacyjne, nie znałamm tej strony z tańszymi rzeczami od niej, jak stronka, jak nie można to nie dawaj linka :-) napisz poprostu nazwe strony

Oki, wyśle ci na priwa, linka, a tak w ogóle to przecież maja tam bardzo dużo różnych kolczyków i klipsów długich krótkich i innych, dla mnie najważniejsze jest to, że wszystkie przez ten portal o którym pisałam są o wiele tańsze

#54 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 14:10

Ja mam fioła na punkcie kolczyków ;)

I coraz to nowe dochodzą do kolekcji.

Ale mój mąż teraz kombinuje z miedzią/mosiądzem... I ręcznie klepie...

Czekam aż zrobi takie jak zamówiłam, jak zrobi to się podzielę zdjęciami

#55 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 21 grudnia 2015 - 22:54

Ja mam fioła na punkcie kolczyków

Ja też, i mam przeróżne.

Ostatnio złapałam świąteczny nastrój i noszę w uszach takie w kształcie ludzika z piernika  :mrgreen:

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#56 Optimatka68

Optimatka68
  • Użytkownik
  • 4 postów

Napisano 28 grudnia 2015 - 15:12

Sabina, wysłałam ci linka do tego portalu na priv, nie wiem czy dostałaś, bo nie odpowiedziałaś, jak coś kupisz to się podziel :-D zakupami, i info o ile ci się udało taniej kupić dzięki niemu, może też jakieś zdjęcie? a to moja nowa zdobycz w załączeniu

Załączone miniatury

• kolczyki 1.jpg

#57 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 28 grudnia 2015 - 23:00

Mój teraz robi takie

3101d2e902540f9agen.jpg

6e80e45a2793a72fgen.jpg

#58 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 stycznia 2016 - 17:04

Te drugie fajne. Ja kiedyś nosiłam co dzień inne albo dwa razy dziennie , ale teraz nie szlachetne mnie uczula i chodzę w 4 -5 parach na okrągło.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#59 zuxa

zuxa
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 22 stycznia 2016 - 09:31

Pierwsze fajne i bardzo ładny kolor na tych fotkach :)

#60 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 22 stycznia 2016 - 13:09

Ładne bardzo! Ja mam chyba setki kolczyków, ostatnio urocze kotki i ptaszki na dawandzie zamówiłam. ;) 

"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."