@elizabeth te pierwsze motyli bardzo mi się podobają! Gdzie to takie cuda po 1zł wypatrzyłaś? ![]()
Kolczyki
Napisano 29 marca 2014 - 12:03
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 26 listopada 2015 - 20:22
A czy któraś z was posiada może jakieś fajne, niezbyt duże nausznice i mogłaby polecić sklep internetowy gdzie można je kupić? Bardzo mi się podobają ale zazwyczaj widuję tylko takie wielkie (np. w kształcie jaszczurek), a szukam czegoś delikatnego np. z motywem kwiatowym ![]()
...link...
Napisano 30 listopada 2015 - 21:09
To zależy czy możesz nosić kolczyki tzw. sztuczne, dużo ich jest w sklepach internetowych, które oferują kolczyki do piercingu. Gdzieś mi mignęły, jeśli uda mi się dogrzebać w mojej historii do sklepów w których zamawiałam to podeślę linki.
Napisano 01 grudnia 2015 - 11:19
Ok, przyjęłam do wiadomości linków niet. Szkoda, bo to ułatwia życie. Nie mam nerwów do grafik i obrazów, chyba, że mój laptop zacznie w końcu współpracować...
Napisano 04 grudnia 2015 - 14:24
Nie mam nerwów do grafik i obrazów, chyba, że mój laptop zacznie w końcu współpracować...
Pod okienkiem, w którym piszesz jest napisane "więcej opcji". Wystarczy tam kliknąć i na dole pojawi się opcja "dołącz pliki". Wystarczy wrzucić jakiś obraz z pulpitu, załączyć i gotowe ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 18 grudnia 2015 - 17:58
wow, piękne, jestem fanką bizuterii od alice, fakt kolczyki są rewelacyjne, nie znałamm tej strony z tańszymi rzeczami od niej, jak stronka, jak nie można to nie dawaj linka
napisz poprostu nazwe strony
Napisano 18 grudnia 2015 - 18:58
- wloczykijka lubi to
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 19 grudnia 2015 - 14:49
śliczne! Ja osobiscie wolę krótkie kolczyki, na takie miałam fazę kilka lat wstecz ![]()
Napisano 21 grudnia 2015 - 11:38
wow, piękne, jestem fanką bizuterii od alice, fakt kolczyki są rewelacyjne, nie znałamm tej strony z tańszymi rzeczami od niej, jak stronka, jak nie można to nie dawaj linka
napisz poprostu nazwe strony
Oki, wyśle ci na priwa, linka, a tak w ogóle to przecież maja tam bardzo dużo różnych kolczyków i klipsów długich krótkich i innych, dla mnie najważniejsze jest to, że wszystkie przez ten portal o którym pisałam są o wiele tańsze
Napisano 21 grudnia 2015 - 14:10
Ja mam fioła na punkcie kolczyków ![]()
I coraz to nowe dochodzą do kolekcji.
Ale mój mąż teraz kombinuje z miedzią/mosiądzem... I ręcznie klepie...
Czekam aż zrobi takie jak zamówiłam, jak zrobi to się podzielę zdjęciami
Napisano 21 grudnia 2015 - 22:54
Ja mam fioła na punkcie kolczyków
Ja też, i mam przeróżne.
Ostatnio złapałam świąteczny nastrój i noszę w uszach takie w kształcie ludzika z piernika ![]()
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 28 grudnia 2015 - 15:12
Sabina, wysłałam ci linka do tego portalu na priv, nie wiem czy dostałaś, bo nie odpowiedziałaś, jak coś kupisz to się podziel
zakupami, i info o ile ci się udało taniej kupić dzięki niemu, może też jakieś zdjęcie? a to moja nowa zdobycz w załączeniu
Napisano 28 grudnia 2015 - 23:00
Mój teraz robi takie

Napisano 20 stycznia 2016 - 17:04
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 22 stycznia 2016 - 09:31
Pierwsze fajne i bardzo ładny kolor na tych fotkach ![]()
Napisano 22 stycznia 2016 - 13:09
Ładne bardzo! Ja mam chyba setki kolczyków, ostatnio urocze kotki i ptaszki na dawandzie zamówiłam.