Kozaki
Napisano 27 grudnia 2016 - 13:34

Napisano 28 grudnia 2016 - 12:48
O, ładniutkie. A ile kosztują po tej przecenie jeżeli można wiedzieć? Mają wszystkie rozmiary?
Napisano 29 grudnia 2016 - 15:04
najmniej nie kosztują. Przecenili je z 579 na 499. Zawsze coś w każdym razie
Zresztą za dobre skórzane buty się tyle płaci niestety. Z tego co widzę na stronie internetowej mają wszystie rozmiary
Napisano 03 lutego 2017 - 22:35
A z Esperansy któraś z was kupowała? Nie wiem co to za firma, ale jest w promocji w moim ulubionym sklepie i nie wiem czy warto.
Napisano 07 lutego 2017 - 02:20
ja przypadkiem ale miałam bo kupiłam z /link/ myląc je z innymi. okazały się w realu jeszcze ładniejsze niż na zdjęciu i zostawiłam je bo wykonanie jest na naprawdę wyśmienitym poziomie, zwłaszcza, że cena niewygórowana ![]()
Napisano 08 lutego 2017 - 17:11
Napisano 14 września 2017 - 09:20
Jeśli kozaki, to tylko za kolano!
Innych nie biorę w ogóle pod uwagę.
Z racji tego, że dużo biegam po mieście (uczelnia, praca, znajomi) to kupiłam sobie kozaki na płaskiej podeszwie i w uniwersalnym, czarnym kolorze. Dokładnie te: 
Napisano 14 września 2017 - 11:45
Wydaje mi się , że śmiało można brać kozaku za kolano. Ostatnio na wybiegach dominują przeważnie takie kozaczki. Sama widziałam parę ciekawych tutaj: /reklama/
Napisano 21 września 2017 - 17:07
Jeśli kozaki, to tylko za kolano!
Innych nie biorę w ogóle pod uwagę.
Z racji tego, że dużo biegam po mieście (uczelnia, praca, znajomi) to kupiłam sobie kozaki na płaskiej podeszwie i w uniwersalnym, czarnym kolorze. Dokładnie te:
Też bym takie chciała, ale ze sztywną cholewką. W zeszłym roku kupiłam sobie takie z miękką i wiązaniem z tyłu i kij to daje, i tak się zsuwają i tak, i weź to co dwa kroki poprawiaj. Gdzie znajdę takie na słupku, ale ze sztywną cholewką? Bo w Deichmann ani CCC nie widziałam jeszcze.
Napisano 03 stycznia 2018 - 12:09
No własnie mi sie takie kozaki podobają, ale nie widzę siebie w nich.Fajnie prezentują sie tylko w określonych stylówkach.Na pewno nie we wszystkich. Z nieodpowiednimi ciuchami mogą wyglądać wyzywająco a to już nie prezentuje się wcale tak fajnie..
Co do promocji to ostatnio widziałam spore zniżki na kozaki w Answear /link/ na forum nie linkujemy
Do tej pory kupowałam głównie buty w kolorze czarnym, ale mam coraz większą ochotę na coś w brązie. Co sądzicie o tych?

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 08 listopada 2020 - 12:19
Super. Ja od 2 lat staram się max ograniczyć posiadanie i w tym czasie sprzedałam około 30 par butów na Allegro i olx, trochę wyrzuciłam ale nadal mam zbyt wiele.. Muszę jeszcze ogarnąć botki i kozaki i powinno być ok ![]()
Jedyne buty, które planuję sobie kupić w najbliższym czasie to śniegowce
https://www.bielsko....jwieksze-chlody
Nie mam w sumie ani jednej pary na takie duże chłody.
Romantycznie
Napisano 20 września 2022 - 13:03
Dla mnie idealna jest torebka kopertówka w granatowym kolorze. Właśnie tego typu dodatki można odkrywać dla siebie online.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych