Stacje muzyczne
Rozpoczęty przez Faira, 05 wrz 2013 22:22
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 września 2013 - 22:22
Nie znalazłam takiego tematu więc zakładam nowy. Dziewczyny, podzielcie się ze mną swoimi opiniami dotyczącymi stacji muzycznych
Ja ostatnio tak latałam po kanałach i szczerze mówiąc jestem lekko rozczarowana. MTV I VIVA, których kiedyś słuchałam non stop - teraz... bez komentarza. O ile prezenterów raz na jakiś czas mogłabym znieść (chociaż uważam, że puszczają ich stanowczo za często) tak tych mało mądrych programów znieść nie mogę. Jak zobaczyłam "szał ciał" w polskim wydaniu.. zrezygnowałam. Co do Eski ostatnio też mam spore zarzuty, bo ciągle puszczają to samo... Jedyna stacja jakiej chętnie posłucham na ten moment to ..., i ubolewam nad tym, że z mało kim mogę o niej podyskutować bo jest średnio znana. WHY? Dlaczego ludzie oglądają takie...coś, zamiast normalnej dobrej stacji muzycznej? Może mi to ktoś wytłumaczy, byłabym wdzięczna!!
Napisano 09 września 2013 - 11:56
domyslam się o co ci chodziło, ale adminki najwyraźniej nie cenią dobrej muzyki - a szkoda bo biją rekordy oglądalności i moze dzięki nim polo tv spadnie ze szczytu stacji muzycznych
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."
Napisano 16 września 2013 - 12:21
Ja raczej rzadko słucham muzyki w telewizji. W radiu też denerwują mnie reklamy. Chyba najczęściej słucham z youtube chociaż nie zawsze chce mi się przełączać. No i przez to nie jestem 'na czasie' a z aktualnymi trendami. Chociaż najlepsza muzyka to stara muzyka.
Uwielbiam lata 70,80.90
Napisano 20 września 2013 - 14:37
No nieźle.. Aż nie wiem co napisać. Dobrze, że chociaż coraz więcej znajomych słucha TEGO kanału muzycznego. To podyskutuje z Nimi i nikt nie będzie mnie cenzurował