Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze telefony komórkowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1201 odpowiedzi w tym temacie

#81 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 02 października 2007 - 20:42

ja tez bylam w szoku , ale niestety prezentow sie nie sprzedaje! sama w zyciu bym tak drogiego telefonu nie kupila ..chyba ze nie wiedzialabym co z pieniedzmi robic!
I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!

#82 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 02 października 2007 - 20:49

Hehe, no właśnie, telefon za 3 tys. a mój Piotrek samochód za tysiąc kupił :P

A co do aparatu, podbijam pytanie - ile to to ma pixeli? ;-)

#83 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 02 października 2007 - 21:02

5 MP

#84 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 02 października 2007 - 21:07

To rzeczywiście dobry - mój aparat ma 6. Choć i tak w tych sprawach jestem tradycjonalistką i wolę tradycyjny aparacik :mrgreen:

#85 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 02 października 2007 - 21:08

ja tez bylam w szoku , ale niestety prezentow sie nie sprzedaje!

a bron boze :P jakbym takie cudo dostała to bałabym sie go nosic i chyba wyswietlacz do zera starła od ciagłego chuchania i szmatka przecierania :D prezent naprawde niesamowity :D widac ze temu komus albo na tobie straszliwie zalezy ...albo nie ma co z kasa robic hahahaha no ale telefon ( juz nie wiem który raz powtarzam :P) naprawde superowy :D mój ideał :D hahahaha przynajmniej jesli idzie o te co juz widziałam :D

#86 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 02 października 2007 - 21:11

no raczej i to ito , czyli ta osoba i nie ma co z kasa robic i strasznie jej zalezy... ale do tego chodzi o cos jeszcze !

#87 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 03 października 2007 - 07:06

Trzeba sie liczyc z tym ze takie telefony sa drogie. Jesli ktos je kupuje to go na to stac i juz.

Ja tam motorolke mam uzywana z salonu ale miala ja kobieta wiec jest zadbany :-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#88 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 03 października 2007 - 07:15

Trzeba sie liczyc z tym ze takie telefony sa drogie

telefony lecą na łeb na szyje, są tanie ;)
za 400zł kupisz juz wypasioną nokie5300 :-) tą wysuwaną.
nie oplaca sie teraz brac telefonu i przedłuzac umowy np. na 24 miesiące.bo to tylko strata pieniedzy, ja teraz bede przedłuzała, i znow wezme na rok, z 25 % rabatem na abonament, daszą mi do tego gratis 200 minut a telefon sama sobie kupie ;)

#89 SANI

SANI
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 03 października 2007 - 08:21

ja ponad rok temu kupilam sobie Nokie 6131...bardzo fajny...elegancki i w ogole. Tylko ta bateria...:-( co prawda bardzo duzo rozmawiam przez tel...bo ok 1,5godz dziennie!!! no i ma 2 duze wyswietlacze.. musze ladowac co 2dzien...a jak jeszcze slucham muzy, to i codziennie! no ale ogolnie jestem z niego zadowolona...switne zdjecia robi...a nie posiadam aparatu normalnego...wiec bardzo przydatne w tel
Dołączona grafika

#90 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 03 października 2007 - 08:46

co prawda bardzo duzo rozmawiam przez tel...bo ok 1,5godz dziennie!!! no i ma 2 duze wyswietlacze.. musze ladowac co 2dzien...a jak jeszcze slucham muzy, to i codziennie

i dlatego musisz ładować tak często choćby nie wiem jak dobra bateria to kiedy sie z tel duzo korzysta to po prostu trzeba ładowac nie ma innego wyjścia ;-)

Kiedys jak miałam lg (nie pamiętam jakiego) to też musiałam co 2 dzień ładować co mnie doprowadzało do :evil: :evil: i tez gadałam tak dużo ( miałam darmowe rozmowy z moim Krzysiem ;-) ) teraz mi wystarcza nawet na 6 dni bo rzadziej z niego korzystam
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#91 SANI

SANI
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 03 października 2007 - 10:35

niom...ja z moim skarbem mam 10darmowych godzin:-) poza tym moja mama dosyc czesto i gesto do mnie dzwoni, kolezanki tez maja taki liczny pakiet do wygadania ze mna...:-)
ale ogolnie polecam moj model tel:-)
Dołączona grafika

#92 Moniika

Moniika
  • Użytkownik
  • 2 534 postów

Napisano 05 października 2007 - 12:36

A ja ostatnio zakupiłam NOKIE 6136. Zawsze chciałam mieć telefon z kalpką i sobie postanowiłam zakupić.... Jka narazie jestem zadowolona, zobaczymy co dalej. Bateria trzyma 2-3 dni przy bardzo intensywnym używaniu ( pisze strasznie dużo smsów ) a jak sie go uzywa w "miarę" normalnie to trzyma 5 dni:-)

#93 Anija

Anija
  • Użytkownik
  • 2 822 postów

Napisano 05 października 2007 - 12:51

5 MP

no to naprawdę nieźle :D

ja byłam ostatnio w media markt i oglądałam sobie różne telefony to niektore pierwszy raz widziałam na oczy,a jakie fajne :shock:
nawet ktoś specjalnie pomyślał o kobietach i jeden z nich posiadał luaterko 8-)
Jestem jeszcze trochę zakochana resztkami bezsensownej miłości i jest mi tak cholernie smutno teraz, że chcę to komuś powiedzieć. To musi być ktoś zupełnie obcy, kto nie może mnie zranić..

#94 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 06 października 2007 - 21:49

nawet ktoś specjalnie pomyślał o kobietach i jeden z nich posiadał luaterko 8-)

Mój ma lusterko ;-) Jednak w sumie go nie używam, a poza tym ma taką wadę, że na jego wyświetlaczu w słońcu nic nie widać, tylko własne odbicie :/ Poza tym jestem z niego zadowolona.

#95 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 22 października 2007 - 08:36

Mój pierwszy tel. to była Nokia 34100, świetny był. Po 2 latach umowy postanowiłam wziąć nowy, a ten oddałam siostrze i o zgrozo po pół roku padł, :shock: śmiałam się, że to przez zbyt dużą ilość pisanych sms-ów, :mrgreen: szkoda mi go było, teraz leży sobie w szufladzie.
Dużo wcześniej upatrzyłam sobie Nokię 6610i. Poprostu zakochałam się w nim od pierwszego wrażenia. <zakochany></span> Taki prosty ale elegancki. No i dopięłam swego, dopłacając wtedy sporo kasy, ale nie żałuję. Mam go już 3 rok i działa bez zarzutu.
Dołączona grafika
Bardzo się przywiązuję do telefonu. Niedawno miałam okazję przerzucić się na Motkę V 547 czy jakoś tak, bo mój Aruś wziął Nokię N70. Miałam do z 3dni i jakoś zostałam przy swoim. <bezradny></span>

Gdybym teraz brała to nie wiem, jaki model bym wybrała, ale pewnie byłabym wierna Nokii. <ookk></span>

Jak kiedyś powiedział pewien pan fotograf"Aparaty w telefonach mają dobrą matrycę ale ze względu na rozmiary nigdy nie będą miały dobrego obiektywu, bo gdzie oni go upchnął?
Biorąc moją nokie 6610i myślałam o tym, żeby mieć właśnie aparat, bo nie miałam cyfrówki. Ale teraz można za 400zł kupić cyfrę i zrobi lepsze zdjęcia niż tel. za 1000zł. Ale to moje zdanie, niektórzy lubią bajerancki telefon poprostu. <luzak></span>

#96 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 22 października 2007 - 08:57

ja zaczynałam od motorolii, następnie były alcatele a później Nokie.ostatnia Nokia 6610i została w Polsce a do Irlandii zabrałam ze sobą dwa Sony Ericsony: T610 i K550i. jak na razie działają bez zarzutów Chociaż brakuje mi niektórych cech z Nokii.

za to mój Jarek ostatnio znalazł sobie w internecie jakąś Nokie po której można jeździć samochodem-niezniszczalna, i mimo że nie ma żadnych dodatkowych funkcji obawiam się że ja kupi.

#97 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 23 października 2007 - 09:06

Mój pierwszy telefon to był SIEMENS C25.
Miałam go prawie 5 lat, dopóki nie rzuciłam nim w drzwi.Życie.
Niby działał ale wyłanczał się co chwilę.
Teraz od 3,5 roku mam MOTOROLĘ C200 i jestem zadowolona.Tzn.nie psuje się.
Niestety to prymitywny telefon ( czarno biały wyświetlacz,brak mmsów,apartau,odtwarza mp3).Tak ogólnie to żadnych "bajerów" i ulepszeń nie ma,ale na moje skromne potrzeby wystarcza.
Teraz choruję na Sony Erickssona Z 710i ale chyba w życiu nie będzie mnie stać,aby dać 600,00 zł za telefon.
Choć nadal preferuję Simesny.
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#98 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 23 października 2007 - 09:08

Dorotea, a może na umowę będzie tańszy :?:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#99 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 23 października 2007 - 14:39

pierwszy Nokia 3310 a terza i tak zostalo BENCQ SIEMENS EF81 nawet nawet jest:)

#100 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 24 października 2007 - 14:12

Dorotea, a może na umowę będzie tańszy

No właśnie calineczko jak na umowę, to tego modelu nie mają :evil:
Choć jak może poczekam to kto wie
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać