Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

sofa do salonu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 dropsik

dropsik
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 25 maja 2013 - 11:37

jestem właśnie na etapie poszukiwania sofy do salonu, przejrzałam już kilka propozycji ale nic konkretnego nie wpadło mi w oko, szukam solidnie wykonanej sofy z dobrej skóry,, dobrze byłoby gdyby miała jakieś dodatkowe funkcje, jak chociażby schowki na pilota czy program TV, bo to zawsze poniewiera się po salonie a tak miałoby swoje miejsce. Możecie mi podpowiedzieć gdzie mogłabym znaleźć tego typu meble w warszawie??

#2 Daga90

Daga90
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 17 lipca 2013 - 18:53

A w Ikei patrzyłaś?

#3 Felka27

Felka27
  • Użytkownik
  • 251 postów

Napisano 25 października 2024 - 08:07

Trochę czasu warto poświęcić, zanim się zdecydujemy na konkretną sofę. Wybór dzisiaj jest ogromny, więc tylko trzeba ją dopasować do swoich preferencji. Jak najbardziej sofy na wymiar to także dobre rozwiązanie. Warto sprawdzić ofertę i szczegóły firm, które je wykonują.

#4 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 30 czerwca 2025 - 21:20

Mam nietypowy układ salonu i szukam czegoś elastycznego – narożniki modułowe na wymiar wydają się być idealnym rozwiązaniem. Czy ktoś zamawiał i może coś podpowiedzieć?  Bo  całkiem  fajne znalazłam  na  stronie   Delux Deco.