no fajnie,ale dla mnie lepsze są ,,Salonowe rewolucje'' i pan Leszek Czajka.Muszę powiedzieć, że bardzo fajnie ogląda się ten program
Także program podobny do ,,Ostre cięcie''
Napisano 03 października 2013 - 16:42
no fajnie,ale dla mnie lepsze są ,,Salonowe rewolucje'' i pan Leszek Czajka.Muszę powiedzieć, że bardzo fajnie ogląda się ten program
Napisano 03 października 2013 - 16:51
Także program podobny do ,,Ostre cięcie''
Napisano 08 października 2013 - 17:32
Napisano 08 października 2013 - 20:05
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 kwietnia 2014 - 22:24
wiedziałam, ze Dykiel w zyciu moze byc osoba wredna i nieprzyjemna. ale nie myslałam ze jest taka jak sie tu pokazała.
Napisano 21 kwietnia 2014 - 22:39
iby
wiedziałam, ze Dykiel w zyciu moze byc osoba wredna i nieprzyjemna. ale nie myslałam ze jest taka jak sie tu pokazała.
Tzn.? Chyba nie widziałam z nią odcinka. ![]()
"Ostre cięcie" oglądam z braku laku, jak się włączy. Nie oglądam regularnie.
Jak tak patrze na niektórych fryzjerów i salony w programie, to dopiero rozumiem co to jest mieć zaufaną fryzjerkę i sprawdzony salon fryzjerski. Po szkole są, a sama sobie lepiej nieraz włosy obetnę.
Jednak, żeby być fryzjerem nie tylko trzeba to lubić, ale jeszcze mieć do tego pewnego rodzaju powołanie. ![]()
Napisano 21 kwietnia 2014 - 22:42
i cały czas sie szkolic.
Jednak, żeby być fryzjerem nie tylko trzeba to lubić, ale jeszcze mieć do tego pewnego rodzaju powołanie.
a dykiel w sposób małogrzeczny powiedziała, ze jej sie nie podoba.
Napisano 22 kwietnia 2014 - 07:27
Napisano 22 kwietnia 2014 - 12:21
i czesto mam wrazenie, ze gwiazdy mowia ze jest ok, tylko dlatego, zeby fryzjerkom przykro nie bylo...
Też mam takie wrażenie. Najpierw siedzą na fotelu ze skwaszoną miną, a potem "ładnie, ładnie..." ![]()
Napisano 23 kwietnia 2014 - 20:27
widziałam czesto jak oblewały ale nie były tak zjechane
i czesto mam wrazenie, ze gwiazdy mowia ze jest ok, tylko dlatego, zeby fryzjerkom przykro nie bylo...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych