Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Ostre cięcie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
29 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 31 marca 2013 - 19:57

Wczoraj obejrzeliśmy na próbę pierwszy odcinek i wnioski:

Program jest o blaskach i cieniach salonów fryzjerskich, łącznie z hardcorami jak używanymi w lokalu kilka razy papierowymi ręcznikami :/ i tych pozytywnych stronach, a przynajmniej w tym odcinku takie były bo pewnie prowadzacy zajrzą też do jakiś beznadziejnych miejsc. Konwencja fajna, zwłaszcza jeżeli chodzi o koniec odcinka.
Oglądał już ktoś może?

#2 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 05 kwietnia 2013 - 15:07

Nie, ale zamierzam, widziałam reklamę :lol:
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#3 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 15:30

Nie widziałem, nawet nie słyszałem. Niemniej ciekaw jestem jaki syf panuje u fryzjerów. Co w restauracjach już nam pokazała Gessler. Na jakim to kanale?

#4 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 15:40

Oglądałam jeden odcinek.Fajna przemiana na końcu.Szczególnie wyposażenie wnętrz.
Tylko,że oglądalam nie od poczatku i nie wiem pod jakim tytułem ten program i czy myslimy o tej samej produkcji <bezradny></span>

#5 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 kwietnia 2013 - 17:02

Obejrzałam i narazie nic ciekawego jak dla mnie.
Moze rozkreci sie.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#6 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 19:44

Oglądałam jeden odcinek.Fajna przemiana na końcu.Szczególnie wyposażenie wnętrz.
Tylko,że oglądalam nie od poczatku i nie wiem pod jakim tytułem ten program i czy myslimy o tej samej produkcji <bezradny></span>

A od którego momentu oglądałaś? Jak już przyszłą podstawiona klientka, czy wcześniej?
Tytuł programu jest taki jak w temacie :)

#7 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 11 kwietnia 2013 - 09:47

Słuchajcie, a można gdzieś w sieci zobaczyć ten pierwszy odcinek?
Ciekawa jestem, a nie mogę zlokalizować... <bezradny></span>
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#8 Demonica

Demonica
  • Użytkownik
  • 224 postów

Napisano 14 kwietnia 2013 - 22:17

Ja dziś oglądałam jakoś w ciągu dnia. W takim różowym salonie było. Fajny. Gdybym miała takie pracownice to raczej by długo nie zagrzały u mnie miejsca... :P

#9 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 16 kwietnia 2013 - 21:13

Ten w różowym to był drugi odcinek tam był wystrój okey, tylko obcięte głowy schowali na zaplecze ;) Ale w poprzednim była prstrokacizna i to go zmodernizowali i wyciszyli kolory. z tego, co ogarnęłam to w piątki o 20 na ttv ;)
"...Tańczyły jak promienie na porannej wodzie, a pozostałe po nich złote nitki, odpryski bursztynowych ozdób i strzępy słoneczników..."

#10 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 18 kwietnia 2013 - 22:46

Słuchajcie, a można gdzieś w sieci zobaczyć ten pierwszy odcinek?
Ciekawa jestem, a nie mogę zlokalizować... <bezradny></span>

Też szukałam, nie ma tego w sieci. Ale za to często są powtórki, na TTV odcinki po kilka razy lecą z tego co widzę, łatwo na jakiś trafić.

PS Panowie prowadzący to całkiem niezłe ciacha, ale Wierzbickiemu pojawia się szaleństwo w oczach, kiedy widzi, że ktoś źle strzyże. Nie wygląda wtedy jakby udawał, pasjonat normalnie :P
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#11 Marti85

Marti85
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 23 kwietnia 2013 - 23:09

Zuzia - różowy niby okej, ale całe ściany w takim kolorze sprawiają, że żaden facet im nie zaglądnie do salonu. A faceci to też klienci. Może mniej płacą za strzyżenie ale przychodzą regularniej.
Maono- Shmidt jest po prostu troszkę bardziej opanowany :P ale też potrafi dogadać.
Ostatni odcinek był dziwny- facet co się bal strzyc kobiety. Dla mnie niepojęte.

#12 ZuziaDD

ZuziaDD
  • Użytkownik
  • 504 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 20:45

Ostatni odcinek był dziwny- facet co się bal strzyc kobiety. Dla mnie niepojęte.

dla mnie też, szczególnie, ze on był szefem i właścicielem tego salonu i podobno prowadził jakieś szkolenia z tego zakresu :P

#13 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 24 kwietnia 2013 - 22:30

Maono- Shmidt jest po prostu troszkę bardziej opanowany :P ale też potrafi dogadać.

O wiedzę, że coraz lepiej... :P Muszę obczaić powtórkę, bo przegapiłam niestety :/
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#14 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 26 kwietnia 2013 - 09:00

Oglądałam jeden odcinek i całkiem fajnie się zapowiada. Fajnie, że pomagają "przestarzałym" salonom się rozruszać. Zobaczymy co z tego będzie

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#15 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 maja 2013 - 14:05

ja wlasnie trafilam na odcinek tego programu , wczesniej o tym nie slyszałam. salon prowadzony przez jakiegos starszego pana , zero sprzetu, nawet grzebieni , a pracownice pracuja z wlasnym sprzetem , ktory przynosza z domu . szaeczka z kosmetykiami i farbami sa na klucz zamykane.

[ Dodano: 2013-09-06, 20:59 ]
wlasnien obejrzalam pierwszy odcinek drugiej serii i babka byla genialna , robiła Glince fryzurę na Audrey Hepburn
i zrobila super.
nawet jeden z tych prowadzacych powiedzial, ze to jedna lepsych fryzur w tym programie :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#16 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 września 2013 - 09:02

Az sobie obejrze na necie. ogladałam 1 odc. 1 serii i jakos program do mnie nie trafil
Wowczas chyba byl Michal Szpak ?

[ Dodano: 2013-09-09, 17:46 ]

wlasnien obejrzalam pierwszy odcinek drugiej serii i babka byla genialna

w tv ? bo w necie jeszcze nie ma

ja zaliczyłam wszysciutkie odcinki, super sie oglada wiec bede kontynuowac

#17 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 września 2013 - 17:19

w tv ?

tak w tv , bo w necie nic nie ogladam.

ja zaliczyłam wszysciutkie odcinki

ja kilka w wakacje , niektore po trzy razy powtarzali <bezradny></span>
niezły syf w tych salonach potrafi być nie ??? widziałas ten odcinek , co wlascicielem byl starszy pan , a pracownice nie miały na czym pracowac i sprzet z domu przynosily ???

#18 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 09 września 2013 - 17:36

niezły syf w tych salonach potrafi być nie

niezly....szczerze jestem w szoku ( zreszta ten ktory pokazuja w lokalach odwiedzanych przez Gesler tez ) ze nawet szczotka, maszynka do golenia maja pelno wlosow :roll: krzesla odrapane, brudne reczniki, podloga brudna,, babka nie umie NAWET podciac koncowek, inna nie wie ile wynosi kat prosty :lol: ( staram sie wierzyc ze to tylko stres...) , fryzjer BOI SIE obcinac kobiety no bo on sie zraził :roll: , szef sprzata, fryzjerki sobie pala wowczas fajke :-/ ...straszne

odechciewa mi sie chodzic do salonu fryzjerskiego :lol:

Swoja strona ciekawe ile kosztuje ciecie czy tez farbowanie u tych co prowadza program

widziałas ten odcinek , co wlascicielem byl starszy pan , a pracownice nie miały na czym pracowac i sprzet z domu przynosily

tak pan z zasadami ;) zamykal wszystko na klodke :lol:
wyczulam ze gosc lubi byc chyba gora, nie lubi jak ktos dominuje nad nim i mowi co ma robic

Jak ostatnio bylam u fryzjera to wlasnie mieli takie reczniki zwykle, a nie jednorazowe.

#19 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 września 2013 - 17:56

odechciewa mi sie chodzic do salonu fryzjerskiego

ja chodze tylko pred weselem , ale jak siedzialam na fotelu to zastanawialam sie jak wyglada w ich szafeczkach , bo podloga i sciany byly czyste :-)

Jak ostatnio bylam u fryzjera to wlasnie mieli takie reczniki zwykle, a nie jednorazowe.

mnie wytarła jednorazowym ,a na ramiona , jak roczesywala frottowy :-)

Swoja strona ciekawe ile kosztuje ciecie czy tez farbowanie

samo ciecie pewnie ponad 200 zl

#20 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 03 października 2013 - 16:24

Oglądałam ostatni odcinek. Muszę powiedzieć, że bardzo fajnie ogląda się ten program. Może będę lookać częściej. ;-)
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych