Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Nasze zdjęcia w necie.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
141 odpowiedzi w tym temacie

#81 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 10:12

Niektóre dziewczyny są naprawdę śliczne.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#82 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 14:17

omg... porozbierane.. a potem : Dlaczego mężczyźni traktują mnie przedmiotowo? Dlaczego on mnie zgwałcił.. ?
no dlaczego, rozebrana gówniaro?
masakra...
niektóre zdjęcia, nie wiem dlaczego się tam znalazły, bo kilka dziewczyn było bardzo ładnych i UBRANYCH :P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#83 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 14:18

niektóre zdjęcia, nie wiem dlaczego się tam znalazły, bo kilka dziewczyn było bardzo ładnych i UBRANYCH

to fakt :-) i wydaje mi sie ze sa wziete z zagranicznych stronek :-P :roll: co za problem skopiowac i wkleic sobie w profil... ;-)
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#84 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 14:49

moja przyjaciółka ma profil na fotce i mówi, że dużo jest "takich samych" babek! ale najwięcej to chyba facetów w ostatnio bardzo modnym stylu EMO << paskudztwo moim zdaniem :P

kopiują zdjęcia i wklejają.. jakie to głupie... po co?

#85 Madae

Madae
  • Użytkownik
  • 5 875 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 15:04

hahahaha EMO niektorzy sa fajni :P nooo jesli nie sa zniewiesciali :P czyli tak 2 na 30 :D

co do tych fotek to niektóre ładne były :P a i zgadzam sie z Madziaru, tam mozna znaleźć naprawde typową erotykę :P te fotki były co najwyzej prowokujacew :D tez mam tam konto i tez sie juz naoglądałam :P

swoja drogą spora czesc facetów tez tam paraduje w samych majtasach :P napinaja sie ( chociaz niektórzy nawet nie maja czego hyhyhy) a i sporo jest takich co maja tylko raczką zasdłoniete to i owo :P lub kawałkiem recznika czy innej szmatki :P

#86 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 15:21

co znaczy EMO :oops:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#87 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 19:54

mnóstwo jet takich fotek pościąganych z netu, albo konta np. Mandaryny i innych znanych ludzi, dla mnie to bez sensu podszywanie się pod kogoś :-/ a najlepsze są komentarze na tych profilach, na których widać kradzione fotki, wszyscy się podniecają jaki ktoś tam piękny jest, a widać gołym okiem, ze to np. ktoś znany <umieraam></span> rozbrajają mnie niektórzy :roll:

#88 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 23:21

omg... porozbierane.. a potem : Dlaczego mężczyźni traktują mnie przedmiotowo? Dlaczego on mnie zgwałcił.. ?
no dlaczego, rozebrana gówniaro?

Co ma piernik do wiatraka ??

Nawet jakbym chodziła goła po ulicy to nikt nie ma prawa mnie dotknąć. Co to w ogóle za porównanie???

Jak mam miniówkę to znaczy że prowokuję i zostanę zgwałcona?? A jak mam golf i dzinsy to nie :roll:

Wracając do tematu to parę dziewczyn mają zablokowane konta ponieważ posługiwały się nieswoimi fotami. Dziecinada.

A ten styl EMO jest straszny. Teraz to nie wiadomo kto jest kobietą a kto jest męźczyzną.

Mnie to wcale nie jara, może jakaś dziwna jestem :shock:

#89 martula

martula
  • Użytkownik
  • 650 postów

Napisano 19 listopada 2007 - 09:28

Nigdy nie wrzucałam swoich zdjęć na portalach typu sympatia, fotka itp.
Mam konto na fotosiku, ale po to, żeby mieć gdzie wrzucić zdjęcia. Bo nie które fora nie mają możliwości dodawania zdjęć, załączników. Zresztą w większości są to zdjęcia moich milusińskich, bo na tego typu forach siedzę. Narazie zastanawiam się nad utworzeniem profilu na nasza-klasa.
Współczuję dziewczynom, młodym zresztą, że mają takie "płytkie" myślenie: Pokażę tyłek, cycka to wszyscy będą mnie kochali, bo czegoż to się nie robi, żeby mieć "przyjaciół". Może i niektórzy chcą podbudować swoje ego. <bezradny></span>

#90 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 19 listopada 2007 - 10:06

Jewel, chodziło mi o to, że kuszą facetów < nie mówię, że f. mają do tego prawo> ale jak ktoś świeci gołym tyłkiem po ulicy to chyba ma jakiś zamiar... więc niech się nie dziwi, że jakiś goryl zrobi im krzywdę...
o to mi chodzi...
one mają 14-15 lat. a wystawiają swoje piękne młode cycki na pokaz .. spaczone umysły...

Mnie to wcale nie jara, może jakaś dziwna jestem :shock:

no mnie też to nie jara. chłopcy Emo są tacy.. hehe... biedni smutni, zamknięci w swoim małym smutnym światku .. ehe :D

co do Emo: http://pl.youtube.co... ... re=related
hasła przewodniego oczywiście nie popieram ale foty jak bardziej uważam za .. śmieszne.. :P

#91 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 19 listopada 2007 - 23:14

Aaaa to Emo to się chyba wzięło z Tokio Hotel.

Powiem szczerze, że jak dla mnie ludzie którzy na takich portalach wystawiają swoje fotki są zdesperowani. W realu można poznać tyle fajnych osób :-)

#92 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 09:18

Powiem szczerze, że jak dla mnie ludzie którzy na takich portalach wystawiają swoje fotki są zdesperowani. W realu można poznać tyle fajnych osób

ja zdesperowana nie jestem, a też wystawiam :-P

#93 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 09:54

Madzia ja nie piszę tutaj o forach ale o fotce.pl albo sympati.pl tudzież randkamarzeń.pl

#94 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 10:09

ja mam własnie na fotka.pl :-P

#95 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 10:24

ja mam własnie na fotka.pl :-P

:-) :-) Ale do oceny normalnie ??

No właśnie jestem ciekawa dlaczego ??

#96 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 10:44

do oceny :)
a konto mam tam założone z tego względu, że ciągle szukam osób do współpracy z FM i już sporo znalazłam właśnie dzięki fotce :) to jest duża baza danych i po prostu wysyłam do dziewczyn wiadomości z propozycją współpracy, jedne się godzą inne nie, ale ogólnie zainteresowanie jest dosyć spore :) bez zdjęć byłoby ciężko, bo wtedy nie budzę zaufania, a tak to mnie widzą, mogą o mnie coś poczytać, dowiedzieć się jaka jestem, czym się zajmuję itp. :mrgreen:
a że przy okazji faceci mnie pooceniają, to co w tym takiego :-P mi to nie przeszkadza, zdjęcia mam fajne, więc nie wstydzę się ich pokazać, poza tym czasem można na serio fajnych ludzi poznać :) chociaż zdarzają się też przymuły, którzy od razu o jednym :evil: to takim panom mówie grzecznie bye :mrgreen:
a czasem są takie jaja <umieraam></span> ostatnio dostałam wiadomość od pani koło 40 :mrgreen: która chciała się ze mną umawiać na bara bara <umieraam></span> no i sobie z koleżanką porobiłam z niej jaja <umieraam></span> napisałam jej że wolę brunetki, bo ona blondynką była i ze jak się przefarbuje, to może się z nią umówie <umieraam></span> śmiechu miałam że hoho :lol:

#97 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 11:53

no właśnie żem chciała powiedzieć, że nie wszyscy mają tam konta po to żeby się podbudować i pokazać kawał tyłka - jak mają w zwyczaju inteligentne gówniary ;)

jak widać fotka.pl może dostarczyć wile radości, jak to zauważyła Magda :mrgreen:
swoją drogą niezła historia! <umieraam></span>

#98 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 12:00

to była jedna z wielu historyjek ;-)
raz mi sie odezwał paskudnie brzydki chłopak i mnie zaczepia i zaczepia, zebym się z nim umówiła, ja mu mówie ze się nie umawiam z nikim i niech mi da spokój, ten mi gada, że mogę żałować, żebym popytała dziewczyn z którymi się spotkał o wrażenia, bo warto, bo on nie chce się chwalić, ale ma w porywach do 30 cm <umieraam></span> zdjęcia mi chciał wysyłać tego 30 cm cudu <umieraam></span> podobno nawet jakaś Klaudia Figura, polska sex bomba czy coś była pod wrazeniem jak go zobaczyła :mrgreen: <umieraam></span> i ma największego w Posce oczywiście :shock: <umieraam></span> tak gościa wyśmiałam, że w końcu dał mi spokój :lol:

#99 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 12:03

Magdaru, <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#100 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 20 listopada 2007 - 12:06

mówie Wam, czasem takich histori jest pełno <umieraam></span>
a jaki mamy ubaw z Damianem później 8-) a z tego pana z 30 cm cała rodzinka miała polewke <umieraam></span>