Nasze zdjęcia w necie.
Napisano 18 listopada 2007 - 10:12
Napisano 18 listopada 2007 - 14:17
no dlaczego, rozebrana gówniaro?
masakra...
niektóre zdjęcia, nie wiem dlaczego się tam znalazły, bo kilka dziewczyn było bardzo ładnych i UBRANYCH
Napisano 18 listopada 2007 - 14:18
to faktniektóre zdjęcia, nie wiem dlaczego się tam znalazły, bo kilka dziewczyn było bardzo ładnych i UBRANYCH
Napisano 18 listopada 2007 - 14:49
kopiują zdjęcia i wklejają.. jakie to głupie... po co?
Napisano 18 listopada 2007 - 15:04
co do tych fotek to niektóre ładne były
swoja drogą spora czesc facetów tez tam paraduje w samych majtasach
Napisano 18 listopada 2007 - 15:21
Napisano 18 listopada 2007 - 19:54
Napisano 18 listopada 2007 - 23:21
omg... porozbierane.. a potem : Dlaczego mężczyźni traktują mnie przedmiotowo? Dlaczego on mnie zgwałcił.. ?
no dlaczego, rozebrana gówniaro?
Co ma piernik do wiatraka ??
Nawet jakbym chodziła goła po ulicy to nikt nie ma prawa mnie dotknąć. Co to w ogóle za porównanie???
Jak mam miniówkę to znaczy że prowokuję i zostanę zgwałcona?? A jak mam golf i dzinsy to nie
Wracając do tematu to parę dziewczyn mają zablokowane konta ponieważ posługiwały się nieswoimi fotami. Dziecinada.
A ten styl EMO jest straszny. Teraz to nie wiadomo kto jest kobietą a kto jest męźczyzną.
Mnie to wcale nie jara, może jakaś dziwna jestem
Napisano 19 listopada 2007 - 09:28
Mam konto na fotosiku, ale po to, żeby mieć gdzie wrzucić zdjęcia. Bo nie które fora nie mają możliwości dodawania zdjęć, załączników. Zresztą w większości są to zdjęcia moich milusińskich, bo na tego typu forach siedzę. Narazie zastanawiam się nad utworzeniem profilu na nasza-klasa.
Współczuję dziewczynom, młodym zresztą, że mają takie "płytkie" myślenie: Pokażę tyłek, cycka to wszyscy będą mnie kochali, bo czegoż to się nie robi, żeby mieć "przyjaciół". Może i niektórzy chcą podbudować swoje ego.
Napisano 19 listopada 2007 - 10:06
o to mi chodzi...
one mają 14-15 lat. a wystawiają swoje piękne młode cycki na pokaz .. spaczone umysły...
Mnie to wcale nie jara, może jakaś dziwna jestem
no mnie też to nie jara. chłopcy Emo są tacy.. hehe... biedni smutni, zamknięci w swoim małym smutnym światku .. ehe
co do Emo: http://pl.youtube.co... ... re=related
hasła przewodniego oczywiście nie popieram ale foty jak bardziej uważam za .. śmieszne..
Napisano 19 listopada 2007 - 23:14
Powiem szczerze, że jak dla mnie ludzie którzy na takich portalach wystawiają swoje fotki są zdesperowani. W realu można poznać tyle fajnych osób
Napisano 20 listopada 2007 - 09:18
Powiem szczerze, że jak dla mnie ludzie którzy na takich portalach wystawiają swoje fotki są zdesperowani. W realu można poznać tyle fajnych osób
ja zdesperowana nie jestem, a też wystawiam
Napisano 20 listopada 2007 - 09:54
Napisano 20 listopada 2007 - 10:09
Napisano 20 listopada 2007 - 10:24
ja mam własnie na fotka.pl
No właśnie jestem ciekawa dlaczego ??
Napisano 20 listopada 2007 - 10:44
a konto mam tam założone z tego względu, że ciągle szukam osób do współpracy z FM i już sporo znalazłam właśnie dzięki fotce
a że przy okazji faceci mnie pooceniają, to co w tym takiego
a czasem są takie jaja
Napisano 20 listopada 2007 - 11:53
jak widać fotka.pl może dostarczyć wile radości, jak to zauważyła Magda
swoją drogą niezła historia!
Napisano 20 listopada 2007 - 12:00
raz mi sie odezwał paskudnie brzydki chłopak i mnie zaczepia i zaczepia, zebym się z nim umówiła, ja mu mówie ze się nie umawiam z nikim i niech mi da spokój, ten mi gada, że mogę żałować, żebym popytała dziewczyn z którymi się spotkał o wrażenia, bo warto, bo on nie chce się chwalić, ale ma w porywach do 30 cm
Napisano 20 listopada 2007 - 12:06
a jaki mamy ubaw z Damianem później