Ja już uczestniczyłam w innym wątku gdzie była mowa o tym programie więc wiem już o co chodzi. Ale fakt, że program jeszcze jakoś znany nie jest więc można było coś tam napisać od siebie. Ale też nie uważam aby problemem dla zainteresowanych było wpisanie trzech słów w Google, bo gdy mnie coś ciekawi to sama to wolę sprawdzić i wiem to co mnie interesuje

A co do tej reklamy to trochę odmienne mam zdanie, bo jeśli komuś by zależało aby ją zrobić to napisałby wszystko i jeszcze więcej a nie odwrotnie:P Tak że nikt nie wiedział o co chodzi

I co do nabicia statystyk to już w ogóle dziwny wniosek bo komu na nich zależy? Za samo klikniecie w stronę nikomu nie płacą

Chyba że jest to specjalnie założony w tym celu Blog czy inna strona, gdzie znajdują się opłacane przez sponsorów reklamy. jak wejdziesz w te stronę to sama zobaczysz, że reklam tam nie ma a same info dotyczące programu

No i program się nie zaczął. Dopiero trwają pierwsze zgłoszenia "online" jako wstępna rekrutacja - tak bym to nazwała

Dlatego to jest temat, który zaczyna się cieszyć zainteresowaniem bo każdy jest ciekawy czegoś nowego.