TATUAŻE
Napisano 06 września 2013 - 19:39
osobiscie nie lubie kolorowych tatuazy
Napisano 07 września 2013 - 09:12
Oczywiście, proszę bardzo:palomka, a mozesz pokazac jaki Ci sie podoba ?

Tylko ja osobiście nie robiłabym sobie takiej ilości ptaszków tylko poprzestała na dwóch małych, żeby ten tatuaż skrócić.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 07 września 2013 - 17:32
Drugi to koliberek na łopatce
Wrzucam jeszcze kilka na których zawiesiłam oko
Napisano 07 września 2013 - 18:15
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 08 września 2013 - 07:14
Napisano 08 września 2013 - 16:20
Napisano 24 września 2013 - 20:52
Napisano 24 września 2013 - 22:50
Na napis podoba mi się to miejsce nad łopatką, na obojczyku z tyłu. Sama bym się bała napisu - że za jakiś czas wyda mi się banalny albo nieaktualny, biorąc pod uwagę zmienność moim pomysłów na siebie i na życie
a koliberki znalazłam dwa łądne, reszta taka se mi się wydała, ale.. to od pomysłu zależy
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 25 września 2013 - 08:28
Olenka, drugi bardzo ciekawy
Ja mam swój 4 już upatrzony napis ale nie wiem w jakim miejscu zrobić
Napisano 25 września 2013 - 10:25
No to działaj Kochanapalomka, bardzo mi sie podoba twój proponowany
Czyli to prawda, że jak się zrobi jeden to ciągnie do kolejnych?Ja mam swój 4 już upatrzony napis ale nie wiem w jakim miejscu zrobić
Napisano 25 września 2013 - 11:20
prawda prawdaCzyli to prawda, że jak się zrobi jeden to ciągnie do kolejnych?
Napisano 25 września 2013 - 12:01
Oj tak, a jak zrobiłam pierwszego to ta dziewczyna do mnie mówi do zobaczenia a ja NIe jednego chciałam tylkoLady Di napisał/a:
Ja mam swój 4 już upatrzony napis ale nie wiem w jakim miejscu zrobić
Czyli to prawda, że jak się zrobi jeden to ciągnie do kolejnych?
Napisano 15 marca 2014 - 20:11
Chyba sie starzeję.Zaczynam nie lubieć tatuaży.Jestem teraz fanką,czystej skóry. ![]()
Napisano 17 marca 2014 - 10:19
Do tatuaży zawsze podchodziłam sceptycznie.Nie podobają mi się ani u mężczyzn ani u kobiet
.Poza tym...kwestie estetyczne i zdrowotne...te pierwsze-nie podoba mi się widok starych tatuaży na starym,pomarszczonym ciele
a przyznajcie,że wszyscy się prędzej czy później zestarzejemy,to nieuniknione chyba,że ktoś starości nie dożyje.Druga kwestia...nawet zachowując higienę i środki ostrożności dość często zdarzają się zakażenia i zainfekowanie ...HIV,HBS,HCV
...tego się obawiam.Swego czasu mój młodszy syn,mając 16lat chciał zrobić tatuaż...nie wydałam zgody a bez zgody nie zrobią chyba,że w podrzędnym miejscu.Potem w wieku 18lat temat powrócił...nawet syn wpłacił zaliczkę.Zapytał mnie co bym zrobiła,gdyby on to zrobił?Nic.Jesteś pełnoletni,ty poniesiesz ewentualne konsekwencje decyzji ale wiesz HIV<HBS<HCV i może źle się goić i możesz nie dostać wymarzonej pracy w wojsku ble ble ble
...zaliczka przepadła,syn ma dziś 25lat i wogóle nie myśli o tatuażach
.A starszy nie lubi bólu,igieł i takich tam,a córka?pewnie temat znowu powróci a jak będzie to nie wiem.Ja sama tatuażu nigdy mieć nie chciałam,jest jeszcze zdobienie ciała henną i to mi się nawet podoba ale u innych.
I ostatnia sprawa...nie rusza mnie to u innych,to decyzja każdego z osobna jeśli ktoś lubi i mu się to podoba to ok,akceptuję...ale HIV<HBS<HCV ![]()
P.S.
Bo ja to stara
jestem hahahaha
Użytkownik gogi edytował ten post 17 marca 2014 - 10:23
Napisano 17 marca 2014 - 10:54
Mnie osobiscie tatuaże się podobają, ale nie kolorowe.
Nie wykluczone, że kiedyś , kiedyś sobie zrobie. Narazie sie troche boje bólu i tego jak to na samym początku wygląda. Pamietam, jak mąż przyszedł. Całe plecy ociekały krwią. Ja to oczywiscie musiałam oczyscic delikatnie i przez jakiś czas smarować maścią.Bleee... Ale potem jak już sie zagoi , czerwone zniknie , to naprawde fajnie wygląda. Jeszcze na takim ciele jak ma mój K...
![]()
Na jednej łopatce ma małego chłopca- żołnierza i gdzies obok imie naszego syna, a na drugiej hmmm jakiegos spartanina , łacinską sentencje i nad tym moje imie , i to wcale nie takie małe literki .Ten tatuaż zrobił, jak bylismy gdzies 3 miesiące razem. Tu wykazał się odwagą
Co do mnnie to Podobają mi się wlasnie takie , które wrzuciła Olenka.
Może się kiedys zdecyduje ![]()
Użytkownik Melodia19 edytował ten post 17 marca 2014 - 10:55
Napisano 17 marca 2014 - 11:44
ay tam, kiedyś znalazłam zajebiste obrazki na ten temat (:
Poza tym...kwestie estetyczne i zdrowotne...te pierwsze-nie podoba mi się widok starych tatuaży na starym,pomarszczonym ciele
a tak serio - kwestia gustu, totalnie. Mnie się podobały i podobać się będą.
Ale ostatnio zauważyłam, że okrutnie mnie wkurza jak ktoś rzuca hasło " OO, ale fajna dziara. A masz jakieś inne, których nie widać ?" ZAWSZE mam ochotę odwarknąć "A ch.... ci do tego"

Napisano 17 marca 2014 - 11:50
@LadyNefretete o jej,dla mnie to przerazające.Jestem zdania,że we wszystkim musi być umiar. ![]()
Coraz bardziej zaczynam utwierdzać sie w przekonaniu,ze co za duzo to nie zdrowo.
Ale szanuje wybór innych i to co robią ze swoim ciałem.
Napisano 17 marca 2014 - 11:56
no ale nikt nikogo nie zmusza. To jest kwestia wyboru.
jej,dla mnie to przerazające.Jestem zdania,że we wszystkim musi być umiar.
Ale szanuje wybór innych i to co robią ze swoim ciałem.
ja tam wolę być kolorową pomarszczoną babą niż czystą i nudną
Napisano 17 marca 2014 - 12:09
ja tam wolę być kolorową pomarszczoną babą niż czystą i nudną
i tak trzymać
,kazdy ma swój sposób na życie.Przez to, swiat jest kolorowy i róznorodny.
Ja ,tam wolę być czysta i nudna.
![]()
Napisano 19 marca 2014 - 06:24
@LadyNefretete...to,że nie mam tatuażu nie znaczy,że jestem nudną babą ...a pomarszczenie to sprawa indywidualna z cyklu ,,jak dbasz,tak masz".
![]()
@viola...ja też...czysta, ,,nudna" i zdrowa. ![]()
Kwestia powyższych zdjęć...czy te ciała są ładne?naprawdę tak uważacie?ok. Dla mnie to przerażające jak dla @viola ,niesmaczne...wolę moje ciało ,aby kiedyś było mniej pomarszczone niż pomarszczone i wytatuowane.Ale to sprawa jak najbardziej indywidualna.Szanuję,akceptuję i tyle. ![]()
Użytkownik gogi edytował ten post 19 marca 2014 - 06:24
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych