ja tam wolę być kolorową pomarszczoną babą niż czystą i nudną
Ja też ![]()
A po za tym ja korzystam z życiu, bo jest ono zbyt krótkie aby się przejmować głupotami, no i nie wiadomo czy dożyję do starości ![]()
Napisano 19 marca 2014 - 10:13
ja tam wolę być kolorową pomarszczoną babą niż czystą i nudną
Ja też ![]()
A po za tym ja korzystam z życiu, bo jest ono zbyt krótkie aby się przejmować głupotami, no i nie wiadomo czy dożyję do starości ![]()
Napisano 19 marca 2014 - 18:21
Napisano 19 marca 2014 - 19:39
mi też, bo jak patrze na takich ludzi, to się uśmiecham do nich i od razu sobię myslę, że to muszą być fajni ludzie, bo mieli gdzieś co pomyślą inni (:
Kurcze, podobaja mi sie te fotki.
Napisano 19 marca 2014 - 20:37
U kogoś tatuaże mi nie przeszkadzają, ale sama na chwilę obecną sobie bym nie zrobiła. Ostatnio za dużo tych tatuaży wokół mnie, najpierw moja kuzynka zrobiła sobie napis z mądrością na plecach, potem podobny napis zrobiła moja przyjaciółka. W szkole jest taka dziewczyna z jaskółką na szyi, moja druga przyjaciółka też sobie zrobiła na szyi jaskółkę a trzecia przyjaciółka znów chce sobie zrobić gdzieś napis, nie wiem czy to jakaś dziwna moda teraz nastała na te tatuaże? Wśród moich znajomych na pewno, dlatego mam przesyt ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 19 marca 2014 - 22:21
A u mnie są takie średnie chęci... falami ![]()
Raz się na coś napalę (
) ale i po czasie zapomnę i tyle z tego robienia.
Jak bym tak na spontana poszła i tylko samego 'obrazka' była pewna to jeszcze ![]()
Wedlug mnie bardzo pozytywne, od razu na mysl mi przychodzi: wesole jest zycie staruszkaaaaa...
według mnie też... ja się nie zastanawiam 'jejku jak na zmarszczonym ciele to będzie wyglądało' tylko 'jaką wnukowi/wnuczce historyjkę opowiem o swojej dziarze' ![]()
nigdy nie słyszałam, żeby ktoś żałował... chyba że żałuje, a nie chce się przyznać ![]()
Napisano 03 kwietnia 2014 - 20:14
Mam malutki tatuaż na nadgarstku... Zrobiony jakieś dwa lata temu. Ma dla mnie duże znaczenie. Zrobiłam pod wpływem pana K., bo on już trochę tych tatuaży ma, ale nie żałuję.
Mam chętkę na coś większego, na ramieniu i lekko wchodzące na łopatkę. Pomysł powoli się tworzy w mojej głowie, a mam koncepcję, potem już tylko zbierać pieniądze... ![]()
Użytkownik Findmysky. edytował ten post 03 kwietnia 2014 - 20:14
Napisano 03 kwietnia 2014 - 20:48
Mam malutki tatuaż na nadgarstku
Zrób zdjęcie i pokaż ! Na nadgarstku dawno już nie widziałam żadnego ciekawego tatuażu ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 04 kwietnia 2014 - 09:33
Zrób zdjęcie i pokaż ! Na nadgarstku dawno już nie widziałam żadnego ciekawego tatuażu
Mój też nie jest ciekawy, ale dla mnie wyjątkowy. Jest to jedno słówko.
Połówek ma pierwszą część, a ja drugą zdania z piosenki, której na początku naszego związku słuchaliśmy na okrągło. Musimy zrobić sobie w końcu zdjęcie razem. Kiedyś wrzucę. ![]()
Napisano 30 lipca 2014 - 10:24
Urocze wprost
a jak pod rajstopami je widać ? nie przeszkadzają ??
Napisano 30 lipca 2014 - 11:05
Jeśli noszę rajstopy to tylko jesienią/zimą takie grube, więc przez nie nie prześwitują raczej
a jak pod rajstopami je widać ? nie przeszkadzają ??
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 30 lipca 2014 - 11:24
No właśnie ja noszę.. anie zawsze to ładnie wygląda spod....
Mi się strasznie podoba kwiat lotosu...
a ostatnio stanęło na małych stópkach
Napisano 30 lipca 2014 - 11:30
W sensie odcisk dziecięcych stóp? W jakim miejscu byś chciała takie stópki?
a ostatnio stanęło na małych stópkach
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 30 lipca 2014 - 12:08
@amoramor strasznie urocze
podobaja mi się, choć wzorek dla mnie ZA delikatny (: no ale wiadomo że moje ulubione to t takie konkretne dziary
Użytkownik LadyNefretete edytował ten post 30 lipca 2014 - 12:09
Napisano 30 lipca 2014 - 13:32
@LadyNefretete na konkretniejsze wzory mam nadzieję przyjdzie u mnie czas (i fundusze) ![]()
Ten był moim pierwszym, więc nie chciałam nadto szaleć
Ma dla mnie symboliczne znaczenie i jestem z niego mega zadowolona ![]()
Planów oczywiście mam jeszcze sporo ale na wszystko potrzeba pieniędzy i czasu, aaaa no i konkretnie dopracowanego pomysłu ![]()
Mam jeszcze obiecane od pewnej osoby ufundowanie serduszka na palcu w tym roku - wiem, wiem pewnie większości ludzi się takie coś nie podoba, truudno
Znowu w grę wchodzi symbolika - w sumie u mnie bez tego nie ma opcji tatuażu ![]()
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 30 lipca 2014 - 13:49
Mam jeszcze obiecane od pewnej osoby ufundowanie serduszka na palcu
W takim miejscu?

Jeśli tak, to ponoć strasznie niepraktyczne. Sam tatuator mi mówił... ![]()
Ściera się i zaczyna wyglądać nieładnie.
Wspominaliście coś o stókach, to mnie się marzy w przyyyyszłości wytatuowanie odbicia stópki lub dłoni swojego dziecka. ![]()
Napisano 30 lipca 2014 - 13:52
Pierwotny pomysł był od spodu palca i właśnie to samo co napisałaś usłyszałam od tatuatora
Jeśli tak, to ponoć strasznie niepraktyczne. Sam tatuator mi mówił...
Ściera się i zaczyna wyglądać nieładnie.
Powiedział, że wierzch palca jest spoko, bo się właśnie nie ściera i wygląda cały czas ok. Taki też jest plan, palec wskazujący prawej ręki (mam na nim bliznę i chcę ją przykryć- ułatwiła mi niejako wybór miejsca
)
Coś jak tutaj, tylko ja chyba wolałabym bez czarnego obrysowania ale to się jeszcze okaże co będzie lepiej wyglądało itd. ![]()

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Napisano 30 lipca 2014 - 13:57
@amoramor całe czerwone, tak? ![]()
Mnie od dawna chodzi po głowie wytatuowanie anioła na ramieniu i żeby jego skrzydła lekko wchodziły na łopatki, ale musiałby mi to ktoś ładnie rozrysować.
Poza tym podoba mi się coś takiego:

W takim miejscu albo wzdłuż przedramienia.
Tylko trochę musiałabym przerobić to pod siebie. ![]()
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych