p.s. albo mi sie wydaje albo mocno schudłas
TATUAŻE
Napisano 26 kwietnia 2012 - 13:31
p.s. albo mi sie wydaje albo mocno schudłas
Napisano 26 kwietnia 2012 - 14:04
Napisano 26 kwietnia 2012 - 15:01
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 26 kwietnia 2012 - 16:17
Napisano 27 kwietnia 2012 - 06:14
zgadzam sięChodzi o to że to po prostu tak nie pasuje do sukienki czy eleganckiego ubrania
o ile kobieta nie oszpeca sobie rąk, ramion i nóg to jest ok
kiedyś mi się podobało to tu to tam. teraz patrzę bardziej jak kobieta i nie wyobrażam sobie założyć elegancką sukienkę i mieć coś na ramieniu
mi podoba się tatoo ale w miejscach "zakrytych"
widoczny jedynie w stroju kąpielowym i dla nielicznych
Napisano 27 kwietnia 2012 - 08:43
no to dokładnie mamy tak samomi podoba się tatoo ale w miejscach "zakrytych"
widoczny jedynie w stroju kąpielowym i dla nielicznych
Napisano 27 kwietnia 2012 - 16:34
Jeśli ktoś tatuaż traktuje jako rzecz oszpecającą ciało, to rzeczywiście powinien go chować albo nie robić w ogóle, ale moim zdaniem ładny, dobrze wykonany i z sukienką wygląda naprawdę dobrzeo ile kobieta nie oszpeca sobie rąk, ramion i nóg to jest ok
Napisano 27 kwietnia 2012 - 16:36
dodałabym do tego szyję.Ramie i szyja,według mnie to nie sa miejsca na tatuaże dla kobiety.Choć akurat ramię jako miejsce na tatuaż w przypadku kobiety mnie też się nie podoba.
Napisano 31 maja 2012 - 04:46
Kasia - to jak przyjadę do Łodzi, to obowiązkowo masz być w kiecce!
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 31 maja 2012 - 08:09
Chętnie Ci potowarzyszęno ale... ja zrobię za miesiąc
Mnie bardzo się spieszyło, bo mam ten wyjazd na miesiąc na początku lipca i nie miałabym jak o niego dbać podczas trasy.chociaż miałam cichą nadzieję, że zrobimy razem
To brzmi jak rozkazKasia - to jak przyjadę do Łodzi, to obowiązkowo masz być w kiecce
Napisano 31 maja 2012 - 08:15
czyli jednak ? A jak z tym opalaniem w końcu ?W sobotę za tydzień moja stopa idzie pod igłę
no to super, już się doczekać nie mogę żeby zobaczyćFaceta już uwielbiam i wiem że zrobi mi coś pięknego, bo już wiem, że ma swoją koncepcję na mój wzór tak by był oryginalny
ooo... to ja nie wiedziałam, że Ty też popełniasz ? Co gdzie jak ? Spowiadaj sięno ale... ja zrobię za miesiąc właśnie Jackowi dałam kilka wzorów i czaruje mi coś pięknego
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 31 maja 2012 - 09:25
Mój będzie trochę zmieniony. Facet już mi powiedział, co zrobimy by go udoskonalić, bo twierdzi, że tam kwiatki są niewyraźne i można je o wiele lepiej zrobić. Pokazał mi zdjęcie jak on widzi wzór tych kwiatków.
Bo w ogóle będzie czerwień nie fiolet, bo strasznie obawiam się o to, że róż może wyjść z tego fioletu, a tego bym nie zniosła.
no to super, już się doczekać nie mogę żeby zobaczyć
Jakoś sobota/niedziela wrzucę zdjęcie byście mogły podziwiać
Nie wolno do czasu gojenia się, a później już luzczyli jednak ? A jak z tym opalaniem w końcu ?
Lady w ogóle jeszcze raz dzięki za pomoc w przetłumaczeniu tego zdania. Tatuaż zrobiła i wygląda świetnie
Lady, Madź powiedzcie mi bardzo boli na stopie? Bo muszę psychicznie się naszykować. Na łopatce w ogóle mnie nie bolało. Nie czułam że mi coś tam robi. Ale słyszałam, że na stopie strasznie boli.
Napisano 31 maja 2012 - 09:29
nie ma sprawyw ogóle jeszcze raz dzięki za pomoc w przetłumaczeniu tego zdania. Tatuaż zrobiła i wygląda świetnie
ja bym to do depilatora porównała. Przy palcach i w okolicy kostki bolało trochę bardziej, no i w okolicach 3 godziny, już trochę zmęczona byłam i trochę tak. Ale mówienie, że to ból od którego da się umrzeć byłoby kłamstwem. Wg mnie normalnie, jak w innym miejscu. Też zależy od Twojej wrażliwości ( mnie się podobałopowiedzcie mi bardzo boli na stopie? Bo muszę psychicznie się naszykować. Na łopatce w ogóle mnie nie bolało. Nie czułam że mi coś tam robi. Ale słyszałam, że na stopie strasznie boli.
Napisano 31 maja 2012 - 09:32
bardzo, bardzo. Ale dasz rady, wytrzymaszbardzo boli na stopie?
Będziesz miała na jeden raz robiony, rozumiem?
eli, właśnie, spowiadaj się! gdzie robisz ten tatuaż? ;>
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 31 maja 2012 - 09:36
nieprawdabardzo, bardzo
Napisano 31 maja 2012 - 09:38
Tak na jeden raz. Powiedział, że z dwie godziny powinno mu to zająć.Będziesz miała na jeden raz robiony, rozumiem?
Depilator strasznie boli więc nawet takich rzeczy mi tu nie mów.ja bym to do depilatora porównała.
Naprawdę tak Cię bolało? A ile czasu miałaś robione?bardzo, bardzo.
Postaram się zdobyć zdjęcie i pokażeAle chętnie zobaczyłabym
Napisano 31 maja 2012 - 09:38
[ Dodano: 2012-05-31, 10:39 ]
coś w 45 minutach się zamknęliśmyA ile czasu miałaś robione?
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 31 maja 2012 - 09:41
zresztą jak rodziłam to też chciałam wstać i wyjść
to mnie sprawia lekką przyjemność nawetDepilator strasznie boli więc nawet takich rzeczy mi tu nie mów.
super, czekamPostaram się zdobyć zdjęcie i pokaże A jej mama bardzo ucieszyła się z niego.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych