Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

TATUAŻE

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1471 odpowiedzi w tym temacie

#621 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 16:29

ale to są ta strasznie oklepane miejsca... poza tym nie wiem co złegow tym karku widzicie

Najważniejsze żebyś ty się w tym dobrze czuła i jesli podoba ci się kark to oki, ja po prosty czegoś takiego nie ścierpiałabym bo mi się nie podoba, no i pozostaje jeszcze fakt, że jakbym miała sobie robć tatuaż to chciałabym go widzieć i ja a kark jest tajkim miejscem które można obejrzeć tylko w lusterku a i to ciężko :-)

#622 A.C.Junior

A.C.Junior
  • Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 17:02

A.C.Junior napisał/a:
Na łopatce, plecach, czy kostce

to i ja akceptuje

ale to są ta strasznie oklepane miejsca... poza tym nie wiem co złegow tym karku widzicie <bezradny></span>
poza tym to wcale nie wygląda źle moim zdaniem, tu są zdjęcia, tatuaże nie w moim guście ale jest fajnie :-D

Tylko 1 tatuaż się podoba. Wygląda naturalnie, ładnie i pasuje. Reszta wygląda jakby naklejona i niezbyt estetycznie. Szczególnie 2 tatuaż...
A czy trzeba mieć tatuaż, tam gdzie inni nie mają? Wtedy najlepsze miejsce jest pod serdecznym palcem u nogi :-)
Mieć tam gdzie się podoba uważam

#623 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 17:09

że jakbym miała sobie robć tatuaż to chciałabym go widzieć i ja a kark jest tajkim miejscem które można obejrzeć tylko w lusterku a i to ciężko :-)

no na łopatce czy na plecach to bez lusterka też raczej ciężko :roll: amoramor, też mi się w Rihannowym tatuażu podoba to przejście z szyi na łopatkę, tylko ja nie jestem taka gwiadkowo-kwiatuszkowa, więc by musiało być coś innego :mrgreen:

A czy trzeba mieć tatuaż, tam gdzie inni nie mają?

nie do końca mi o to chodziło, że ja chce koniecznie tam gdzie nikt nie ma. Po prostu tak mi się wydaje że jak jest na plecach, na lędźwiach, na kostce czy łopatce to ok, lae jak gdzie indziej to już jest beee.. Zresztą nevermind, jak sobie kiedyś w końcu zrobię, to na pewno na karku, tylko z wzorem się muszę jakimś przepięknej urody porozglądać :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#624 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 17:17

tylko ja nie jestem taka gwiadkowo-kwiatuszkowa, więc by musiało być coś innego

a pewnie, do tego 'przejścia' pasowałoby wiele motywów :D mnie akurat ten z gwiazdkami się podoba ;-)

podobają mi się jeszcze tatuaże w takich miejscach jak: nadgarstek, palec serdeczny, miejsce za uchem i stopa :D
wiem, że większości z Was pewnie te miejsca nie przypadną do gustu i mnie tu skrzyczycie ;-) ale nic nie poradzę, że takie mi się podobają :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#625 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 17:59

nadal nie podoba mi sie tatuaz na karku , jescze teraz widze ze one sa duze , myslałam ze to drobniejsze jest ten pierwszy z motylem sam wzór jest okey, ale te rózowe i fioletowe gwiazdeczki sa okropne , nie dziwie sie ladynefretete ze ci sie nie podoba.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#626 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 19:40

a ja jestem jak najbardziej za "karkowymi" tatuażami, ale nie wielkimi, a delikatnymi, zwłaszcza jak są ułożone w pionie- bardzo mi sie podobają <ookk></span> gwiazdki rihanny niekoniecznie, ale coś w tym stylu, taz w podobny sposób ułożone - jak najbardziej. wg mnie są mega seksi i sama by chciała taki mieć, ale do tego najpierw muszą opracować metodę robienia tatuażu bez użycia igły :mrgreen: ten jest bomba, ale chciałabym mieć pewność, że to co mi powiedzieli że tam jest napisane nie mija sięz prawdą Dołączona grafika

początki gwiazdek rihanny http://e1.pudelek.pl...00316f447607f9c

Dołączona grafika

Dołączona grafika

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#627 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 21:13

o tak, również podoba mi się tatuaż Victorii :D
niekoniecznie znaczenie tych znaków ale sam pomysł na takie pionowe wyznanie :mrgreen: jakąś sentencje z piosenki można by tam umieścić czy złotą myśl któregoś z filozofów :)

są mega seksi

również jestem tego zdania, wyglądają one bardzo podniecająco ;-)

początki gwiazdek rihanny

o kurcze a ja myślałam, że ona je wszystkie za jednym zamachem zrobiła :mrgreen: a tu widzę partiami :D

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#628 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 21:22

nie(d)oceniona, ten ostatni od Ciebie jest taki delikatny i dopuszczalny :-)

#629 A.C.Junior

A.C.Junior
  • Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 21:28

Ten pierwszy z 4 jest ciekawy. Podoba się. Interesuje.
Jest niekonwencjonalny, odważny i działa na zmysły.
Pasuje do fryzurki i odcienia.
Jestem pod wrażeniem, przyznam
All my senses

#630 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 21:41

Z tych tatuazy, ktora wrzucila niedoceniona podoba mi sie ostatni.

podoba mi się tatuaż Rihanny - takie gwiazdeczki schodzące z karku na jedna z łopatek

sam motyw przejscia jest super- gorzej z wzorem, bo podobnie jak Lady jakos mi sie nie widza.

stopa

bardzo podobaja mi sie tatuaze na stopie, o ile sa delikatne i kobiece, wg mnie super wtedy stopka wyglada w bucikach na obcasie ;-) reszta miejsc, ktore amoramor wymienila, nie bardzo mi sie widzi, szczegolnie za uchem- bo kojarzy mi sie z kropka za uchem :lol:
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#631 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 06 lutego 2010 - 22:30

ten ostatni od Ciebie jest taki delikatny i dopuszczalny

mnie tez własnie taki i własnie w tych kolorach a nie jak ten od ladynefretete ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#632 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 12:39

Nie(d)oceniona ,mam właśnie takiego motylka z twojego wrzutu,tylko jeszcze do tego 2 gałązki. ;-)

#633 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 14:09

A ja jeszcze nie widziałam na żywo tatuażu na karku. Jedynie u gwiazd. Więc wydaje mi się,że to miejsce nie jest oklepane tak jak np kostka czy łopatka ;-)

Gdyby tatuaż miał być na szyi to lepiej niech będzie delikatny niż monstrualny :-) a wiążąc włosy w kucyka i chcąc zakryć tatuaż wystarczy wtedy apaszka ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#634 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 07 lutego 2010 - 21:28

nie jest oklepane tak jak np kostka

ja mam na kostce i powiem Wam że spotkałam 1 kobietę z tatuażem na kostce a na karku widziałam już kilka może kilkanaście <bezradny></span>
Moim zdaniem kark jest bardziej oklepanym miejscem.
A łopatka owszem oklepane bardzo :roll:

#635 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 12:11

Koleżanka sobie zrobiła tatuaż na stopie. I pierwszy raz miałam okazje zobaczyć to na żywo. I szczerze? :-/ Straaaaasznie mi sie to nie podoba. Nie chodzi o sam wzorek, ale o miejsce. Jakoś nie specjalnie pasuje mi tatuaż na stopie :roll:

Za to na karku ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Zawsze mi sie podobało.
Jeśli miałabym sobie robić tatuaż to pod uwage biore dwa miejsca: kark, nadgarstek.

Dołączona grafika
Dołączona grafika
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#636 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 12:15

Olenka, taki tatuaż na nadgarstku jest ładny :)
jakiś napis oki :) podoba mi się :)

na stopie nie <bezradny></span>

Załączone miniatury

• love1.jpg

#637 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 13:24

taki tatuaż na nadgarstku jest ładny

oj tak, zdecydowanie jest fajny ;-)
szczególnie tak jak tu zaprezentowałyście jakiś napis czy imię :)
tylko słyszałam, że w tym miejscu bardzo boli..

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#638 A.C.Junior

A.C.Junior
  • Użytkownik
  • 215 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 13:50

A mi to się podoba na klatce tatuaż. Może coś takiego... A jaki napis :-P
Dołączona grafika

#639 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 13:56

A.C.Junior, nawet fajnie to wygląda :)
oczywiście na kolesiu :P

#640 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 lutego 2010 - 14:56

Nie wiem dlaczego,ale tatuaże na nadgarstku kojarzą mi się z Oświęcimiem.Na klacie też nie specjalny ten tatuaż,dla mnie bleeeeeeeeee. <bezradny></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych