Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Podróżowanie autostopem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
26 odpowiedzi w tym temacie

#21 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 16 października 2014 - 15:39

Nigdy nie korzystałam z tego sposobu transportu, ani nikogo nie zabierałam, po prostu się boję i nikt mnie do tego nie przekona. ;)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#22 agataia91

agataia91
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 05 kwietnia 2017 - 19:23

Jeszcze nie zdarzyło mi się ani razu w życiu żebym podróżowała autostopem i nawet nikogo nie zabrałam . Bałabym się wsiadać komuś obcemu do samochodu , myślę , że to może być niebezpieczne . 

#23 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 06 kwietnia 2017 - 11:40

jechałam kiedyś stopem, ale tylko z kumplem, żeby było bezpieczniej. Jak jeździłam do Poznania na studia czasem brałam autostopowiczów, kiedyś nawet jeden pomógł mi znaleźć drogę do miejsca docelowego, więc korzyść była obustronna.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#24 muchomorka33

muchomorka33
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 19 lutego 2018 - 10:38

Kiedyś sposób osób podróżowało stopem. Wiadomo, że jest to jakieś ryzyko, ale sporo osób je podejmuje i nic im się nie dzieje. Trzeba myśleć pozytywnie. Często przeglądam blogi podróżników i są to wspaniałe przygody.

#25 Chiquita

Chiquita
  • Użytkownik
  • 331 postów

Napisano 20 kwietnia 2022 - 12:35

Przejeździłam autostopem całą Europę i Maroko i oprócz kilku trudnych sytuacji, nie spotkało mnie nic złego. Większość ludzi naprawdę nie wsiada do swoich samochodów po to, żeby kogoś zabić:)

#26 ChocoBounty

ChocoBounty
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 07 września 2022 - 15:15

Ja się boję podróżować autostopem, nie odważyłabym sie powiem szczerze. Różne historie się słyszało. 

#27 Jag

Jag
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 18 marca 2023 - 08:26

nie wiem czy teraz to jeszcze działa, chyba ludzie boją się podwozić nieznajomych