Nigdy nie korzystałam z tego sposobu transportu, ani nikogo nie zabierałam, po prostu się boję i nikt mnie do tego nie przekona. ![]()
Podróżowanie autostopem
Napisano 16 października 2014 - 15:39
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 05 kwietnia 2017 - 19:23
Jeszcze nie zdarzyło mi się ani razu w życiu żebym podróżowała autostopem i nawet nikogo nie zabrałam . Bałabym się wsiadać komuś obcemu do samochodu , myślę , że to może być niebezpieczne .
Napisano 19 lutego 2018 - 10:38
Kiedyś sposób osób podróżowało stopem. Wiadomo, że jest to jakieś ryzyko, ale sporo osób je podejmuje i nic im się nie dzieje. Trzeba myśleć pozytywnie. Często przeglądam blogi podróżników i są to wspaniałe przygody.
Napisano 20 kwietnia 2022 - 12:35
Przejeździłam autostopem całą Europę i Maroko i oprócz kilku trudnych sytuacji, nie spotkało mnie nic złego. Większość ludzi naprawdę nie wsiada do swoich samochodów po to, żeby kogoś zabić![]()
Napisano 07 września 2022 - 15:15
Ja się boję podróżować autostopem, nie odważyłabym sie powiem szczerze. Różne historie się słyszało.
Napisano 18 marca 2023 - 08:26
nie wiem czy teraz to jeszcze działa, chyba ludzie boją się podwozić nieznajomych