Najdziwniejsze miejsca, w których zdarzało wam się kochać ?
Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:07
Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:09
A ty masz? Nie romumie tego co napisalas?Rozumiem, ze kazda z WAS ma w toalecie szambo ?
Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:12
Pewnie , ze tak . Tylko dobrze jest dobierac szersze spektrum sprawy.Ko, być może, aczkolwiek mamy prawo do swego stanowiska.
Tutaj kobiety uznaja samochod za dziwne miejsce, nie wiem wiec jak traktowac toalete - jakakolwiek.nawet nie rozpatrywałam tego jako "dziwnego miejsca"
Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:30
Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:47
Tutaj kobiety uznaja samochod za dziwne miejsce, nie wiem wiec jak traktowac toalete - jakakolwiek.
Ja za dziwne miejsce uznałam każde znajdujące się poza domem
Guest_Kociak_*
Napisano 30 sierpnia 2007 - 09:39
chyba o to właśnie chodzitoaleta toalecie nie rowna
Napisano 30 sierpnia 2007 - 11:53
Napisano 30 sierpnia 2007 - 12:16
i ja się pod tym podpisuję.ale u nas publiczne toalety to zazwyczaj takie toy toye więc dziękuję bardzo, a jeśli chodzi o eleganckie restauracje to w takim miejscu wstyd by mi było pójść na szybki numerek do kibelka - po prostu moim zdaniem nie wypada
o takwszędzie dobrze ale w łóżku najlepiej
ale ja, to jak już kiedyś pisałam....starej daty i nie przepadam za udziwnieniami
Napisano 30 sierpnia 2007 - 20:27
w czasach kiedy glowa Panstwa i politycy dopuszczaja sie molestowania, a lekarze zarabiaja na handlu ludzkimi organami, a szmiry obciagaja lache osilkom na bramce w dyskotece ? Niedawno luby opowiadal mi o pewnej (powiedzmy srednio eleganckiej) restauracji , w ktorej kucharze do niektorych dan, serwowali "wkladki od siebie"a jeśli chodzi o eleganckie restauracje to w takim miejscu wstyd by mi było pójść na szybki numerek do kibelka - po prostu moim zdaniem nie wypada
Napisano 30 sierpnia 2007 - 21:40
w czasach kiedy glowa Panstwa i politycy dopuszczaja sie molestowania, a lekarze zarabiaja na handlu ludzkimi organami, a szmiry obciagaja lache osilkom na bramce w dyskotece ?a jeśli chodzi o eleganckie restauracje to w takim miejscu wstyd by mi było pójść na szybki numerek do kibelka - po prostu moim zdaniem nie wypada
Trzeba się tylko cieszyć, że jeszcze nie wszyscy tacy jesteśmy.... czy to ma znaczenie, co się dzieje wokół? I jakie są czasy? Bo ja myślę, że nie. Tym bardziej, kiedy mówimy o sprawie tak delikatnej, jak seks...
Guest_Kociak_*
Napisano 31 sierpnia 2007 - 10:21
ja myślę podobnie... Co mnie obchodzi, że ktoś mógłby w tej samej restauracji kochać się na środku sali??? Ja po prostu jak idę do takiej restauracji to uważam, że pewne rzeczy można robić, a pewnych po prostu nie wypada - DLA MNIE takie zachowanie w porządnej restauracji to zachowanie szczeniackie bez względu na to, co się teraz dzieje na świecieczy to ma znaczenie, co się dzieje wokół? I jakie są czasy? Bo ja myślę, że nie.
Napisano 31 sierpnia 2007 - 11:34
tak samo popieram trzeba w pewnych miejscach potraficz sie zachowac i opanowac emocje zwiazana zwiazana z kochaniem sie a to nie zjac napewno nie ucieknie ,
ja myślę podobnie... Co mnie obchodzi, że ktoś mógłby w tej samej restauracji kochać się na środku sali??? Ja po prostu jak idę do takiej restauracji to uważam, że pewne rzeczy można robić, a pewnych po prostu nie wypada - DLA MNIE takie zachowanie w porządnej restauracji to zachowanie szczeniackie bez względu na to, co się teraz dzieje na świecieczy to ma znaczenie, co się dzieje wokół? I jakie są czasy? Bo ja myślę, że nie.
Napisano 04 września 2007 - 21:02
Napisano 05 września 2007 - 09:42
a takie standardowe jak dziewczynki piszecie to w domku na mebelkach.. czasem bywa tak że tak szalejmy że po całym mieszkanku latamy... ściana podłoga stół,,, i takie tam...
Guest_Kociak_*
Napisano 05 września 2007 - 09:57
no i chyba w jakichś tropikacha plazy przy zachodzie słońca ale to chyba musiałaby byc bezludna plaża..
Napisano 06 września 2007 - 06:47
Napisano 06 września 2007 - 07:41
Napisano 06 września 2007 - 08:19
Napisano 16 września 2007 - 18:01