Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Najdziwniejsze miejsca, w których zdarzało wam się kochać ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
471 odpowiedzi w tym temacie

#81 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:07

Ko, być może, aczkolwiek mamy prawo do swego stanowiska. Poza tym chodziło o toaletę publiczną, o ile się nie mylę. W toalecie w domu zdarzyło nam się kochać, ale nawet nie rozpatrywałam tego jako "dziwnego miejsca" :roll:

#82 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:09

Rozumiem, ze kazda z WAS ma w toalecie szambo ?

A ty masz? Nie romumie tego co napisalas?
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#83 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:12

Ko, być może, aczkolwiek mamy prawo do swego stanowiska.

Pewnie , ze tak . Tylko dobrze jest dobierac szersze spektrum sprawy.

nawet nie rozpatrywałam tego jako "dziwnego miejsca" :roll:

Tutaj kobiety uznaja samochod za dziwne miejsce, nie wiem wiec jak traktowac toalete - jakakolwiek. :-) Poza tym , tak jak mowie, toaleta toalecie nie rowna - w restauracji czy na jakims bankiecie w wynajetej knajpie, to tez toaleta publiczna , a jednak spontaniczny seks w takim miejscu , jest bardzo erotyczny , a w takich toaletach czasem mozna "jesc z podlogi" ;-)
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#84 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:30

Dla mnie toaleta wsuper czystej restauracji czy w super czystej kawiarni pozostaje jak dla mnie toaletą publiczną a mogę się założyć, że obsługa po każdym korzystającym z ubikacji wchodzi i czyści na błysk.
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#85 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:47

Tutaj kobiety uznaja samochod za dziwne miejsce, nie wiem wiec jak traktowac toalete - jakakolwiek. :-)

Ja za dziwne miejsce uznałam każde znajdujące się poza domem :mrgreen: Poza tym, nam się to zdarzyło w toalecie - pisałam już o tym i nie było źle, ale nie było też wspaniale i zdecydowanie preferuję inne miejsca - dlatego też moje zdanie poparte jest doświadczeniem ;)

#86 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 30 sierpnia 2007 - 09:39

toaleta toalecie nie rowna

chyba o to właśnie chodzi :D ja nie mówię o domowej - w niej nawet nie próbowalibyśmy, bo w domu są inne ciekawsze miejsca, poza tym obawiam się, że w tej klitce to byśmy się ruszyć nawet nie mogli :roll: A co do publicznych, gdyby naprawdę okazała się jakaś taka czyściutka i nie śmierdząca, to w ramach "czegoś nowego" czemu nie :D ale u nas publiczne toalety to zazwyczaj takie toy toye więc dziękuję bardzo, a jeśli chodzi o eleganckie restauracje to w takim miejscu wstyd by mi było pójść na szybki numerek do kibelka - po prostu moim zdaniem nie wypada :)

#87 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 11:53

popieram wypowiedz Kociaka , napewno nie wypadało by i to bardzo , ochota zawsze moze byc powstrzymana :) i przełozna na inna okolicznosc lub okazje
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#88 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 12:16

ale u nas publiczne toalety to zazwyczaj takie toy toye więc dziękuję bardzo, a jeśli chodzi o eleganckie restauracje to w takim miejscu wstyd by mi było pójść na szybki numerek do kibelka - po prostu moim zdaniem nie wypada :)

i ja się pod tym podpisuję.

wszędzie dobrze ale w łóżku najlepiej :mrgreen:

o tak <ookk></span>
ale ja, to jak już kiedyś pisałam....starej daty i nie przepadam za udziwnieniami ;-)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#89 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 20:27

a jeśli chodzi o eleganckie restauracje to w takim miejscu wstyd by mi było pójść na szybki numerek do kibelka - po prostu moim zdaniem nie wypada :)

w czasach kiedy glowa Panstwa i politycy dopuszczaja sie molestowania, a lekarze zarabiaja na handlu ludzkimi organami, a szmiry obciagaja lache osilkom na bramce w dyskotece ? Niedawno luby opowiadal mi o pewnej (powiedzmy srednio eleganckiej) restauracji , w ktorej kucharze do niektorych dan, serwowali "wkladki od siebie" :lol: zatem pomine fakt, co komu i gdzie wypada, wobec mniej lub bardziej odpowiedniego miejsca. Ja tez cenie sobie lozko i zacisze domowe, ale w gruncie rzeczy, nie wykluczam zadnego z miejsc - byle sprzyjala atmosfera i okolicznosci.
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#90 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 21:40

a jeśli chodzi o eleganckie restauracje to w takim miejscu wstyd by mi było pójść na szybki numerek do kibelka - po prostu moim zdaniem nie wypada :)

w czasach kiedy glowa Panstwa i politycy dopuszczaja sie molestowania, a lekarze zarabiaja na handlu ludzkimi organami, a szmiry obciagaja lache osilkom na bramce w dyskotece ?

Trzeba się tylko cieszyć, że jeszcze nie wszyscy tacy jesteśmy.... czy to ma znaczenie, co się dzieje wokół? I jakie są czasy? Bo ja myślę, że nie. Tym bardziej, kiedy mówimy o sprawie tak delikatnej, jak seks...

#91 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 31 sierpnia 2007 - 10:21

czy to ma znaczenie, co się dzieje wokół? I jakie są czasy? Bo ja myślę, że nie.

ja myślę podobnie... Co mnie obchodzi, że ktoś mógłby w tej samej restauracji kochać się na środku sali??? Ja po prostu jak idę do takiej restauracji to uważam, że pewne rzeczy można robić, a pewnych po prostu nie wypada - DLA MNIE takie zachowanie w porządnej restauracji to zachowanie szczeniackie bez względu na to, co się teraz dzieje na świecie ;)

#92 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 11:34

czy to ma znaczenie, co się dzieje wokół? I jakie są czasy? Bo ja myślę, że nie.

ja myślę podobnie... Co mnie obchodzi, że ktoś mógłby w tej samej restauracji kochać się na środku sali??? Ja po prostu jak idę do takiej restauracji to uważam, że pewne rzeczy można robić, a pewnych po prostu nie wypada - DLA MNIE takie zachowanie w porządnej restauracji to zachowanie szczeniackie bez względu na to, co się teraz dzieje na świecie ;)

tak samo popieram trzeba w pewnych miejscach potraficz sie zachowac i opanowac emocje zwiazana zwiazana z kochaniem sie a to nie zjac napewno nie ucieknie ,:D
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#93 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 31 sierpnia 2007 - 11:43

a to nie zjac napewno nie ucieknie ,:D

Baaa ;) prawda prawda.. Sie dziewczyny rozgadały w temacie :D ale to dobrze ;)
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#94 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 04 września 2007 - 21:02

Rozgadałysmy sie racja widac musi byc bardzo interesujacy temat jak ma tyle chetnych :D:p

#95 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 05 września 2007 - 09:42

ja też jak narazie nie miałam dziwnych miejsc.. :-/ ale marzy mi sie w morzu albo na plazy przy zachodzie słońca ale to chyba musiałaby byc bezludna plaża.. :mrgreen: :mrgreen: bop narazie tam gdzie byłam to pełno ludzi.. pfff.. i nie było jak..
a takie standardowe jak dziewczynki piszecie to w domku na mebelkach.. czasem bywa tak że tak szalejmy że po całym mieszkanku latamy... ściana podłoga stół,,, i takie tam... :lol: hmm w windzie.. też mnie nie rajcuje...w szkole tym bardziej.. :-? szczerze mówiąć nie mogłabym chyba tam gdzie pełno ludzi...
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#96 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 05 września 2007 - 09:57

a plazy przy zachodzie słońca ale to chyba musiałaby byc bezludna plaża..

no i chyba w jakichś tropikach :D bo wieczorem jednak zazwyczaj jest chłodnawo :D

#97 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 06 września 2007 - 06:47

albo gdzieś na bezludnej wyspie... :mrgreen: tylko ja i on i nikt więcej.. robimy co chcemy :-D :-D ooooo też mi się przypomniało... gdzieś na jachcie... :mrgreen: :mrgreen:
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#98 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 06 września 2007 - 07:41

pomysł z bezludna wyspa jest naprawde genialny :):):)

#99 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 06 września 2007 - 08:19

Ech, ja jako to bezludne miejsce wolę jednak naszą sypialnię, gdy będziemy już razem mieszkać :D

#100 Gazela

Gazela
  • Użytkownik
  • 43 postów

Napisano 16 września 2007 - 18:01

a ja marze o windzie ale takie calej przeszklonej jak sa czasem w hotelach czy w centrach handlowych, ale to jak nikogo nie ma:D a z moich najdziwniejszych miejsc to byl kocyk rozlozony na polance kolo autostrady:D bylo jeszzcze pare takich roznych ale sie wstydze
W Niebiosach mnie nie chcą-bo byłam niegrzeczna :( W Piekle mnie nie chcą- bo boją się konkurencji >:->