Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Najdziwniejsze miejsca, w których zdarzało wam się kochać ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
471 odpowiedzi w tym temacie

#61 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 24 sierpnia 2007 - 12:26

No to było na fotelu... i w sumie nie było źle :)

#62 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 23:22

no to jak ni bylo zle to bylo dobrze :) wiec luuuz : )
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#63 Truskawcia151

Truskawcia151
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 21:50

Hmm .. maska samochodu na punkcie widokowym w Leśnym Parku,dworzec PKP, wesołe miasteczko , stół do szachów w parku (taki duuzy ale nie wygodny :D ) gabinet weterynaryjny w którym pracuje moja mama :D niesety zostaliśmy przez nią przyłapani na "gorącym uczynku " hmm.. sporo było takich miejsc jak na tak młodą osóbke jak ja :) ..
więcej nie pamiętam niestety .. jak sobie przypomne to dopisze :)

#64 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 21:51

gabinet weterynaryjny w którym pracuje moja mama :D niesety zostaliśmy przez nią przyłapani na "gorącym uczynku "

Hm, i jak reakcja? Bo z moją to nawet wolę nie myśleć, co by było :roll:

#65 asiunia_1987_

asiunia_1987_
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 21:59

a ja oczywiście jak większość autko,strych,maska autka,jezioro w biały dzień pełno ludzi sobie pływało koło nas ale nikt nie zauwałył co robimy:)wyglądało jakbyśmy się tulili:)pod molo w Sopocie:)w wannie pod prysznicm na stole na włączonej pralce:) :oops: oj troszke tego jest:) :oops:
My to Ty i Ja:* 25 kwietnia zbliża się dużymi krokami:)

#66 Truskawcia151

Truskawcia151
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 26 sierpnia 2007 - 22:05

gabinet weterynaryjny w którym pracuje moja mama :D niesety zostaliśmy przez nią przyłapani na "gorącym uczynku "

Hm, i jak reakcja? Bo z moją to nawet wolę nie myśleć, co by było :roll:

no niezbyt zadowolona była .. tzn jak weszła zrobiła oczy jak pięciozłotówki :shock: wyszła po 3sekundach znów weszła i zaczeła krzyczeć : dziecko drogie ile ty masz lat na litość boską ! czy jakoś tak :D ... hmm .. dała nam troche intymności i wyszła jak sie chcieliśmy ubrać :D ..
potem weszła i zrobiła mi "małą" pogadanke na temat bezpiecznego seksu :lol:

#67 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 08:50

oj Truskawcia szalona kobita z ciebie ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#68 SpryCiulaaa

SpryCiulaaa
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 09:18

Hehehehhehe :D Ciekawe po kim to ma.. mama czy raczje tatta ? :D
Dołączona grafika

Myśleli, że jak będe mała to będzie mniejszy problem :)

#69 Truskawcia151

Truskawcia151
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 10:56

No szalona teeż :) poprostu lubie wyzwania :D
a po kim .. hmm .. chyba po mamie :mrgreen:

#70 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 11:16

mama też w weterynaryjnym szalała ? :P <trele></span>

#71 Truskawcia151

Truskawcia151
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 23:38

mama też w weterynaryjnym szalała ? :P <trele></span>

ojj a tego to nawet nie wiem :mrgreen: i chyba nawet wole nie wiedzieć :D

#72 natala

natala
  • Użytkownik
  • 84 postów

Napisano 28 sierpnia 2007 - 10:21

ooo kurcze widze ze niektorzy to maja wiele miejsc taki dziwacznych , my z mym dziubkiem to jednym takim miejsce była pralka a tak to raczej nie ,nio i czasem zdarza sie ze wszyscy w domu a my buszujemy w pokojiku hihihi
"To prawdziwa ulga mieć kogoś, przed kim można otowrzyć własne serce, kogo możesz uczynić współuczestnikiem swoich intymności,komu możesz powierzyć swoje tajemnice."

#73 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 sierpnia 2007 - 09:28

jednym takim miejsce była pralka

ah, ta moja pamiętna pralka...

A ostatnio ... mhmmm... z Radziokiem... mhmmm... ;)
W kuchni na blacie :P

#74 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 29 sierpnia 2007 - 09:42

Nie ma wielu takich miejsc , ktore bylyby oryginalne .
Bylo jedno miejsce, ktore zapadlo mi mocno w pamiec - to byla spizarnia mojej szefowej. Pracowalam w Szwajcarii jako opiekunka. Moj luby przyjechal do mnie na wakacje. Wybralismy sie do spizarni po cos do jedzenia , no i utknelismy tam - zrobilam mu loda na kleczkach , a on poganial mnie szpicruta :lol: (rodzina u ktorej mieszkalam jezdzila konno i w spizarni trzymali caly ekwipunek ,a mojemu ukochanemu wpadl w oko wlasnie bacik).
Samochod pelna para zaliczylam dopiero w tym roku , w drodze ze Szwajcarii do Warszawy - to byl jakis parking na 100km przed polsko - niemiecka granica - bylam tak napalona, ze warunki isteniejace w samochodzie nie byly w stanie mnie zniechecic , ale przyznam szczerze , latwo nie bylo <bezradny></span>
Mojemu lubemu marzy sie seks w przebieralni , juz kilka razy probowal mnie zachecac, ale nie wyszlo - nie potrafie rozkoszy przezywac po cichu, dlatego trudno mi sie na to zdecydowac.
AAaaaaaaa, jeszcze mi sie przypomnialo - toaleta w parku . Wracalismy z zakupow , usiedlismy w parku , no i postanowilismy skorzystac z toalety publicznej . Niestety bez finalu , bo pomimo, iz toaleta niezwykle czysta, to nie potrafilam sie do konca wyluzowac z glowa przy desce sedesowej :lol: Ale fajne doswiadczenie .
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#75 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 29 sierpnia 2007 - 11:48

nie potrafilam sie do konca wyluzowac z glowa przy desce sedesowej

no coś Ty? nie potrafiłaś??? :lol: ja dlatego właśnie omijam toalety szerokim łukiem - jakieś to dla mnie antypodniecające miejsce, wręcz powiedziałabym - śmierdzące :P

#76 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 29 sierpnia 2007 - 12:04

NIe bede faworyzowac Zachodu, ale w miejscu w ktorym bylam, bylo naprawde czysto. To byl park z fontannami przy domu slubow , spedzalam w tym parku mnostwo wolnego czasu i dobrze znalam to miejsce. NIe wybralabym sie do przypadkowo wybranej toalety, bo zgadzam sie z Toba Aniu, ze to niezbyt podniecajace ;-)
"Z życiem jest jak z sukienką : można mieć bogate i kolorowe, a jednak je zmarnować, można też mieć życie zwyczajne i nosić sie z klasą" .

#77 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 29 sierpnia 2007 - 21:19

Też się zgadzam...
Śmierdzące - doskonałe określenie :mrgreen:

#78 Jewel

Jewel
  • Użytkownik
  • 3 742 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 00:42

Mi jakoś seks w toalecie kojarzy się z czymś obelżywym- nawet z własnym facetem. Kojarzy mi się z dyskotekową toaletą gdzie koleś nowo spotkaną dziewczynę kuje w kiblu <rzygi></span>
"miłość jest ślepa dlatego lubi ciemność"

#79 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 07:59

Kojarzy mi się z dyskotekową toaletą gdzie koleś nowo spotkaną dziewczynę kuje w kiblu <rzygi></span>

<ookk></span> o tak...

wszędzie dobrze ale w łóżku najlepiej :mrgreen:
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#80 Ko.

Ko.
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 30 sierpnia 2007 - 08:02

Rozumiem, ze kazda z WAS ma w toalecie szambo ? :> zdaje mi sie Drogie kolazanki, ze toaleta toalecie nie rowna , a przyszle doswiadczenie moga mocno zweryfikowac Wasze stanowisko .