Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Barwy szczęścia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
23 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 04 maja 2012 - 10:42

Odglądacie ten serial?

Wprawdzie nie oglądałam go od początku, ale obejrzałam powtórki i teraz jestem ze wszystkim na bieżąco.

Ostatnio zmieniła się aktorka grająca postać Natalii i trudno mi się przyzwyczaić.
Owa bohaterka zaczęła spotykać się z Ksawerym i ciekawe co z tego wyniknie.

We wczorajszym odcinku zginęła w wypadku samochodowym matka Klary. Trochę szkoda, bo lubiłam jej postać, graną przez Dorotę Segdę.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#2 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 04 maja 2012 - 19:06

We wczorajszym odcinku zginęła w wypadku samochodowym matka Klary. Trochę szkoda, bo lubiłam jej postać, graną przez Dorotę Segdę.

czyta o tym .
kiedsy lubaszenko teraz ona.
kilka razy po kawalku ogladałam, ale nie wciaga mnie ten tasiemiec.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#3 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 04 maja 2012 - 19:41

czyta o tym .
kiedsy lubaszenko teraz ona.
kilka razy po kawalku ogladałam, ale nie wciaga mnie ten tasiemiec.

A jeszcze wcześniej Agnieszka Pilaszewska, która grała mamę Kasi Górki.

Ech, chyba ten wątek nie rozwinie się bardziej. :/ A myślałam, że prócz mnie ktoś jeszcze ogląda i lubi ten serial. :-(
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#4 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 05 maja 2012 - 17:04

Ja oglądałam serial od pierwszego odcinka i jak do teraz nie opuściłam żadnego...chyba :)
Mam nadzieję,że Hubert zejdzie się z Klarą :)

#5 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 05 maja 2012 - 21:26

Hubert zejdzie się z Klarą

zrobiłby to tylko z litości.

skoro już raz ją zdradził i z tą dziewczyną się związał to na miejscu Klary drugi raz nie zaufałabym mu. Zwłaszcza, że mówił, że jego uczucie się już dawno wypaliło w stosunku do niej.
Ta Klara to taka ofiara losu. :-P

#6 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 07 maja 2012 - 08:24

Mnie Klara odpowiada. Jest bardzo poukladana, niekiedy ma się wrażenie, że za bardzo. Trochę mi jej szkoda, bo tak naprawdę miała tylko mamę, której teraz nagle brakło i została sama. :-(
Wydaje mi się, że ona nadal kocha Huberta, mimo że ta twierdzi inaczej.

#7 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 17 września 2013 - 14:39

Jest ktoś kto jeszcze ogląda? Bo widzę, że jakiś zastój się w wątku zrobił...

Ja oglądam, wciągnęłam się ostatnio. Jak nie uda mi się obejrzeć w TV wieczorem to później nadrabiam :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#8 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 17 września 2013 - 14:50

palomka, heh ja też oglądam :-P

Robię sobie maratonik, 2 odc pod rząd Barw i później M jak miłość ;-)

<ookk>

#9 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 17 września 2013 - 14:54

palomka, heh ja też oglądam :-P

No to nie jestem sama :mrgreen:

Na początku nie oglądałam oglądała moja mama, a teraz ona przestała a ja się wciągnęłam :lol:

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#10 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 17 września 2013 - 14:56

palomka, myślisz, że Justyna z tym Łysym gościem, kucharzem (niestety nie pamiętam imienia) zostaną parą?

a w ogóle dlaczego jej mąż się wyprowadził? Niestety niektóre wątki mi umknęły :-P

<ookk>

#11 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 17 września 2013 - 14:58

palomka, myślisz, że Justyna z tym Łysym gościem, kucharzem (niestety nie pamiętam imienia) zostaną parą?

No jakis tam flirt między nimi się pojawia, ale ja myslę, że jak już bedzie na dobrej drodze to się zjawi jej mąż. :roll:

a w ogóle dlaczego jej mąż się wyprowadził? Niestety niektóre wątki mi umknęły :-P

Nie mam pojęcia... nie wiem czy on nie miał z czymś jakiś problemów. Chyba muszę doczytać na necie <bezradny></span>

#12 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 18 września 2013 - 16:42

Ogladam powtorki na necie 8-) gdy wstane wczesnie rano w sobote to nieraz pozwalam sobie na nadrobienie zaleglosci serialowych :-P zwlaszcza w taka brzydka jesienna pogode.
Jak w kazdym serialu zdarzaja sie przegiecia w scenariuszu, ale ogolnie wg mnie jest wporzadku 8-)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#13 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 września 2013 - 01:55

Jest ktoś kto jeszcze ogląda? Bo widzę, że jakiś zastój się w wątku zrobił...

Oglądam, oglądam i cieszę się, że jest większe grono fanów tego serialu. :)

Pożegnaliśmy kolejnego bohatera. Ksawerego Rybińskiego. Nie był on za bardzo pozytywną postacią, ale jak to w serialach bywa, "wybielili" go, żeby widzowie nie zapamiętali go źle.
Aktor, który go grał (Sebastian Cybulski), chciał uśmiercić swojego bohatera, bo chce zacząć sie bardziej rozwijać i zająć się grą w teatrze. Nie chciał, żeby go jakiś inny aktor zastąpił, tak że dogadał się ze scenarzystką, no i Ksawery bardzo poważnie zachorował i niestety przegrał walkę z chorobą.

Bardzo mi się podobały złote gody Teresy i Fryderyka oraz to, że w trakcie uroczystości, Marek poprosił Marysię o rękę. Za to mniej się podobała reakcja jego matki, która jest zołzowata do granic możliwości. Oj "umila" ona życie
swojemu synowi.
Czytałam, że Robert przyzna się do zdrady. Ponoć Marta zażąda rozwodu.
Jeżeli chodzi o męża Justyny, to pamiętam, że ich problemy wzięły się stąd, że mieli problem z zajściem w ciążę i to on miał jakiś problem zdrowotny. Przez to kryzys między nimi. Julia i Paweł sprowadzili ich do Włoch, ale widocznie nie rozwiązało to ich problemów, skoro Justyna wróciła sama. I coś mi się wydaje, że między nią a Danielem coś będzie.

#14 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 21 września 2013 - 08:09

Między Justyną, a Danielem mogłoby coś być bo myślę, że fajną parę by stworzyli...
Co do Ksawerego to pod koniec go nawet polubiłam, ale to może faktycznie przez to, że go trochę na koniec zmienili na pozytyw.

#15 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 września 2013 - 23:42

Co do Ksawerego to pod koniec go nawet polubiłam, ale to może faktycznie przez to, że go trochę na koniec zmienili na pozytyw.

I właśnie o to chodziło scenarzystom. ;-)
On tam w sumie nie był aż taki zły, ale i tak za bardzo nie przepadałam za nim.
Ciekawe, którego aktora teraz uśmiercą, bo co sezon, to jakiś odchodzi.

Bawi mnie wątek Joli i Janka. :lol:
Zastanawiam się czy Sara z Jasiem oraz Basia i Zenek wrócą.

#16 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 30 września 2013 - 12:16

Między Justyną, a Danielem mogłoby coś być bo myślę, że fajną parę by stworzyli...

I już się zdarzyło. Spali ze sobą :-P

<ookk>

#17 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 30 września 2013 - 12:30

I już się zdarzyło. Spali ze sobą :-P

Oglądałam, oglądałam :D

Ciekawi mnie coraz bardziej ten serial :mrgreen: :mrgreen:

#18 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 13 października 2013 - 03:01

Mnie zastanawia jak potoczy się wątek z uczennicą Kingą. Ponoć małolata próbowała popełnić samobójstwo.
No i ciekawe czy Justyna zawalczy o małżeństwo z Norbertem.

#19 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 13 października 2013 - 09:51

Mnie zastanawia jak potoczy się wątek z uczennicą Kingą. Ponoć małolata próbowała popełnić samobójstwo.

Ja myślę, że w tej kwestii Anna zadziała i wróci do roli dyrektora szkoły...
Tamta nowa jakoś kompletnie nie ogarnięta w temacie... :roll:

#20 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 05 listopada 2013 - 07:00

To było do przewidzenia, że Justyna zajdzie w ciążę z Danielem. No to się narobiło. ;-)