Barwy szczęścia
Napisano 04 maja 2012 - 10:42
Wprawdzie nie oglądałam go od początku, ale obejrzałam powtórki i teraz jestem ze wszystkim na bieżąco.
Ostatnio zmieniła się aktorka grająca postać Natalii i trudno mi się przyzwyczaić.
Owa bohaterka zaczęła spotykać się z Ksawerym i ciekawe co z tego wyniknie.
We wczorajszym odcinku zginęła w wypadku samochodowym matka Klary. Trochę szkoda, bo lubiłam jej postać, graną przez Dorotę Segdę.
Napisano 04 maja 2012 - 19:06
czyta o tym .We wczorajszym odcinku zginęła w wypadku samochodowym matka Klary. Trochę szkoda, bo lubiłam jej postać, graną przez Dorotę Segdę.
kiedsy lubaszenko teraz ona.
kilka razy po kawalku ogladałam, ale nie wciaga mnie ten tasiemiec.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 maja 2012 - 19:41
czyta o tym .We wczorajszym odcinku zginęła w wypadku samochodowym matka Klary. Trochę szkoda, bo lubiłam jej postać, graną przez Dorotę Segdę.
kiedsy lubaszenko teraz ona.
kilka razy po kawalku ogladałam, ale nie wciaga mnie ten tasiemiec.
A jeszcze wcześniej Agnieszka Pilaszewska, która grała mamę Kasi Górki.
Ech, chyba ten wątek nie rozwinie się bardziej.
Napisano 05 maja 2012 - 17:04
Mam nadzieję,że Hubert zejdzie się z Klarą
Napisano 05 maja 2012 - 21:26
zrobiłby to tylko z litości.Hubert zejdzie się z Klarą
skoro już raz ją zdradził i z tą dziewczyną się związał to na miejscu Klary drugi raz nie zaufałabym mu. Zwłaszcza, że mówił, że jego uczucie się już dawno wypaliło w stosunku do niej.
Ta Klara to taka ofiara losu.
Napisano 07 maja 2012 - 08:24
Wydaje mi się, że ona nadal kocha Huberta, mimo że ta twierdzi inaczej.
Napisano 17 września 2013 - 14:39
Ja oglądam, wciągnęłam się ostatnio. Jak nie uda mi się obejrzeć w TV wieczorem to później nadrabiam
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 17 września 2013 - 14:50
Robię sobie maratonik, 2 odc pod rząd Barw i później M jak miłość
Napisano 17 września 2013 - 14:54
No to nie jestem samapalomka, heh ja też oglądam
Na początku nie oglądałam oglądała moja mama, a teraz ona przestała a ja się wciągnęłam
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 17 września 2013 - 14:56
a w ogóle dlaczego jej mąż się wyprowadził? Niestety niektóre wątki mi umknęły
Napisano 17 września 2013 - 14:58
No jakis tam flirt między nimi się pojawia, ale ja myslę, że jak już bedzie na dobrej drodze to się zjawi jej mąż.palomka, myślisz, że Justyna z tym Łysym gościem, kucharzem (niestety nie pamiętam imienia) zostaną parą?
Nie mam pojęcia... nie wiem czy on nie miał z czymś jakiś problemów. Chyba muszę doczytać na neciea w ogóle dlaczego jej mąż się wyprowadził? Niestety niektóre wątki mi umknęły
Napisano 18 września 2013 - 16:42
Jak w kazdym serialu zdarzaja sie przegiecia w scenariuszu, ale ogolnie wg mnie jest wporzadku
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 21 września 2013 - 01:55
Jest ktoś kto jeszcze ogląda? Bo widzę, że jakiś zastój się w wątku zrobił...
Oglądam, oglądam i cieszę się, że jest większe grono fanów tego serialu.
Pożegnaliśmy kolejnego bohatera. Ksawerego Rybińskiego. Nie był on za bardzo pozytywną postacią, ale jak to w serialach bywa, "wybielili" go, żeby widzowie nie zapamiętali go źle.
Aktor, który go grał (Sebastian Cybulski), chciał uśmiercić swojego bohatera, bo chce zacząć sie bardziej rozwijać i zająć się grą w teatrze. Nie chciał, żeby go jakiś inny aktor zastąpił, tak że dogadał się ze scenarzystką, no i Ksawery bardzo poważnie zachorował i niestety przegrał walkę z chorobą.
Bardzo mi się podobały złote gody Teresy i Fryderyka oraz to, że w trakcie uroczystości, Marek poprosił Marysię o rękę. Za to mniej się podobała reakcja jego matki, która jest zołzowata do granic możliwości. Oj "umila" ona życie
swojemu synowi.
Czytałam, że Robert przyzna się do zdrady. Ponoć Marta zażąda rozwodu.
Jeżeli chodzi o męża Justyny, to pamiętam, że ich problemy wzięły się stąd, że mieli problem z zajściem w ciążę i to on miał jakiś problem zdrowotny. Przez to kryzys między nimi. Julia i Paweł sprowadzili ich do Włoch, ale widocznie nie rozwiązało to ich problemów, skoro Justyna wróciła sama. I coś mi się wydaje, że między nią a Danielem coś będzie.
Napisano 21 września 2013 - 08:09
Co do Ksawerego to pod koniec go nawet polubiłam, ale to może faktycznie przez to, że go trochę na koniec zmienili na pozytyw.
Napisano 21 września 2013 - 23:42
Co do Ksawerego to pod koniec go nawet polubiłam, ale to może faktycznie przez to, że go trochę na koniec zmienili na pozytyw.
I właśnie o to chodziło scenarzystom.
On tam w sumie nie był aż taki zły, ale i tak za bardzo nie przepadałam za nim.
Ciekawe, którego aktora teraz uśmiercą, bo co sezon, to jakiś odchodzi.
Bawi mnie wątek Joli i Janka.
Zastanawiam się czy Sara z Jasiem oraz Basia i Zenek wrócą.
Napisano 30 września 2013 - 12:16
Między Justyną, a Danielem mogłoby coś być bo myślę, że fajną parę by stworzyli...
I już się zdarzyło. Spali ze sobą
Napisano 30 września 2013 - 12:30
Oglądałam, oglądałamI już się zdarzyło. Spali ze sobą
Ciekawi mnie coraz bardziej ten serial
Napisano 13 października 2013 - 03:01
No i ciekawe czy Justyna zawalczy o małżeństwo z Norbertem.
Napisano 13 października 2013 - 09:51
Ja myślę, że w tej kwestii Anna zadziała i wróci do roli dyrektora szkoły...Mnie zastanawia jak potoczy się wątek z uczennicą Kingą. Ponoć małolata próbowała popełnić samobójstwo.
Tamta nowa jakoś kompletnie nie ogarnięta w temacie...
Napisano 05 listopada 2013 - 07:00