Czy jest ktoś w stanie ( czy w ogóle się da zrobić coś takiego) powiedzieć mi ile schudnę po jakim czasie stosując to wszystko, co poniżej?: Dodatkowo powiem, że mam 164cm wzrostu i ważę 70kg, mam słabą przemianę materii. A działam tak:
Poniedziałek: zumba 55minut,
Wtorek: zumba 55 minut,
Środa: zumba 55 minut,
Czwartek: Abt 55 minut i step 55 minut jedno po drugim
Piątek: zumba 55 minut
Sobota: zumba 55 minut lub Abt 55 minut i Dance aerobic 55 minut jedno po drugim ( co druga sobota zumba, co druga Abt i Dance…)
Niedziela: step+brzuch 55 minut
Oczywiście zdarzają się tygodnie, że jakiś dzień mi wypadnie bez ćwiczenia ale w najgorszym przypadku tracę 2 dni.
Jeśli chodzi o jedzenie to przykładowy dzień:
6.30 – banan lub jogurt ( smakowy, mały kubeczek 150gram)
9.30 – 3 kromki razowca, z masłem, wędliną, serem i pomidorem czasami bez pomidora z ketchupem lub ok.50gram płatków kukurydzianych z ok. 300ml mleka 3,2% tłuszczu
12.30 – banan lub gruszka lub jabłko lub jogurt
15.30 – szpinak ( ok.2-3 łyżki) i pół piersi z kurczaka niestety z solą i przyprawami i niestety smażone lub 1 pomidor z mozzarellą i pól piersi z kurczaka, pierś z kurczaka często zastąpiona łososiem lub dorszem lub pstrągiem, a szpinak czy pomidor surówką np. colesław
19-20 – banan lub jogurt lub serek wiejski czasami zdarza się że zjem 2 kromki razowca suchego i 2-3 parówki
Takie małe grzeszki to parówki, pasztet i lody – po prostu uwielbiam to i nie wyeliminuję całkiem, bo wiem, że w końcu nie wytrzymam i rzucę się na to z nawiązką.
Średnio wypijam 1litr wody niegazowanej ( z większą ilością jest ciężko, bo jestem tym typem, co ogólnie mało pije), dodatkowo 2 kawy z mlekiem i 1-2 herbaty z cytryną i łyżką miodu. Nie jem ziemniaków, makaronów, ryżu. Nie używam cukru ani słodzików, nie piję słodkich gazowanych napojów ani soków. Sporadycznie zjem pizzę lub frytki ( sporadycznie ok. raz na 3 miesiące). Hm… chyba wszystko.
Więc bardzo proszę o informację czy i jakich efektów mogę się spodziewać no i kiedy?
Pozdrawiam
Asia