Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Porwanie dziecka w Sosnowcu

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
412 odpowiedzi w tym temacie

#401 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 14:05

Jej by się przydał pobyt w zakładzie zamkniętym, jakim jest psychiatryk dożywotnio... Baba ma nierówno pod sufitem i stanowi zagrożenie dla otoczenia. A jakiś kretyn próbuje ją uspołeczniać :roll:

#402 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 07 listopada 2012 - 20:24

ja w ogóle już nie rozumiem tego całego cyrku ...

#403 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 11 listopada 2012 - 17:31

czytałam ,ze podobno sie odnalazła :-)

[ Dodano: 2012-11-21, 19:01 ]
dzis ja w jakiejś wsi ja znaleziono , mieszkala z jakimś chlopakiem.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#404 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 21:06

Słyszałam o tym. To był ktoś niespokrewniony z nią.

Oj, jak jeszcze długo będziemy o niej słyszeć? Robi wiele szumu wokół własnej osoby. Tylko szkoda, że zdobyła "sławę" kosztem własnego dziecka.

A ten jej chłop jest jeszcze z nią??
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#405 malwitka

malwitka
  • Użytkownik
  • 1 213 postów

Napisano 21 listopada 2012 - 21:28

Katarzyna W., podejrzana o zabójstwo swojej półrocznej córki Madzi, została zatrzymana. Dwa dni temu katowicki sąd wydał za nią list gończy, bo nie stawiała się zgodnie z nakazem do komisariatu. Kobieta trafiła na śląską listę TOP poszukiwanych.

22-latka ukrywała się w drewnianym domu w miejscowości Turośń Dolna, około 20 kilometrów od Białegostoku. Lokal wynajmował znajomy W., którego poznała mieszkając w Łodzi. 23-latek mieszkał razem z nią.

Mundurowi pojawili się pod domem około 7.00 rano. Według podinsp. Andrzeja Baranowskiego z podlaskiej policji, W. była zaskoczona i nie stawiała żadnego oporu podczas zatrzymania. Rzecznik nie ujawnił, jak policjantom udało się ustalić miejsce pobytu poszukiwanej. Zaznaczył tylko, że był to efekt "działań operacyjnych".

źródło: nasygnale.pl

#406 kaskuskaa

kaskuskaa
  • Użytkownik
  • 256 postów

Napisano 30 listopada 2012 - 13:06

dla mnie to wszystko jest niezrozumiale, jak to mozliwe zeby ja tyle razy wypuszczac, znow zatrzymywac i ganiac za nia przez cala Polske? Dlaczego ta cala sprawa jest tak bardzo lekcewazona i niedopilnowana? Cos mi tu smierdzi, bo przeciez ona sobie robi ze wszystkimi co tylko jej sie podoba a nasz wymiar sprawiedliwosci jest jakis ulomny ze nie moze wreszcie ustalic co sie stalo z tym biednym dzieciatkiem.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#407 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 31 grudnia 2012 - 15:08

Akt oskarżenia ws. śmierci półrocznej Magdy z Sosnowca

Katowicka prokuratura przesłała w poniedziałek do Sądu Okręgowego w Katowicach akt oskarżenia w sprawie śmierci półrocznej Magdy z Sosnowca. Matka dziecka Katarzyna W. odpowie za zabójstwo dziecka. Według śledczych oskarżona udusiła córeczkę.

Katarzyna W. jest jedyną osobą, której w tej sprawie przedstawiono zarzuty. Odpowie za trzy przestępstwa - poza zabójstwem także za też zawiadomienie organów ścigania o niepopełnionym przestępstwie oraz tworzenie fałszywych dowodów, by skierować postępowanie przeciwko innej osobie. Może jej grozić nawet dożywocie.

onet

Nareszcie, mam nadzieję że ta kobieta zgnije w więzieniu za to co zrobiła. Akt oskarżenia mnie nie dziwi- odkąd wyszła sprawa z ukryciem zwłok nie wierzyłam w ani jedno jej słowo.. późniejsze zachowanie tylko potwierdzało podejrzenia :roll:
Dziwi mnie fakt że tyle czasu trwało zanim biegli wydali opinie o uduszeniu :evil:
Prokuratura się nie popisała w tym śledztwie, a coś mi się wydaje, że Katarzyna W dalej będzie kombinować, żeby się wymigać od więzienia :roll:

#408 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 16:01

Prokuratura się nie popisała w tym śledztwie

prawie rok zanm postawiono jakies zarzuty i jest akt oskarżenia :-( mam nadzieje, ze bedzie dozywocie :evil:

#409 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 01 stycznia 2013 - 17:44

mam nadzieje, ze bedzie dozywocie

podobno ma byc. Oby. Coraz czesciej sie słyszy ze matka lub ojciec zabli male dziecko. :cry:
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#410 Desire

Desire
  • Użytkownik
  • 172 postów

Napisano 05 stycznia 2013 - 12:37

Rychły czas zrobić coś z tą morderczynią z zadatkami na celebrytkę. Oby było dożywocie.
22.01.2012 ;*

#411 Jogobella

Jogobella
  • Użytkownik
  • 1 174 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 15:01

W końcu ruszył proces. Katarzyna W. nie przyznaje się do winy. Sędzia zadecydował, że rozprawa będzie jawna.

Jeszcze do niedawna każdy widział jej gębę, a tu nagle zamazują ją.

Według mnie, to ten proces i wyrok dożywocia, to tylko formalność.
"Wiedzieć, że się wie, co się wie i wiedzieć, że się nie wie, czego się nie wie - oto prawdziwa wiedza." Konficjusz

#412 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 15:20

Według mnie, to ten proces i wyrok dożywocia, to tylko formalność.

No właśnie, żebyśmy się wszyscy nie zdziwili :roll:

Dziś właśnie wypowiadali się specjaliści, że Polacy już osądzili, tym czasem w świetle prawa jest wciąż niewinna- dopóki jej się winy nie udowodni. I że wyrok może być dla wielu zaskoczeniem.

Tak czy inaczej- na dożywocie to i tak bym nie liczyła... Niestety <bezradny></span>

#413 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 19 lutego 2013 - 22:47

tym czasem w świetle prawa jest wciąż niewinna- dopóki jej się winy nie udowodni.

konstytucja jej to gwarantuje. mysle ze trzeba cierpliwosci zanim wyrok bedzie.