Porwanie dziecka w Sosnowcu
Napisano 07 listopada 2012 - 14:05
Napisano 07 listopada 2012 - 20:24
Napisano 11 listopada 2012 - 17:31
[ Dodano: 2012-11-21, 19:01 ]
dzis ja w jakiejś wsi ja znaleziono , mieszkala z jakimś chlopakiem.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 21 listopada 2012 - 21:06
Oj, jak jeszcze długo będziemy o niej słyszeć? Robi wiele szumu wokół własnej osoby. Tylko szkoda, że zdobyła "sławę" kosztem własnego dziecka.
A ten jej chłop jest jeszcze z nią??
Napisano 21 listopada 2012 - 21:28
22-latka ukrywała się w drewnianym domu w miejscowości Turośń Dolna, około 20 kilometrów od Białegostoku. Lokal wynajmował znajomy W., którego poznała mieszkając w Łodzi. 23-latek mieszkał razem z nią.
Mundurowi pojawili się pod domem około 7.00 rano. Według podinsp. Andrzeja Baranowskiego z podlaskiej policji, W. była zaskoczona i nie stawiała żadnego oporu podczas zatrzymania. Rzecznik nie ujawnił, jak policjantom udało się ustalić miejsce pobytu poszukiwanej. Zaznaczył tylko, że był to efekt "działań operacyjnych".
źródło: nasygnale.pl
Napisano 30 listopada 2012 - 13:06
Napisano 31 grudnia 2012 - 15:08
onetAkt oskarżenia ws. śmierci półrocznej Magdy z Sosnowca
Katowicka prokuratura przesłała w poniedziałek do Sądu Okręgowego w Katowicach akt oskarżenia w sprawie śmierci półrocznej Magdy z Sosnowca. Matka dziecka Katarzyna W. odpowie za zabójstwo dziecka. Według śledczych oskarżona udusiła córeczkę.
Katarzyna W. jest jedyną osobą, której w tej sprawie przedstawiono zarzuty. Odpowie za trzy przestępstwa - poza zabójstwem także za też zawiadomienie organów ścigania o niepopełnionym przestępstwie oraz tworzenie fałszywych dowodów, by skierować postępowanie przeciwko innej osobie. Może jej grozić nawet dożywocie.
Nareszcie, mam nadzieję że ta kobieta zgnije w więzieniu za to co zrobiła. Akt oskarżenia mnie nie dziwi- odkąd wyszła sprawa z ukryciem zwłok nie wierzyłam w ani jedno jej słowo.. późniejsze zachowanie tylko potwierdzało podejrzenia
Dziwi mnie fakt że tyle czasu trwało zanim biegli wydali opinie o uduszeniu
Prokuratura się nie popisała w tym śledztwie, a coś mi się wydaje, że Katarzyna W dalej będzie kombinować, żeby się wymigać od więzienia
Napisano 01 stycznia 2013 - 16:01
prawie rok zanm postawiono jakies zarzuty i jest akt oskarżeniaProkuratura się nie popisała w tym śledztwie
Napisano 01 stycznia 2013 - 17:44
podobno ma byc. Oby. Coraz czesciej sie słyszy ze matka lub ojciec zabli male dziecko.mam nadzieje, ze bedzie dozywocie
Napisano 05 stycznia 2013 - 12:37
Napisano 19 lutego 2013 - 15:01
Jeszcze do niedawna każdy widział jej gębę, a tu nagle zamazują ją.
Według mnie, to ten proces i wyrok dożywocia, to tylko formalność.
Napisano 19 lutego 2013 - 15:20
Według mnie, to ten proces i wyrok dożywocia, to tylko formalność.
No właśnie, żebyśmy się wszyscy nie zdziwili
Dziś właśnie wypowiadali się specjaliści, że Polacy już osądzili, tym czasem w świetle prawa jest wciąż niewinna- dopóki jej się winy nie udowodni. I że wyrok może być dla wielu zaskoczeniem.
Tak czy inaczej- na dożywocie to i tak bym nie liczyła... Niestety
Napisano 19 lutego 2013 - 22:47
konstytucja jej to gwarantuje. mysle ze trzeba cierpliwosci zanim wyrok bedzie.tym czasem w świetle prawa jest wciąż niewinna- dopóki jej się winy nie udowodni.