Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Angelina Jolie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

#21 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 01:46

Już cały internet śmieje się z jej wystającej chudej nogi

:lol:

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#22 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 01:50

Dołączona grafika
Dołączona grafika
<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span> to poniżej jest dobre :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#23 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 07:43

<umieraam></span> <umieraam></span> <umieraam></span>

Ta sukienka nie podoba mi się w ogóle. Ciężka, sztywna i właściwie wygląda jak koc albo narzuta.

#24 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 08:21

No nieźle :lol: :lol: :lol:
Faktyczne ta noga jest wszędzie :lol:
Ogólnie nie wyglądała źle (jeśli chodzi o całokształt), ale góra te sukienki leży tragicznie <bezradny></span>

Fakt faktem, że co by nie założyła i tak ma co pokazać :-D

Załączone miniatury

• angelina-jolie-oscars-2012-4.jpg

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#25 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 08:42

<biglol></span> boskie te fotki, normalnie posikać się można

Wyglądała jak wychudzona córka młynarza w tej sukni, koszmar :-P

er3mjw4zst9mivdb.png

#26 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 10:58

Wyglądała jak wychudzona córka młynarza w tej sukni, koszmar

Jak śmierć na urlopie :mrgreen:
Za czasów Tomb Raidera chyba najkorzystniej wyglądała.

#27 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 12:58

Faktyczne ta noga jest wszędzie :lol:

Ma nawet swoje konto na Twitterze :lol:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#28 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 15:46

no, chyba przesadziła z eksponowaniem nogi :-)

Załączone miniatury

• 2.png
  • 1.jpg

#29 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 21:22

Gdzie nie spojrzę ,to wszędzie te nogi <umieraam></span>

#30 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 29 lutego 2012 - 21:28

Strasznie blada :-? a ta suknia to

Ciężka, sztywna i właściwie wygląda jak koc albo narzuta.

:lol:

Beznadziejnie wygladala.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#31 WeselneZaplecze

WeselneZaplecze
  • Użytkownik
  • 160 postów

Napisano 01 marca 2012 - 14:56

Uśmiać się można patrząc na te zdjęcia <lol></span> A w Internecie, aż o tym huczy!

#32 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 marca 2012 - 20:08

ale góra te sukienki leży tragicznie <bezradny></span>

Ja myślałam, że tą górę jej dorysowali w jakimś paincie czy cuś :-> <hepi1></span> Taka kanciasta i "nieleżąca" :lol:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#33 siela

siela
  • Użytkownik
  • 50 postów

Napisano 01 marca 2012 - 20:44

Przegięcie z tą nogą. Miała na sobie całkiem fajna kreację - chociaż w czarnym wyglada troche przygnebiająco. A teraz została tylko noga

#34 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 01 marca 2012 - 20:59

A mis się sukienka podobała :P cieżko wyglądała, ale bardzo dostojnie :) jedynie ta noga zbyt wystawiona i zbyt chuda, ale nie wiem z czego robić aż taką aferę. Przecież ona już hoho jest taka chuda.

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#35 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 14 maja 2013 - 09:51

Angelina Jolie usunęła obie piersi w obawie przed rakiem. "Jestem nosicielką wadliwego genu"

Angelina Jolie poddała się prewencyjnej operacji mastektomii, żeby uchronić się przed rakiem, na którego zmarła jej matka. Aktorka opisała operacje i zabiegi, jakie przeszła, w specjalnym artykule dla "The New York Timesa".

Jolie w tekście zatytułowanym "Mój medyczny wybór" w bardzo osobisty sposób pisze o tym, co przeszła. Oto jej całe oświadczenie:

"Moja matka walczyła z rakiem przez blisko dekadę i zmarła w wieku 56 lat. Zdążyła poznać pierwsze ze swoich wnucząt i trzymać je w ramionach. Ale moje inne dzieci nigdy nie będą miały szansy jej poznać i doświadczyć jej miłości i wdzięku" - napisała.

(Matka Angeliny, aktorka Mercheline Bertrand, zmarła w 2007 roku po blisko ośmiu latach walki z rakiem jajnika. Matka Bertrand również zmarła młodo - miała zaledwie 45 lat -red.)

"Często rozmawiamy o 'mamie mamusi', a ja usiłuję wyjaśnić chorobę, która nam ją odebrała. Moje dzieci pytały mnie, czy to samo może przydarzyć się mnie. Zawsze mówiłam im, by się nie martwiły, ale prawda jest taka, że jestem nosicielką 'wadliwego' genu BRCA1, co znacznie zwiększa ryzyko rozwoju raka piersi i raka jajnika" - pisze Angelina.

tvn24.pl
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#36 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 14 maja 2013 - 12:26

Słyszałam o tym dzisiaj. Do mnie taki argument nie trafia. W szoku byłam jak to usłyszałam. Nie wiem, ale to dla mnie jakieś chore. Bo jeśli u kogoś genetycznie ktoś choruje na nie wiem raka wątroby to też sobie wytnie część?
Moim zdaniem jej się albo w głowie poprzewracało, albo dostała duuuuuuuuuuużo kasy od kliniki chirurgii plastycznej.

Jak się bada regularnie to naprawdę bardzo rzadko te rodzaje raka są śmiertelne. Ale jak sie nie bada to...

Każdy z nas urodził się ateistą

#37 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 14 maja 2013 - 15:34

Trąbią o tym od rana w wiadomościach ;-)

Wydaje mi się, że dobrze zrobiła. Skoro wykryła u siebie ten gen a lekarze powiedzieli, że ma 87% szans zachorowania na raka piersi to nie widzę problemu. Gdyby to było 5 % to może i lekka przesada, no ale jednak ja też bym się przestraszyła prawie 90 % szansy. Tym bardziej, że jej matka walczyła z tą chorobą przez 10 lat.

Ale Angelina ma już nowe piersi :mrgreen:

#38 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 maja 2013 - 17:11

Ale Angelina ma już nowe piersi

ze zrobila sobie silikony ???

wlasnie slyszalam w radio o angelinie i tym genie ,ale nie usłyszłam ,ze sobie wycieła.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#39 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 14 maja 2013 - 17:57

Ja przeczytałam o tym dopiero przed chwilą i jestem w szoku. Zgadzam się ze zdaniem Rii. Jakoś argumenty, że istniało duże ryzyko zachorowania do mnie nie trafiają <bezradny></span>

JkIEp1.png

#40 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 maja 2013 - 18:06

Ciekawe czy jajniki sobie też wycieła? <co></span> rozumiem przesłanki, ale fakt że regularne badania i wczesne wykrycie choroby dają nam szansę na całkowity powrót do zdrowia, po drugie, i tak jest szansa że zachoruje tylko mniejsza, po trzecie, ona się nie musi martwić o to że zostanie pozbawiona kobiecości, bo przecież stać ją na najlepszą rekonstrukcję piersi na świecie, wiele kobiet nie ma takiej możliwości... :-/
skoro zrobiła to dla siebie i dla swojego bezpieczeństwa i zdrowia nie rozumiem po co trąbi na lewo i prawo :roll:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych