Angelina Jolie
Napisano 07 stycznia 2012 - 15:30
Ogólnie nie lubię tej aktorki, chociaz jest kilka fajnych filmów z nią, typu: Turysta czy Salt.
Dzisiaj natknęłam się na jej sobowtór i nie mówię tu op tej naszej polskiej Agnieszce Orzechowskiej....
Jak dla mnie dziewczyna jest niesamowita.
Napisano 07 stycznia 2012 - 15:59
Dla mnie to właśnie jedne z jej najgorszych filmów. "Salt" taki sobie, "Turysta" tragiczny.Turysta czy Salt
Ale Angelinę lubię. Bardzo podobała mi się w jednym z moich ulubionych filmów - w "Przerwanej lekcji muzyki". Świetna rola i zasłużona nagroda
No i ma niesamowitą urodę. Dałabym się pokroić, żeby tak wyglądać
Napisano 07 stycznia 2012 - 16:45
No jak, fajne były :->Dla mnie to właśnie jedne z jej najgorszych filmów. "Salt" taki sobie, "Turysta" tragiczny.
Podobałami się również w złodzieju życia i chyba w dużo mniej znanym filmie Co za życie.
Napisano 07 stycznia 2012 - 16:50
fatalneNo jak, fajne były :->
Nie pałam jakąś wielką miłością do jolie, ale lubię ją. Ma świetną, charakterystyczną urodę, kilka fajnych filmów i zabójcze oczy.
Co do filmiku z pierwszego posta...
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 07 stycznia 2012 - 17:34
nie podobał mi się ten film. Nawet Johny go nie uratował.Turysta
A co do sobowtóra - ładna dziewczyna i faktycznie bardzo podobna
haha, napisałam posta i dopiero później zauważyłam, że napisałam to samo co Tyturysty nawet johny nie uratował
Napisano 07 stycznia 2012 - 17:41
I tylko w tych filmach mi się podobała, bo ogólnie to nie wiem czemu, ale drażni mnie ona. I tak, jak wszyscy się nią zachwycają, że najpiękniejsza aktorka itd- to jakoś tego nie rozumiem.
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 07 stycznia 2012 - 19:31
Napisano 07 stycznia 2012 - 22:41
ja tez nie przepadam za nia, moze dlatego ze jej filmy to nie moja bajka . no i zabrała takiego fajnego facetadrażni mnie ona. I tak, jak wszyscy się nią zachwycają, że najpiękniejsza aktorka itd- to jakoś tego nie rozumiem.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 08 stycznia 2012 - 08:33
Uroda - ładna , nawet bardzo. Choc za chuda. Piekne oczy.
Kojarze ja z Pitem
Napisano 08 stycznia 2012 - 15:51
Najbardziej utkwiły mi w pamięci 2 filmy.Pan i Pani Smith,oraz Kolekcjoner kości.
Kojarzę ją tak jak Sajuri z Bradem i dużą ilością dzieci.
Ps .Kiedyś bardzo mi sie podobała jak miała troszkę więcej kg.
Napisano 09 stycznia 2012 - 17:02
a mi z kolei w Wanted podpasowałaMi też w tym filmie się podobała
co do tej babeczki to miałam kiedyś sąsiadkę, która też mi Jolie przypominała bardzo,
nie przepadam za nią (sąsiadką
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 09 stycznia 2012 - 17:21
Oooo w tym też była fajna i o ile pamietam to ona grała Larę Croft za co ma wielki plus. Pasowała bardzo do tej roli.a mi z kolei w Wanted podpasowała
Napisano 09 stycznia 2012 - 17:37
Zdecydowanie,nieźle spisała się w tej roli.W przerwanej lekcji muzyki także była wiarygodna w odtwarzaniu roli.Oooo w tym też była fajna i o ile pamietam to ona grała Larę Croft za co ma wielki plus. Pasowała bardzo do tej roli.
Napisano 09 stycznia 2012 - 17:47
A oglądał ktoś Grzeszną miłość z Banderasem. To chyba był pierwszy film jaki z nia obejrzałam (chyba).
Napisano 13 stycznia 2012 - 15:31
"Oszukana"Tym, w którym jej dziecko zaginęło i ona go poszukiwała.
Mi też w tym filmie się podobałaale ogółem za nią nie przepadam
Oglądałam ten film, bardzo fajny.
Na końcu próbowano z niej zrobić wariatkę i dali jakieś dziecko, że niby odnaleźli.
Wszystko po to aby strzelić zdjęcie i pokazać jaka policja jest skuteczna.
Czyli coś jak u nas.
Tu parę słów na tema tego filmu
źródło: film.wp.plHistoria dzieje się w Los Angeles w 1928 roku. Angelina Joli gra postać Christine Collins. Pewnego dnia jak zwykle Christie wychodzi do pracy zostawiając syna Waltera w domu. Gdy wraca okazuje się, że dziecko zniknęło.
Po pewnym czasie synek się odnajduje jednak serce matki podpowiada Christine, że to nie jest jej dziecko...
[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2012-01-13, 15:58 ]
na forum nie linkujemy! Link zamieniłam na informacje ze strony
Napisano 28 lutego 2012 - 16:59
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych