Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Angelina Jolie

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
65 odpowiedzi w tym temacie

#1 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 15:30

Jeśli jest taki temat to przesuńcie (bardzo proszę) ale nie widziałam....

Ogólnie nie lubię tej aktorki, chociaz jest kilka fajnych filmów z nią, typu: Turysta czy Salt.
Dzisiaj natknęłam się na jej sobowtór i nie mówię tu op tej naszej polskiej Agnieszce Orzechowskiej....

Jak dla mnie dziewczyna jest niesamowita.

#2 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 15:59

Turysta czy Salt

Dla mnie to właśnie jedne z jej najgorszych filmów. "Salt" taki sobie, "Turysta" tragiczny.
Ale Angelinę lubię. Bardzo podobała mi się w jednym z moich ulubionych filmów - w "Przerwanej lekcji muzyki". Świetna rola i zasłużona nagroda ;-) Niezła też była w filmie "Gia" czy "Changeling".

No i ma niesamowitą urodę. Dałabym się pokroić, żeby tak wyglądać :-P

#3 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 16:45

Dla mnie to właśnie jedne z jej najgorszych filmów. "Salt" taki sobie, "Turysta" tragiczny.

No jak, fajne były :->

Podobałami się również w złodzieju życia i chyba w dużo mniej znanym filmie Co za życie.

#4 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 16:50

No jak, fajne były :->

fatalne :lol: turysty nawet johny nie uratował :lol:

Nie pałam jakąś wielką miłością do jolie, ale lubię ją. Ma świetną, charakterystyczną urodę, kilka fajnych filmów i zabójcze oczy.

Co do filmiku z pierwszego posta... :shock: Niesamowita dziewczyna. Ciekawa jestem czy coś poprawiała, żeby się upodobnić do Andżi aż tak... :shock: Profil ma identyczny!

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#5 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 17:34

Turysta

nie podobał mi się ten film. Nawet Johny go nie uratował.

A co do sobowtóra - ładna dziewczyna i faktycznie bardzo podobna :-D

turysty nawet johny nie uratował :lol:

haha, napisałam posta i dopiero później zauważyłam, że napisałam to samo co Ty :lol:

#6 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 17:41

A mi właśnie jakoś w filmie Turysta się podobała Angelina, i jeszcze w jednym, zapomniałam tytułu. Tym, w którym jej dziecko zaginęło i ona go poszukiwała. :-P

I tylko w tych filmach mi się podobała, bo ogólnie to nie wiem czemu, ale drażni mnie ona. I tak, jak wszyscy się nią zachwycają, że najpiękniejsza aktorka itd- to jakoś tego nie rozumiem.
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#7 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 19:31

film "Turysta" mi się bardzo podobał :-D a dzisiaj widziałam jej sobowtóra normalnie masakra!!!! identyczne :mrgreen: te same oczy usta uśmiech
szczęście ma smak truskawek :D :D

#8 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 stycznia 2012 - 22:41

drażni mnie ona. I tak, jak wszyscy się nią zachwycają, że najpiękniejsza aktorka itd- to jakoś tego nie rozumiem.

ja tez nie przepadam za nia, moze dlatego ze jej filmy to nie moja bajka . no i zabrała takiego fajnego faceta :-P

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#9 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 08:33

Z filmów z nia kojarze tylko z Przerwanej Lekcji muzyki , Oszukana i Kolekcjoner kosci. Kazdy z tych filmów jak dla mnie dobry.
Uroda - ładna , nawet bardzo. Choc za chuda. Piekne oczy.
Kojarze ja z Pitem :) pomoca innym i gromadka dzieci.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#10 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 15:51

Angelina,ładna kobieta,jednak dla mnie ciut za szczupła.Mało oglądałam z nią filmów.
Najbardziej utkwiły mi w pamięci 2 filmy.Pan i Pani Smith,oraz Kolekcjoner kości.
Kojarzę ją tak jak Sajuri z Bradem i dużą ilością dzieci.

Ps .Kiedyś bardzo mi sie podobała jak miała troszkę więcej kg.

#11 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 stycznia 2012 - 18:01

Tym, w którym jej dziecko zaginęło i ona go poszukiwała. :-P

"Oszukana"
Mi też w tym filmie się podobała :-) ale ogółem za nią nie przepadam <bezradny></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#12 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 17:02

Mi też w tym filmie się podobała

a mi z kolei w Wanted podpasowała :mrgreen:

co do tej babeczki to miałam kiedyś sąsiadkę, która też mi Jolie przypominała bardzo,
nie przepadam za nią (sąsiadką :lol: ), ale urody zazdroszczę <lol></span>
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#13 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 17:21

a mi z kolei w Wanted podpasowała

Oooo w tym też była fajna i o ile pamietam to ona grała Larę Croft za co ma wielki plus. Pasowała bardzo do tej roli.

#14 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 17:37

Oooo w tym też była fajna i o ile pamietam to ona grała Larę Croft za co ma wielki plus. Pasowała bardzo do tej roli.

Zdecydowanie,nieźle spisała się w tej roli.W przerwanej lekcji muzyki także była wiarygodna w odtwarzaniu roli.

#15 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 17:44

Przerwana lekcja muzyki to chyb najlepszy film jaki z nią oglądałam. Choć jest to film, który ogląda się tylko raz i wracać do niego nie można.
Dołączona grafika

#16 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 09 stycznia 2012 - 17:47

Za to nie podobała mi się w Pan i Pani Smith. Ten co poznali się z Bradem.... i w Aleksandrze. Tu nie powiem, wyglądała bosko ale nic poza tym i chociaż lubię filmy historyczne to na Aleksandrze usnęłam i nie obejrzałam do końca.

A oglądał ktoś Grzeszną miłość z Banderasem. To chyba był pierwszy film jaki z nia obejrzałam (chyba).

#17 Sawa

Sawa
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 13 stycznia 2012 - 15:31

Tym, w którym jej dziecko zaginęło i ona go poszukiwała. :-P

"Oszukana"
Mi też w tym filmie się podobała :-) ale ogółem za nią nie przepadam <bezradny></span>

Oglądałam ten film, bardzo fajny.
Na końcu próbowano z niej zrobić wariatkę i dali jakieś dziecko, że niby odnaleźli.
Wszystko po to aby strzelić zdjęcie i pokazać jaka policja jest skuteczna.
Czyli coś jak u nas. :mrgreen:
Tu parę słów na tema tego filmu

Historia dzieje się w Los Angeles w 1928 roku. Angelina Joli gra postać Christine Collins. Pewnego dnia jak zwykle Christie wychodzi do pracy zostawiając syna Waltera w domu. Gdy wraca okazuje się, że dziecko zniknęło.

Po pewnym czasie synek się odnajduje jednak serce matki podpowiada Christine, że to nie jest jej dziecko...

źródło: film.wp.pl

[ Komentarz dodany przez: nie(d)oceniona: 2012-01-13, 15:58 ]
na forum nie linkujemy! Link zamieniłam na informacje ze strony

#18 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 16:59

Ostatnio na ceremonii rozdania Oskarów miała fantastyczną czarną suknię,która pięknie sie na niej prezentowała,mimo,ze była ciężka optycznie(materiał).Na Angelinie leżała idealnie.

#19 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 20:06

Zgadzam się z Tobą viola, suknia wydawała się być przytłaczająca i smutna, jednak na Jolie wyglądała świetnie!
Dołączona grafika

#20 Jula

Jula
  • Użytkownik
  • 1 273 postów

Napisano 28 lutego 2012 - 20:07

Już cały internet śmieje się z jej wystającej chudej nogi <lol></span>

er3mjw4zst9mivdb.png

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych