American Horror Story
Rozpoczęty przez malenka, 12 lis 2011 15:22
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 listopada 2011 - 15:22
Pierwszy serial, który od dłuższego czasu mnie wciągnął. Bazuje co prawda na takim klasycznym schemacie horroru- rodzina z problemami, przeprowadza się do nowego domu i od tego czasu zaczynają się dziać dziwne rzeczy. Natomiast jest bardzo ciekawie zrobiony, czołówka- GENIALNA!, gra aktorska perfekcyjna (szczególnie Jessica Lang w roli niezrównoważonej matki mistrzostwo świata!!). Serial nie jest straszny, w sensie nie będziecie się chowały pod kocem ze strachu, natomiast budzi niepokój i czystą ciekawość o co w tym wszystkim chodzi i jaka jest tajemnica. Fajne jest też to, że na początku każdego odcinka pokazana jest krótka historia z przeszłości tego domu. Polecam każdemu, kto lubi mroczne historie i odkrywanie tajemnic!!
"So I find a reason to shave my legs
Each single morning..."
Napisano 28 listopada 2011 - 17:23
o czyli warto zobaczyc. Bo nie lubie typowych filmów grozySerial nie jest straszny, w sensie nie będziecie się chowały pod kocem ze strachu, natomiast budzi niepokój i czystą ciekawość
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim
Napisano 30 stycznia 2012 - 21:04
Obejrzałam cały, już sie skończył , końcówka mnie troszkę zawiozła a najbardziej mnie dziwiła śmierć tej córki ich i jak Tedd pokazał jej zwłoki...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych