Tak zdecydowałam i czekam tylko na miesiączkę,by rozpocząć tę metodę antykoncepcji.viola, czyli rozumiem, że się zdecydowałaś
?

Napisano 17 maj 2011 - 18:43
Tak zdecydowałam i czekam tylko na miesiączkę,by rozpocząć tę metodę antykoncepcji.viola, czyli rozumiem, że się zdecydowałaś
?
Napisano 22 czerwiec 2011 - 19:16
mam pytanko do harrego: czy moge zalozyc krazek nawet jesli nie skonczylam rehabilitacji krocza po porodzie? Czy sonda elektryczna albo zel "poslizgowy" moze zmniejszyc skutecznosc?
Napisano 24 czerwiec 2011 - 06:13
Napisano 29 czerwiec 2011 - 18:42
Napisano 18 wrzesień 2013 - 17:24
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 18 wrzesień 2013 - 19:50
Napisano 18 wrzesień 2013 - 21:12
i " niewygrzebie "
jak to z wdziekiem napisala Majorka
Napisano 19 wrzesień 2013 - 11:49
u mnie ani nie przeszkadza, ani nie wspomaga- po prostu jest tam sobie a wogóle nie ma wpływu na współżycieA Mloda jest przyjemniej z krazkiem
?? bo w tym artykule pisze ze
nie tylko nie przeszkadza we współżyciu, ale czasami może stanowić dodatkowy bodziec urozmaicający współżycie.
w sumie zakładasz go jak tampon, wsuwasz maksymalnie aż poczujesz opór, on też się sam ułoży, czyli znajdzie sobie swoje miejsce, pierwszy raz miałam jakieś obawy, chodziłam i sprawdzałam czy jest bo go nie czułamja bym sie tylko obawiala ze sobie nie zaloze odpowiednio
obawiałam się że po stosunku może być głębiej "wbity" ale nie, wciąż na swoim miejscu i jak już pisałam nie mam problemu z wyjęciemi " niewygrzebie "
jak to z wdziekiem napisala Majorka
jest dużo lepiej niż przy tabletkach i dodam że u mnie jest też lepsze nawilżeniemi najbardziej o libido chodzi, bo tylko to mnie wkurzało w tabletkach, ale jak piszesz, że jest dobrze z ochotą to spoko
pytajcie jak cośmłoda jako nasz znawca krążkowy prosimy o szczegółowe sprawozdanie
no ja w sumie nie czytałam nigdzie o tym, ale dla mnie to oczywiste i bardziej higieniczne, trzeba pamiętać żeby myć go w zimnej wodzie. i do momentu założenia, opakowani trzyma się w lodówce.ja myslałam ze zaklada sie go na trzy tygodnie i nie wyjmuje, ale jak tak piszesz , że zdejmujesz do mycia to fakt , trzy tygodnie go nosic to malo higieniczne
Napisano 19 wrzesień 2013 - 16:56
byle nikt tego z szyneczka nie pomyliłdo momentu założenia, opakowani trzyma się w lodówce.
no jak po tym napisałas, to tez oswieciło mnie ze trzy tygodnie to moze tam sie nabierac mnostwo drobnoustrojów , miedzy innymi wylegnąc sie z pozostałosci po zyciodanym plyniedla mnie to oczywiste i bardziej higieniczne,
Napisano 27 styczeń 2014 - 11:38
Zastanawia mnie jedna sprawa: na wyjeździe planujemy spędzić z mężydłem cały dzień na basenach termalnych. Jak myślicie, czy to może mieć jakiś wpływ skuteczność mojego krążka? sama nie wiem....
A w necie nie mogę się doszukać jakichś informacji konkretnych
Napisano 27 styczeń 2014 - 21:00
a nie masz kontaktu do swego ginekologa
Napisano 28 styczeń 2014 - 09:27
ostatecznie do niego zadzwonię myślałam że ktoś może zna odp na moje pytanie
Napisano 19 luty 2024 - 11:58
Ja tabletki dawno temu brałam ale nawet ustawiony alarm mi nie pomagał ostatnie lata miałam dwa razy wkładkę i było dobrze więc polecam ,teraz zaczęłam przygodę z plastrami więc zobaczymy jak to będzie. Lekarz ci podpowie n apewno.
Jeśli szukalibyście ginekologa w Rzeszowie do zlecenia odpowiedniej antykoncepcji, polecam zapisanie się do pani doktor:
Oferuje wizyty zarówno prywatnie, jak i w ramach narodowego funduszu zdrowia.
Napisano 28 marzec 2024 - 13:59
To rzeczywiście ciężko jak nie ma tej regularności. Może powinnaś przeczytać tą https://antykoncepcj...zapominalskich/ publikację? Jest w niej mowa o tabletkach dla zapominalskich. Czasem takie artykuły radzą jak rozwiązywać niektóre problemy i to są cenne i praktyczne rady
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych