Ja ostatnio sobie chodziłam bez po mieście, nawet u D. rodziny byłam. Jakoś nie czułam się skrępowana.
Całkiem wygodnie mi było.
Napisano 06 grudnia 2013 - 17:33
Ja ostatnio sobie chodziłam bez po mieście, nawet u D. rodziny byłam. Jakoś nie czułam się skrępowana.
Napisano 19 grudnia 2013 - 11:05
Zgadzam siÄ™.
Często do pracy chodziłam bez stanika ![]()
Napisano 20 grudnia 2013 - 22:52
Napisano 20 grudnia 2013 - 23:04
Ja również nigdzie się nie ruszam bez stanika, czuję się wtedy źle. Chyba, że siedzę w domu, jest lato i słońce grzeje to wtedy mogę sobie tak łazić po mieszkaniu.
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 21 grudnia 2013 - 10:31
Ja jakoś bym tak nie potrafiła....
A iść tak do pracy to już w ogóle sobie nie wyobrażam.
Ja po prostu bez stanika czuję się dziwnie... i czegoś mi brakuje i trochę mnie nawet jego brak krępuje.
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 01 stycznia 2014 - 17:36
Napisano 03 stycznia 2014 - 00:52
Dla mnie nie ma takiej opcji, ale zazdroszczę paniom, które mają mały biust i mogą sobie na to od czasu do czasu pozwolić. Jeżeli chodzę bez stanika, to mam wrażenie, że zaraz wszystko mi się "urwie"
Chociaż teraz, zimą może przełamię się na kilka razy.
MM - Marilyn Manson <3
Napisano 17 stycznia 2014 - 23:56
Napisano 17 marca 2014 - 07:46
A ja czasem,ale rzadko,w domu nie zakładam stanika.Poza tym stanik chroni nasze biusty,zapobiega ich obwisaniu...z czasem niestety skóra staje się bardziej wiotka i nie utrzymuje biustu na miejscu a już te większe to wogóle.Stanik uwydatnia małe,podtrzymuje duże,modeluje i wogóle dodaje urody i powabu.Kocham staniki a szczególnie z esotiqa ![]()
Napisano 08 kwietnia 2014 - 10:25
Bez biustonosza chodzę tylko po domu. Są osoby, które nawet śpią w staniku.
Nie umiałabym wyjść z domu bez stanika, bo po prostu źle się czuję i moje piersi o wiele lepiej wyglądają w biustonoszu.
Napisano 11 kwietnia 2014 - 15:08
Napisano 29 kwietnia 2014 - 14:35
ja chyba nawet nie mam prześwitującej bluzki ... a bez stanika to często chodzę po domu. Jak wychodzę "na miasto" zawsze zakładam stanik. Choć muszę się przyznać, że raz wyszłam na dwór bez majtek pod spódniczką, ale to zupełnie inna historia ...
Napisano 01 czerwca 2014 - 20:40
Napisano 05 czerwca 2014 - 07:21
Napisano 05 czerwca 2014 - 17:56
Bez stanika to tylko po domu..
Ale może dlatego że jest duzy..
Użytkownik wloczykijka edytował ten post 05 czerwca 2014 - 17:57
Napisano 03 lipca 2014 - 14:57
ja w swoich częto zmieniam ramiączka kupuje i wymieniam np na zdobione koralikami czy z jakąś ozdobą
Napisano 17 lipca 2014 - 18:41
Mi jakoś dziwnie tak wyjść bez - grawitacja ![]()
Napisano 26 lipca 2014 - 16:29
Ostatnio odważyłam sie wyjść na ulicę bez biustonosza pod bluzeczką.A ,że nie mam zbyt wielkiego biustu,to nie rzucało sie tak w oczy ,że stanika niet.
.
Napisano 28 lipca 2014 - 12:43
Nie wyobrażam sobie bez, chyba że byłabym deską.
Napisano 14 grudnia 2014 - 22:05
No bez stanika to tylko po domu. Nie odważyłam się jeszcze iść na impreze bez stanika... ![]()
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak się bezboleśnie wyprowadzić z domu |
|
|
|
Bezwarunkowo darmowe konto osobiste |
|
|
|
🚀 Załóż Własną Firmę Bez Stresu |
|