pościel z kory też mam ale nic jednak satyny bawełnianej nie pobijeJa np. kupuje kore
kora jak dla mnie jest trochę za twarda
stokrotka, wzór pościeli bardzo ładny
Napisano 26 maja 2011 - 13:14
pościel z kory też mam ale nic jednak satyny bawełnianej nie pobijeJa np. kupuje kore
Napisano 26 maja 2011 - 14:59
Napisano 14 czerwca 2011 - 12:36
Napisano 14 czerwca 2011 - 21:22
ja uwielbiam z kory zimną bo wydaje się taka grubaJa też miałam kiedyś pościel z kory,ale niestety nie przekonałam się do niej.
bawełniana - nie ale bawełna z satyną - tak i najbardziej latem, jest wtedy taka chłodnaNajlepsza jest wg mnie bawełniana,taka lekka,zwiewna a przy tym bardzo przytulna i ciepła.
Napisano 01 lipca 2011 - 08:01
Napisano 01 lipca 2011 - 18:20
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 02 lipca 2011 - 09:23
Sorry,ale nie mogłabym zasnąć pod czarną pościelą.Kojarzy mi się to ze śmiercią,żałobą z czymś smutnym.mam tez czarna posciel
Napisano 02 lipca 2011 - 11:47
A mi z nocą, spokojem, na pewno nie ze śmierciąKojarzy mi się to ze śmiercią,żałobą z czymś smutnym.
Napisano 02 lipca 2011 - 20:05
ja ma czarne prześcieradło i czarno-białą pościel i również nie kojrzay mi się z tym tylko raczej spokojnem, usypia bo ciemna jest , dobra alternatywa dla kolorowychCzarna pościel jest fajna
A mi z nocą, spokojem, na pewno nie ze śmierciąKojarzy mi się to ze śmiercią,żałobą z czymś smutnym.
Napisano 03 lipca 2011 - 15:19
A czarne ubrania możesz nosić, czy też ci się kojarząSorry,ale nie mogłabym zasnąć pod czarną pościelą.Kojarzy mi się to ze śmiercią,żałobą z czymś smutnym.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 lipca 2011 - 23:52
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 lipca 2011 - 09:04
Napisano 04 lipca 2011 - 10:28
Nigdy nie miałam ciemnej pościeli stąd to skojarzenie.A co tu się rozwodzić.Nie ma nad czym,każdy lubi co innego.no włąsnie trumny chyba sie na bialo wysciela , to to by mi sie bardziej kojarzylo.
jeszcze mi sie czerwona satyna marzy
Napisano 15 lipca 2011 - 09:52
prawda,jest swietna nawet udało mi sie własnie na projektujikupuj wybrac jeszcze wiecej kolorków.Ale ja tez wybieram pościel pod kolor ściany w pokojustokrotka, swietna
Uwielbiam posciel w takich kolorkach
![]()
Tylko nie lubie satyny, ale to juz jak tam kto
a ja wlasnie najbardziej lubie z satyny poscielowej, przyjemna w dotyku
Napisano 18 lipca 2011 - 11:00
Jaką macie? Jaką lubicie?
Wzory, kolorki, materiał
Dla was, dziecięca, do łóżeczka maluszka.
Ja uwielbiam pościel z satyny bawełnianej
sama satyna jest dla mnie za śliska.
I podobają mi się ciemne kolorki
Napisano 22 sierpnia 2011 - 18:02
Napisano 26 sierpnia 2011 - 12:50
ja też tak miałam do pewnego czasu ale dostałam w prezencie pościel z bawełny satyowej (czy coś takiegotylko korę i flanelę uznają jeśli chodzi o materiał
| Temat | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jaka odpowiednia tkanina na pościel |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych