Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Obcowanie z przyrodą

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
43 odpowiedzi w tym temacie

#21 waariatka

waariatka
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 24 października 2011 - 21:56

ja lubię przytulać się do brzóz, może to głupie, ale się coś czuje, te drzewa mają w sobie coś dziwnego 8-)

#22 Natalka

Natalka
  • Użytkownik
  • 1 457 postów

Napisano 29 października 2011 - 21:53

Ja miałam dziś kontakt z brzozą, bo mój pies nagle przyspieszył i nie zdążyłam wyhamować :mrgreen:

#23 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 06 listopada 2011 - 16:01

Ja miałam dziś kontakt z brzozą, bo mój pies nagle przyspieszył i nie zdążyłam wyhamować :mrgreen:

<umieraam></span> Obcowanie w dosłownym sensie :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#24 basiulka

basiulka
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 07 listopada 2011 - 13:26

Hehe dobrze że nic Ci się nie stało :-) Ja najbardziej lubie obcować z przyrodą jeżdżąc na rowerze, wiatr we włosach i powiew świeżego powietrza to jest to :-D

#25 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 17 października 2012 - 10:00

Ja najbardziej lubie obcować z przyrodą jeżdżąc na rowerze, wiatr we włosach i powiew świeżego powietrza to jest to :-D

Ja wręcz przeciwnie.Jadąc na rowerze skupiam sie ,by nie wywinąć orła,wiatr szumi w uszach i niem mam czasu rozejrzeć się.A tak jak spaceruje to ,tu przystanę,tam ,dotchnę roślinkę,powącham kwiat. I wsłuchuje sie w odgłosy przyrody.
Ostatnio w Tatrach zauważyłam jaszczurkę wygrzewającą sie na kamieniu.Uroczy widok.

#26 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 417 postów

Napisano 17 listopada 2012 - 19:55

Ja również lubię przyrodę ;) Na weekend zawsze staram się pojechać do lasu albo na wieś.

#27 liquni

liquni
  • Użytkownik
  • 45 postów

Napisano 04 grudnia 2012 - 23:41

Ja bardzo lubie chodzić po górach i na takie lekko survivalowe wypady. Brałyście kiedys w czymś takim udział?
Dopijam zimną herbatę, idę porzucać granatem

#28 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 417 postów

Napisano 12 grudnia 2012 - 16:57

liquni ja tak :) Często wybieramy się razem ze znajomymi na wycieczki pod namioty. Pamiętam jak kiedyś byliśmy w Bieszczadach i w nocy trochę baliśmy się spać bo ciągle słyszeliśmy jakieś niepokojące odgłosy.
W przyszłym roku zamierzamy za to wybrać się do Słowińskiego Parku Narodowego. Nocowaliśmy tam na weekend pod gołym niebem ale tym razem chcemy wynająć domki nad morzem. Jest tam tyle pięknych miejsc do odwiedzenia tak więc planujemy spędzić tam całe dwa tygodnie.

#29 diamanda

diamanda
  • Użytkownik
  • 71 postów

Napisano 02 stycznia 2013 - 23:51

dla mnie jak byłam młodsza było wszystko łatwiejsze uwielbiałam wypady pod namioty albo w góry aaaa teraz... w góry trzeba mieć dobre buty, dobry plecak przygotowanie a to wszystko kosztuje bóg wie ile kasy... pod namiot nie pojadę bo niebezpiecznie trzeba mieć coś do samoobrony zresztą kto mnie teraz zmusi żebym myła głowę w lodowatym strumieniu jak mogę pojechać do hotelu i jeszcze ją wysuszę :D taaak człowiek przyzwyczaj się szybko do dobrego

#30 JestemBogiem

JestemBogiem
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 03 stycznia 2013 - 17:12

Ja lubię:) Bardzo nawet, chociaż nie jeżdżę pod namioty, ponieważ mnie na to nie stać ;). Ale uwielbiam dłuugie spacery, w przeciwieństwie do mojego chłopaka :(. Lubię czasem wyjść i siedzieć gdzieś sama, właśnie na łonie natury a że mieszkam na wsi, mam wiele takich miejsc do których zawsze wracam. ;)
Nawet jeśli wszyscy już w Ciebie zwątpili, pokaż że się mylili.

#31 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 11:01

a że mieszkam na wsi, mam wiele takich miejsc do których zawsze wracam.

Przyznam,że zazdroszczę ludziom mieszkającym w małych miejscowościach w pobliżu zielonych terenów.Mogą się relaksować na łonie natury. :mrgreen:

#32 Janina

Janina

franca

• Użytkownik
  • 938 postów

Napisano 04 stycznia 2013 - 21:58

Oj tak, dlatego my wybywamy z miasta mam nadzieję na zawsze. :D A na emeryturze marzy mi się maleńki domek na zapyziałej wsi na kocu świata. :)

Teraz też jak mamy chwilę wolnego pakujemy siebie i psa do samochodu i jedziemy w góry, do jakiś parków pochodzić (np. w Świerklańcu polecam :D ). Pakujemy torbę, kanapki, termos i może nas nie być cały dzień. :mrgreen:

Lubię czytać!    <lovam1>  Marcjanna Fornalska "Pamiętnik matki"

#33 Maud

Maud
  • Użytkownik
  • 234 postów

Napisano 15 stycznia 2013 - 22:16

Przy takiej korelacji wieku do zarobków to prędzej kartonowy domek - w moim przypadku. Ja już myślę co by wyemigrować na wieś. Ja lubię spokój przyrody.
Kobiece stroje nie były sprawą przesadnie zajmującą myśli Cutwella. Właściwie kiedy myślał o kobietach, pojawiające się w umyśle obrazy rzadko zawierały w ogóle jakieś stroje.

#34 milenka01

milenka01
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 14 czerwca 2013 - 10:29

Ja na co dzień mieszkam w szarej zatłoczonej Warszawie ale za to praktycznie w każdy weekend wybieram się za miasto nad Zalew Zegrzyński - znajduje się tam rewelacyjne centrum rekreacyjne - można tam porządnie wypocząć dlatego bardzo lubię odwiedzać to miejsce :)
Mnóstwo fajnych atrakcji, szczególnie dla fanów sportu, smaczne jedzonko tak więc jeśli mieszkacie w okolicy musicie się wybrać.

#35 kamilek

kamilek
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 26 lipca 2013 - 11:32

Uwielbiam przebywać na łonie natury z dala od cywilizacji, czasem jeżdze za miasto, gdzie rozciąga się widok na piękne pola pszenicy, to takie przyjemne i spokojne miejsce, które mnie wycisza...

#36 Basiencja

Basiencja
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 02 września 2013 - 06:46

A lubicie chodzić na grzyby. Teraz zaczyna się sezon dla grzybiarzy, ja uwielbiam zapuścić się do lasu i wypatrywać prawdziwków, kozaczków, kurek...

#37 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 września 2013 - 08:33

A lubicie chodzić na grzyby.

Tak, w zeszłym roku byłam tylko raz z Połówkiem i jego rodzinką, ale super było ;)

Myślę, że w tym roku też się wybierzemy.

Ja mieszkam daleko od lasu, bardziej na przedmieściach, więc blisko mam tylko łąkę.
Mój D. za to mieszka w malowniczej miejscowości ze wzgórzami, lasami, jest pełno grzybów jesienią, bażanty, sarny, dziki, dzięcioły... dlatego uwielbiam przyjeżdzać do niego odpocząć na łonie natury ;)

#38 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 02 września 2013 - 08:38

A lubicie chodzić na grzyby.

a byłam ze 3 razy z tatą i miśkiem w zeszłym roku :)
w tym roku pewnie też pójdziemy ;-) ta satysfakcja jak się coś znajdzie :mrgreen:
a potem marynowane grzybki w słoiczkach albo jajecznica :mrgreen:

#39 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 września 2013 - 08:57

Nie znam sie na grzybach.Ale lubię spacerować po lesie.Relaksuje mnie to.Zawsze cos dostrzegę,zeszłej wiosny ,sarnę.

#40 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 września 2013 - 09:00

Moja kuzynka mieszka na drugim końcu miejscowości, to się dziki wokół jej domu gonią w nocy. Ja podziękuję za takie obcowanie z przyrodą :lol:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych