Chce usztywnić, wymodelować koncówki włosów na grzywce, bo mam bardzo włosy miekkie, geste i chce aby ta grzywka była troche ujarzmiona.
lakiery, lotiony, gumy, żele do włosów (itd)
Napisano 28 marca 2011 - 11:54
Chce usztywnić, wymodelować koncówki włosów na grzywce, bo mam bardzo włosy miekkie, geste i chce aby ta grzywka była troche ujarzmiona.
Napisano 28 marca 2011 - 12:47
może spróbuj Massive krem gliniasty wygłupiasty z WelliChce usztywnić, wymodelować koncówki włosów na grzywce
Kiedyś ciotka zostawiła u mnie połowę tego kosmetyku i próbowałam kiedyś moje fale utrwalić, ale za bardzo mi nie pomógł, za to do krótkich włosów, końcówek i modelowania pazurków podobno jest dobry
Ogółem różnych wspomagaczy w układaniu fryzur używam rzadko, lakier najbardziej pasuje mi Taft ten czarny i kiedyś kiedyś używałam pianki do włosów takiej taniej różowej i wcale nie była zła
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 28 marca 2011 - 14:08
no tylko do tego, do loków nie.czy grzywek jak najbardziej
ja tylko troche lakieru i jak narazie przypadł mi do gustu Wellaflex , Wieksza objetność.Ogółem różnych wspomagaczy w układaniu fryzur używam rzadko
Kiedys miałam żel ( chyba to był żel) a takiej małej tubce.... Nie pamietam tylko nazwy. Ale był naprawde mega mocny.
Napisano 28 marca 2011 - 14:18
Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,
zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -
byłam gotowa za Ciebie umrzeć...
Napisano 28 marca 2011 - 14:26
no własnie te zapachy lakeriów odpychajaUwielbiam ten zapach, szczegolnie ze nie smierdzi tak jak inne lakiery
Napisano 28 marca 2011 - 19:43
Gumy i żele raczej nie są na moje włosy.
Napisano 29 marca 2011 - 14:53
Napisano 21 kwietnia 2011 - 11:03
Napisano 21 kwietnia 2011 - 12:52
Ostatecznie za namowa fryzjerki wybralam taka paste do wlosow z Goldwell i byla bardzo w porzadku. Po pierwsze bardo wydajna, a po drugie zrobione nia pazurki na grzywce trzymaly sie elegancko
Napisano 30 maja 2011 - 08:09
osobiście jestem za gumą i u mnie się sprawdzażel czy guma do włosów
Jednak od niedawna mam pastę Got2b i jeszcze nie zdążyłem użyć, używałyście?, trzyma faktycznie tak jak mówią, czy pic na wodę?
Tej marki mam także... klej do włosów i tutaj się nie zawiodłem, trzyma nieziemsko nawet dłuższe włosy

www.rakszyjki.pl> STOP rakowi szyjki macicy
Napisano 24 czerwca 2011 - 15:12
Chodzi o to czy po użyciu tego włosy nie wyglądają sztucznie i czy naprawdę zwiększają objętość.?
Może znacie inne kosmetyki dobrze unoszące włosy po których fryzura wygląda naturalnie..
Napisano 07 lipca 2011 - 06:40
Pomocy.
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 11 lipca 2011 - 08:52
TEżtego samego potrzebuję i dziś zaopatrzę się w lakier firmy Garnier z bambusemPotrzebuję jakiś lakier, który nie robi skorupy na głowie
Na wizazu nie ma zbyt pozytywnych opinii, ale oglądałam recenzje na YouTubie i wiele dziewczyn go poleca. Dodam, że negatywne są to takie "że słabo utrwala " dla mnie w sumie to nie przeszkadza bo chcę coś lekkiego i naturalnego.
A Ty już coś wybrałas czy dopiero się zastanawiasz.
Napisano 13 lipca 2011 - 09:50
Napisano 19 lipca 2011 - 14:48
to jest chyba najlepszy lakier jaki stosowalam
Napisano 24 kwietnia 2012 - 12:31
Napisano 25 kwietnia 2012 - 09:45
Jestem skłonna w to uwierzyć, bo jakiś czas temu zaczęłam stosować odżywkę z jedwabiem i póki ją stosuję, to włosy są super, ale jak tylko zapomnę kilka razy, czy po prostu mi się nie chce, to włosy robią się suche i nieprzyjemne w dotyku.Ale jedwab podobno wysusza włosy i fajnie jest tylko jak się go stosuje, a jak się przestaje to podobno lipa "/
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 31 lipca 2013 - 14:59
mam biosilk rock hard
Nie powiem dobry, trzyma mi wlosy, ale malusia buteleczka jest