Oto postać znanego amerykańskiego projektanta.
Michael Kors.Wiele sławnych gwiazd nosi jego ubrania.Oto kilka fajnych ciuszków.Michael Kors
Michael Kors
Amerykański projektant mody. Sędzia w popularnym programie dla przyszłych projektantów Project Runway. Swoją karierę rozpoczął w wieku 19 lat kiedy studiował w Fashion Institute of Technology w Nowym Jorku. W 1981 ukazała się jego linia odzieżowa dla kobiet dla Bergdorf Goodman, Lord & Taylor, Neiman Marcus i Saks Fifth Avenue.
Nosząca jego nazwisko firma wytwarza szeroką gamę produktów pod nazwami Michael Kors Collection, KORS Michael Kors oraz MICHAEL Michael KorsKors. Dostępnych w butików Michael Kors w Nowym Jorku, Beverly Hills, Las Vegas i Miami. Znany jest ze swoich klasycznych i elegancki projektów odzieży sportowej. W 1995 roku wyróżniony Elle / Cadillac Fashion Award zdobył również dwie nagrody CFDA, które uważane są za najwyższe wyróżnienie w świecie mody. W ramach linii Michael Kors Accessories dostępna jest również pełna gama damskich torebek, butów, pasków i okularów. Wśród gwiazd noszących projekty Krosa znajdują się m.in. Jennifer Lopez, Heidi Klum i Catherine Zeta-Jones.
Źródło-iwoman
Znani projektanci i ich propozycje
Rozpoczęty przez viola, 24 lut 2011 16:03
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 lutego 2011 - 16:03
Napisano 24 lutego 2011 - 16:06
viola, te ciuszki jak dla mnie to nic nowego - prawie w każdym sklepie kupi sie podobne. Myślę, że nie ma nad czym sie zachwycać
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 24 lutego 2011 - 16:12
A mnie się podobają,bo są klasyczne,proste i wygodne:)Myślę, że nie ma nad czym sie zachwycać
Plus jakieś dodatki i jest rewelacyjnie.