Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pamiętniki wampirów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
344 odpowiedzi w tym temacie

#321 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 listopada 2013 - 21:10

Trzecia Kaśka? :shock:  Bez jaj! 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#322 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 08 listopada 2013 - 21:18

Trzecia Kaśka? Jak 3 Kaśka?? Pisz malutką czcioneczką :D

Ej no, kiedy Ty masz czas na oglądanie tego???

#323 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 08 listopada 2013 - 21:27

Po robocie :P Tylko, że ja sama oglądam, to siadam kiedy mnie najdzie <lol> 

Kto nie lubi spojlerów, nie czytać dalej :P 

No Kaśka numer trzy jak nic. Tylko ta jest jakaś niedorobiona jeszcze bardziej od Eleny. I zeżarła SIlasa. Teraz sie za nią będą wszyscy uganiać pewnie. Masakra po prostu. Robi sie telenowela na miarę mody na sukces. :lol: 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#324 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 11 listopada 2013 - 16:51

Amara :)

No tez zaczyna mnie nudzić ten serial.

Za dużo wymyślają, człowiek niedługo nie będzie wiedział kogo widzi ..... Elene, Kaśkę czy Amarę :shock:

<bujanka1>

#325 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 25 listopada 2013 - 00:58

Eee. Ponadrabiałam wszystkie odcinki.

Myślałam, że bardziej nudne to wszystko będzie ;-)

Cała ta Amara była chyba przez 2 odcinki. Szybko się z nią uwinęli jak na ten serial :lol:

Za to ciekawi mnie aktualnie wątek tych nowych wampirów Austin. No i ten Aron jakiś cicho ciemny moim zdaniem :-P

A następny odcinek dopiero 5 grudnia. :-/

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#326 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 marca 2014 - 16:13

Ogląda ktoś i jest na bieżąco? Mam pytanie, bo troche nie zczaiłam :lol:

Co Kaśka wstrzyknęła Elenie? Co to była za strzykawka, którą ta wyciągnęła zza pazuchy?

I gdzie tak Kaśka poleciała? Czemu nie przeszła na drugą stronę? <hmm> <hmm>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#327 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 10 marca 2014 - 16:21

@Olenka, oglądam ale kurde nie na bieżąco. W plecy mam 7 odcinków. :/  Ostatni mój, to jak Damon wylądował w jakiejś celi, w której chyba nawet kiedyś tam był.....

No ale strzykawką to mnie zaciekawiłaś :D  

A Kaśka to nie miała się starzeć???

#328 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 10 marca 2014 - 16:31

No ale strzykawką to mnie zaciekawiłaś :-D

A Kaśka to nie miała się starzeć ???

Oglądaj Babo, bo się będzie działo! <jezorek11>  Ode mnie się niczego nie dowiesz :lol:

#329 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 marca 2014 - 21:04

I gdzie tak Kaśka poleciała? Czemu nie przeszła na drugą stronę?
pewnie w kolejnym odcinku sie dowiemy. Kaśki tak łatwo pozbyc sie nie mogą :lol: 

Co Kaśka wstrzyknęła Elenie?
to samo co Damonowi, udoskonalone o jad wilkołaka :P Zajumała strzykawkę temu doktorkowi (w końcu go ukatrupili <lol> )

#330 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 12 maja 2014 - 16:20

Któraś jeszcze to ogląda?

Ja właśnie po przedostatnim odcinku. Zbieram szczękę z podłogi :shock: :shock: I czekam na finałowy odcinek, bo liczę, że to jakoś odkręcą wszystko!! <wow> <wow>

#331 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 17 maja 2014 - 16:07

Oglądam. Finał też jest taki .....  :shock: :shock: :shock:

<bujanka1>

#332 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 17 maja 2014 - 16:22

Eeee.... połowę odcinka wywaliłabym do kosza :P . Choć w sumie całość i tak jest na plus :mrgreen: 

Tylko... To nie ten brat miał zostać wśród żywych <cryyy> 

#333 eM.

eM.
  • Użytkownik
  • 100 postów

Napisano 17 maja 2014 - 16:33

Ogólnie to ciekawa jestem, jak to teraz rozwiążą ....

Bo chyba tak tego nie zostawią, przecież E. będzie kolejny cały sezon wyć ... :roll:

Użytkownik eM. edytował ten post 17 maja 2014 - 16:33

<bujanka1>

#334 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 18 maja 2014 - 18:45

przecież E. będzie kolejny cały sezon wyć ...
Właśnie...

A tak całkiem "na opak"... Przecież mogli zakończyć serial z głośnym przytupem. Myślę, ż eten sezon i tak był mocno przekombinowany. A odkąd zabrakło oryginalnych, zrobiło się nudno i na siłę. A myślałam, że tylko polskie seriale są tak robione... Jednak wątek Klausa był moim ulubionym i wątpię czy coś go przebije ;-) .  

#335 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 29 maja 2014 - 14:53

E. będzie kolejny cały sezon wyć ...

Kurde. Już teraz nie mogłam patrzeć jak się zanosi :-? Ale oczywistą oczywistością jest, że Deamon wróci. Ciekawe tylko jak z Bonnie. I matką Caroline.

No i Alaric <jupi> <jupi>

A odkąd zabrakło oryginalnych, zrobiło się nudno

Rzeczywiście czasem jak flaki z olejem te odcinki się ciągną....

#336 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 06 października 2014 - 18:52

Haha. Zamykałam sezon Wampirowy i sezon otwieram :lol: :lol:

@Aspirynkaaa nowy odcinek wyszedł jakoś w piątek. Dziś oglądniety i ... lekkie flaki z olejem. Ale to taki odcinek troche odświeżający. Można sobie przypomnieć co się działo.

Mam nadzieję, że nastęne będa lepsze. Żeby nie zrobili całego sezonu naciąganego na siłe. ;-)

#337 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 15 października 2014 - 20:16

Mam nadzieję, że nastęne będa lepsze.

I jak wrażenia po kolejnym? Ja chyba muszę się na nowo dopiero wciągnąć, bo na razie ziewam ogladając.  ;-)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#338 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 16 października 2014 - 12:13

I jak wrażenia po kolejnym?

Jest lepiej, ale to dalej nie te Pamiętniki co z sezonu 2-3 gdzie oglądało sie każdy odcinek z taką :shock: miną. Może ten sezon też się rozkręci. Albo zrobią go tak na odwal, że każdy odcinek będzie naciągany na siłę żeby coś z tego serialu jeszcze wyszło.

A jak Stefan będzie z Caroline, a Deamon z Bonnie to już w ogóle zrobi się Moda na sukces. :lol: :lol: :lol:

#339 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 01 stycznia 2015 - 18:54

Mam pytanie: jestem na 2 odcinku 6 sezonu no i juz wiem że Alaric jest pierwotnym wampirem?? Jakim cudem???

#340 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 stycznia 2015 - 17:46

Bodajze Ester go zmienila. Jakim jej hokus pokusem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych