Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pamiętniki wampirów

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
344 odpowiedzi w tym temacie

#221 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 30 marca 2012 - 04:37

P.S. Gdzie reszta nałogowców?

No właśnie jak tam robione na odpoerdziel to nie ma o czym pisać.

Ale dzisiaj nowy odcinek :mrgreen: Już cpykałam i będzie Klaus :mrgreen: Damon będzie torturowany przez blondi, no i Sage.... będzie się działo

#222 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 30 marca 2012 - 14:44

To i ja się mogę na listę nałogów dopisać :lol: Jestem aktualnie gdzieś w połowie drugiego sezonu i przyrosłam. Na amen <lol></span> Do kompletu jeszcze mogę moją mamuśkę dopisać, którą niby ostatnio już Pamiętniki nudzą a niedługo sobie chyba kark złamie tak go wykręca byle tylko zerknąć co się dzieje na ekranie jak wstaje po coś a ja nie włączę pauzy :lol:

I mogę Wam powiedzieć, że kocham Damona i wciąż łapię się za głowę, że Elena wybrała takiego lalusia. No ale jak zdążyłam zauważyć to z reguły ci pozytywni to takie memłoki 8-)
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#223 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 30 marca 2012 - 14:48

kocham Damona i wciąż łapię się za głowę, że Elena wybrała takiego lalusia

No dokładnie ale z drugiej strony to co oni w niej widzą? <bezradny></span>

Co fajne aktorzy co grają Elenę i Damona są prywatnie parą :mrgreen:

#224 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 marca 2012 - 15:11

że kocham Damona

Achhh. To spojrzenie zadziora :mrgreen: :mrgreen: A to jak czasem przewraca oczami z niesmakiem :-D :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#225 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 marca 2012 - 18:16

Powiedzcie, że mi sięprzewidziało, i kolejny odcinek jest w kwietniu, a nie 10 maja... :shock:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#226 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 30 marca 2012 - 19:01

a nie 10 maja...

W maju ???
No chyba nie , zaraz luknę ;)

[ Dodano: 2012-03-30, 20:03 ]
nie(d)oceniona, nie :)
10 maja ma być 22 odcinek ;)

#227 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 marca 2012 - 19:05

uff :P bo mi się w oczy rzucilo na jednej stronce i oczywiście zamiast doczytać dokładnie poleciałam na forum siać wrogą propagandę <lol></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#228 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 30 marca 2012 - 19:22

poleciałam na forum siać wrogą propagandę <lol></span>

I po co? Po co ludzi straszysz? :lol: :lol:

Ja już widziałam, że są napisy, więc pewnie jutro lukne na odcinek :)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#229 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 30 marca 2012 - 19:34

I po co? Po co ludzi straszysz? :lol: :lol:

ja sama w strachu :P

Odcinek oglądnięty :mrgreen: faaaajny :mrgreen: a następny będzie jeszcze fajniejszy :P chyba bardziej romansidłowy, ale może w końcu rozwiążą trójkąt stefka, elki i demona :P

#230 madziak24

madziak24
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 31 marca 2012 - 12:14

Także wczoraj oglądnęłam najnowszy odcinek ;D Strasznie, żal było mi Damona jak go torturowali...i jestem strasznie ciekawa z jakiej linii są bracia Salvatore. teraz tylko czekać na kolejny epizod ;DD

#231 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 31 marca 2012 - 13:57

Świetny odcinek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
O tym, że chodzilo o to, że umierają wszyscy z lini krwi Finna wpadłam przed nimi 8-) 8-)

Ciekawi mnie co będzie dalej z trojkącikiem i z Jeremym, bo on przecież też ma ten pierścień. Prawda?

No i klopsik duży, bo następny odcinek dopiero ... 19 kwietnia <angryred></span>

#232 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 31 marca 2012 - 14:40

Tez bardzo mi sie podobał i ta sytuacja z tym umieraniem po pierwotnych , bardzo ciekawa :)

#233 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 31 marca 2012 - 14:43

No i klopsik duży, bo następny odcinek dopiero ... 19 kwietnia <angryred></span>

i tak dobrze, że nie w maju <H></span>

Ciekawi mnie co będzie dalej z trojkącikiem i z Jeremym, bo on przecież też ma ten pierścień. Prawda?

nie lubię Jeremiego, więc jak da mnie mogliby go ukatrupić :P

#234 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 31 marca 2012 - 19:32

Obejrzane i w końcu coś się działo, tylko dlaczego Elena ciągle miesza?

No i fakt, ciekawe od kogo pochodzą? Chociaż pewnie to będzie oczywiste, że od Klausa...
Zaczynam lubić Rebekę :mrgreen:

#235 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 31 marca 2012 - 20:08

nie lubię Jeremiego, więc jak da mnie mogliby go ukatrupić :P

Hihi...takie ciepłe kluchy ;)

Oooo, a to dlaczego ? ;)

#236 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 04:36

Lady Di, sama do końca nie wiem. Może dlatego, że wydaje mi się taką biedną pozostawioną samej sobie dziewczynkę, która pragnie rodziny, miłości (najpierw Stefan a teraz był Damon....) No lubię ją bardziej od Eleny. Jak bym miała wybierać kobiece postacie z filmu to ona i Caroline.

#237 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 01 kwietnia 2012 - 09:08

No lubię ją bardziej od Eleny.

ja też. Bo ma charakter. I wydaje mi się, że właśnie brakuje jej kogoś, od kogo poczuje, że mu na niej zależy, w kim będzie miała oparcie.

Hihi...takie ciepłe kluchy ;)

ło jezu, mało powiedziane. Zresztą, całą rodzinę Gilbertów zrobili takich męczenników. :lol:

#238 madziak24

madziak24
  • Użytkownik
  • 56 postów

Napisano 04 kwietnia 2012 - 19:00

to fakt, jakoś przez ostatnie odcinki zaczęłam pałac do niej większą sympatią :D

#239 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 19:18

No i fakt, ciekawe od kogo pochodzą?

Obstawiam Elajżę :-P Ewentualnie Rebekę. Choć przyznam, że ja tam polubiłam w pewnym stopniu Klausa- ma charakterrrrrrrr :mrgreen: A Rebekę to lubię od początku i widzę ją u boku Damonka- niezła była by z nich para :-P
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#240 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 kwietnia 2012 - 19:25

że ja tam polubiłam w pewnym stopniu Klausa

ja go uwielbiam! i mam nadzieję, że suma sumarum pozbędą się Kola, bo mnie drażni, a Elajżę, Klausa i Rebekę zostawią. :mrgreen: choć to raczej wątpliwe <bezradny></span>

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych