No i tak myślałam,że to ona bedzie w tej trumnie
Pamiętniki wampirów
Napisano 03 lutego 2012 - 19:17
No i tak myślałam,że to ona bedzie w tej trumnie
Napisano 03 lutego 2012 - 20:28
No genialny odcinek nooooo!
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 06 lutego 2012 - 14:49
A ja nawet o tym nie pomyślalam...tak myślałam,że to ona bedzie w tej trumnie
hahahaha, miałam to samo. Zwłaszcza jak Elena wchodzila po tych schodach z nożami i latarkamia te cymbały mnie nie słuchały!
Nareszcie odcinki jak za dawnych czasów
Czekam na kolejny
Napisano 10 lutego 2012 - 19:14
Napisano 10 lutego 2012 - 19:21
to baJest już nowy odcinek
Olenka i ekipo anty-spojlerowa spojlery bedą
Tak myślałam, że coś ta mamuśka wykombinuje. Tylko mam nadzieję, że mi Elajżę oszczędzi
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 10 lutego 2012 - 19:38
No też widziałamJest już nowy odcinek i są już napisy
A u mnie jeszcze nieJuż oglądnięty nowy odcinek
Napisano 12 lutego 2012 - 21:44
Napisano 13 lutego 2012 - 08:21
No bardzo zaskakująca i ciekawaKońcówka MEGAAAAA
Mnie też, taka lolitaElena mnie denerwuje
No i ciekawa jestem czy ten plan matki jest taki jak powiedziała, czy inny
Napisano 13 lutego 2012 - 08:37
Też mnie wkurza. Sama nie wie kogo chce i czego chce.Elena mnie denerwuje
Jak dla mnie to ona cos kombinuje. No dobra dzieciaki jej zginął a co z nią?? ONa też jest z nimi polączona? Bo na tym drzewku jej nie widziałam.No i ciekawa jestem czy ten plan matki jest taki jak powiedziała, czy inny
Napisano 13 lutego 2012 - 09:18
Faktycznie, ona nie jest brana pod uwagę...ciekawa jestem kolejnego odcinkaONa też jest z nimi polączona?
Napisano 13 lutego 2012 - 15:28
A mi się wydaje, że ona mogła wrócić "tymczasowo". Po to, żeby ich uśmiercić, a później hokus-pokus i przez jakieś cudowne wrota wróci skąd przyszła. Albo będzie po kolei pozbywać się wampirów. No bo w końcu, skoro ma naprawić co sknociła, to musi się całości towarzystwa pozbyc?No dobra dzieciaki jej zginął a co z nią??
Napisano 13 lutego 2012 - 16:13
bardzo fajny odcinek
Co do matki, to myślę, że ona razem z nimi zginie, a na drzewie jej nie bylo, bo może wampirem nie jest
Ale coś czuje, że prędzej czy później plan matki wyjdzie na jaw, i się dzieciaczki zezłoszczą
A teraz Deamon zrobił się zły i pewnie Stefan nagle zrobi się tym dobrym ...
[ Dodano: 2012-02-13, 16:15 ]
Swoją drogą ten Koll niczego sobie chłoptaś
Napisano 13 lutego 2012 - 18:33
Czyli braci Salvatore teżNo bo w końcu, skoro ma naprawić co sknociła, to musi się całości towarzystwa pozbyc?
No fakt o tym nie pomyślałambo może wampirem nie jest
Podobny do ElajżaSwoją drogą ten Koll niczego sobie chłoptaś
Napisano 13 lutego 2012 - 18:54
nie jest. Gdzieś tam kiedyś tam ktoś tam tłumaczył, że czarownica nie może być wampirem, bo to jakieś tam pogwałcenie praw natury czy coś w ten deseń. I dlatego ona przemieniła swoje dzieciaki i męża a sama przemiany przejść nie mogła.bo może wampirem nie jest
eeee... chłoptaś.Swoją drogą ten Koll niczego sobie chłoptaś
![]()
W sumie doopiero zauważyłam podobieństwo, ale oczy rzeczywiście mają bardzo podobne.Podobny do Elajża
Napisano 15 lutego 2012 - 12:12
czekałam aż się obudzi i mam nadzieję że pożyje trochę żebym mogła oko nacieszyć
Napisano 17 lutego 2012 - 07:53
Jak zawsze będzie się działo, tylko zastanawia mnie kim jest ta lekarka co się tak pojawiła ostatnio. No i kto zabija? Chociaz po końcówce można się chyba domyśleć...
Napisano 17 lutego 2012 - 10:54
A aby ogladac dalej musiałabym chyba zaczac od poczatku - mało co pamietam
Napisano 17 lutego 2012 - 18:13
Obstawiam ją. Tylko pytanie po co?No i kto zabija?
No i w końcu wiemy jak ostatecznie zginą pierwotni.
Następny odcinek 15 marca
Przy okazji znalazłam informację, że "pamiętniki..." są "bezpieczne" w ramówce cw, więc od września czeka nas nowy sezon.
Napisano 17 lutego 2012 - 18:58
No ja jeszcze nie oglądałm od dechy do dechy więc nie wiemNo i w końcu wiemy jak ostatecznie zginą pierwotni.
To przerwa będzie? Ciekawe kto dojdzie nowy...Następny odcinek 15 marca
Napisano 17 lutego 2012 - 19:15
Sage. Postać pojawia sięw książce jako przyjaciel Damona i chyba jeden z pierwotnych. Facet w każdym razie. W serialu to będzie kobieta. I podejrzewam, że w odcinku bedzie historia Damona dla odmiany.iekawe kto dojdzie nowy...

http://www.youtube.com/watch?v=N4sWEDUz67E
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych