Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Makijaże :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1220 odpowiedzi w tym temacie

#61 Truskawcia151

Truskawcia151
  • Użytkownik
  • 33 postów

Napisano 25 sierpnia 2007 - 11:24

szkoda ze tak daleko bo chetnie poddalabym sie profesjonalnemu makijazowi

Tak się składa że niedługo może zagoszcze w Wałbrzychu :)
Jesli tylko jakiś mecz Górnika bedzie i Wasza drużyna zaprosi naszą :D

#62 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 27 sierpnia 2007 - 09:41

Truskawcia pochwal się jakimiś swoimi make-upami ;)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#63 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 03 września 2007 - 10:12

mnie najbardziej podoba się makijaż który dodała NudnaBaba - 27757-1057_4_amal_4.jpg.. jest super..xD ja maluje się na codzien deliktanie...nawet pudru nie nakładam.. chyba że zimą.. :mrgreen: ale też troszke.. nie lubie wyglądać jak tapeciara... lekki cień na powieki... hehe w wakacje lubie malować oczka pod kolor ubranka.. :-P błyszczyk na usta i czasem kredka do oczu i to wszystko... mocniejszy makijaż tylko okazjonalnie..
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#64 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 03 września 2007 - 18:19

Ja też nie lubię wyglądac, jak mam kilo tapety na twarzy ;) Teraz przeważnie to tylko maskuję niedoskonałości, maznę cieniem i tuszem i wszystko ładnie i delikatnie wygląda :)
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#65 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 03 października 2007 - 13:41

ja mam kurs wizazu , uwielbism malowac , sama maluje sie : na poliki nakladam taki zloty pylek opalenizujacy , kaciki oczu robie czarnym cieniem powieka na brazowo do tego czarna kocia kreska , tuszuje rzesy i maluje usta na braz - kocham matowe szminki( cieliste ) i blyszczyki zlote !! wykonuje makijaze bardzo dziwaczne ale dlatego moje klientki mnie za to cenia!

to moj ulubiony kolor ust taki jakby roz , a'la J.LO.
natomiast ten makijaz wykonalam mojej sistrze na sylwestra , uwierzcie mi ze nie wygladala smiesznie , zmienialm tylko kontur brwi i bardziej delikatne cienie.

Załączone miniatury

• jkg3jn.png
  • bgngfjhgj7li.png

I TAK SIE NIE ZMIENIE BĘDĘ SOBĄ NA ZŁOŚĆ TOBIE !!

#66 sylfiaaa

sylfiaaa
  • Użytkownik
  • 769 postów

Napisano 04 października 2007 - 10:17

Uts atez mi się podobaja :)
co do makijazu :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Jako artystyczny jest ok ale na sylwestra nie odwazyłabym sie w takim wystapic :mrgreen:

#67 Lia

Lia
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 05 października 2007 - 17:11

Też uwielbiam takie kolory ust (może dlatego, że najbardziej mi pasują) I ten jest naprawdę ładniutki.
Makijaż też czaderski, ale raczej nie wyszłabym tak do ludzi :-P
JOVITA, odważna ta Twoja siostra :lol:

#68 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 05 października 2007 - 18:33

Piekny makijaż, taki artystyczny :)

#69 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 05 października 2007 - 21:18

oczywiscie nie zrobilam az takiego samego ale bardzo podobny .

#70 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 06 października 2007 - 08:02

A moze zaprezentujesz swoje dzieła?

#71 JOVITA

JOVITA
  • Użytkownik
  • 178 postów

Napisano 07 października 2007 - 13:48

kurcze nigdy nie robilam zdjec nikomu , ale od teraz zaprezentuje jak tyylko zrobie , zreszta szukam pracy i jak na razieto maluje tylko kolezanki na wystepy i siebie a wtedy nie mam aparatu i nawet telefonu w to miejsce nie biore..

#72 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 07 października 2007 - 14:02

Wiec jednak lepiej jest miec zdjeca własnych makijaży, pracodawcy mogą spojrzec na to ;) co moze pomóc w znalezieniu pracy

#73 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 09 października 2007 - 14:41

Jovita kolor ust piekny, tez uwielbiam takie kolorki... co do makijażu.. hmmm bardzo artystyczny, ale sama bym sobie takiego nie zrobiła..
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#74 madzia88

madzia88
  • Użytkownik
  • 2 409 postów

Napisano 11 października 2007 - 19:54

uwielbiam malowac kobietki pomału ale koncze kurs wizazu :-P :-D ;-)

#75 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 18 listopada 2007 - 19:09

ja bede miała wizaż w II semetrze... ostatnio kupiłam sobie nowe cienie i kombinuje sobie na oczkach:P:P.

#76 Dorotea

Dorotea
  • Użytkownik
  • 1 428 postów

Napisano 21 listopada 2007 - 08:42

ja bede miała wizaż w II semetrze... ostatnio kupiłam sobie nowe cienie i kombinuje sobie na oczkach:P:P.

ja to często mam problem właśnie z cieniami.Nie umiem uzyskać odpowiedniego efektu.Lubię jak jeden cień przechodzi w drugi.Mieszam kolory na ręce ale to i tak nie to samo.
Oomikunia00 szkoda,że mieszkasz tak daleko bo przyszłabym do Ciebie na mały kursik malowania ;-)
Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać

#77 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 22 listopada 2007 - 18:38

Dorotea, ja tez mieszam.. nie lubie jednego koloru na oczach musze miec pomaloane przynajmniej dwoma:P::

#78 Alicja:)

Alicja:)
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 23 listopada 2007 - 20:16

Makijaże są świetne, lubię takie ostre i wyraziste..wtedy oko jest jakby tajemnicze...na co :lol: dzień się nie maluję, ale jak już to nawet mi to wychodzi he he :)

#79 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 24 listopada 2007 - 10:03

Dołączona grafika
Dołączona grafika

A to co zmajstrowałam z jakiś miesiąc, to moja propozycja na sylwestra ;-)
Tylko makijaż bez tuszu na rzęsach.

#80 Magdaru

Magdaru
  • Użytkownik
  • 3 650 postów

Napisano 24 listopada 2007 - 10:12

super Babeczko <ookk></span> ja kurcze nie umię tak kolorów łaczyć <bezradny></span> zawsze mam szaro-srebrny cień :-|

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych