Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

przeszłość faceta

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
223 odpowiedzi w tym temacie

#221 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 22 stycznia 2013 - 18:38

Ja jestem z tych wścibskich, zawsze jak chciałam czegoś się dowiedzieć, to drążyłam, aż powiedział. Gdyby nie chciał, zamartwiałabym się, że coś jest lub było nie tak.

Też tak mam... Ale staram się ufać i twierdzić, że przeszłość to tylko przeszłość i wierzyć, że nic gorszego mój Dręczyciel nie ma na sumieniu, niż to o czym wiem.

Nie ukrywam, że czasem przychodzą mi takie mysli, że się zawiodę bo się czegoś dowiem, co mnie zwali z nóg :->

#222 Maona

Maona
  • Użytkownik
  • 316 postów

Napisano 24 stycznia 2013 - 13:38

Ja nic nie ukrywam, ale i nie drążę. Jak zapyta, to się przyznam. :-P Czasem korci mnie, żeby trochę podpytać o czasy sprzed naszego związku, ale w sumie mamy też inne tematy do rozmów i bez tego przeżyję.
He who asks is a fool for five minutes, but he who does not ask remains a fool forever.

#223 Sszura

Sszura
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 29 stycznia 2013 - 21:27

U nas to było tak, że mój obecny partner znał byłego i prawie wszystko wiedział o naszym związku, a ja nie pytałam o poprzednią dziewczynę A. ponieważ powiedział, że to co było zostało wymazane z jego pamięci i nawet nie poznałam imienia jego byłej. Wiem tylko, że byli razem 3 lata od studniówki. Nie pytam, nie drążę tematu bo dla mnie liczy się, że to ja teraz z nim jestem nie ona.

#224 kobietaslonce

kobietaslonce

Jam jest...

• Użytkownik
  • 7 postów
  • Gadu Gadu:8776345
  • LokalizacjaGdańsk
  • Wzrost:176
  • Włosy:ciemne blond
  • Stan:mężatka
  • Partner:Rafał
  • Nastrój:Pijana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 16 lutego 2013 - 18:12

Jak jest miłość to i zawsze zazdrość ;P ja tam byłam zazdrosna ,ale wiadomo z czasem to przechodzi zresztą nie ma co patrzeć tylko w przeszłość ,bo doła można załapać;P

Bo życie jest czasami ciekawe, ale tylko czasami....